Ghid de cumparaturi (4) - MartofChina.com

8.9.14

MartofChina mi-a atras atentia acum mult timp datorita preturilor mici, dar nu mi-a fost clar cum e cu transportul si nici n-am avut timp sa caut informatiile pe site, insa am zis ca e cazul sa ma informez si sa spun si voua. Ceea ce-mi place este ca accepta Paypal ca forma de plata si ca sunt foarte multe produse disponibile, desi unele preturi par prea mici ca sa cred ca produsele sunt si de calitate.

Bijuteriile (le gasiti aici) au preturi foarte bune si in plus au transport gratuit, ceea ce mi se pare foarte ok, mai ales ca nu este vreo suma minima de comanda pentru a beneficia de transportul gratuit. Unele le gasiti la preturi mai bune pe ebay, depinde de model. Selectia nu este insa foarte mare, asa ca daca cautati ceva mai spectaculos s-ar putea sa nu gasiti.

Anumite genti (puteti sa vedeti modelele aici) au preturi destul de mici, insa cel mai ieftin transport pentru un colet de un kilogram (eu am ales o geanta mai voluminoasa ca sa imi fac o idee) este 16,33 dolari, deci in final nu cred ca se face vreo mare afacere.

O sa iau cateva exemple concrete ca sa ne facem impreuna o idee - mi-a placut mult geaca asta, pretul este rezonabil si chiar cu transportul de care am pomenit mai sus (pentru un kilogram, cu cat hainele sunt mai subtiri scade transportul) pretul total este mai mic decat cel pe care l-am vazut pe alte siteuri care ofera transport gratuit pentru geci asemanatoare. Initial mi s-a parut ca nu e foarte bine organizat siteul pentru ca nu vedeam dimensiunile, insa daca verificati sectiunile Questions&Answers si Reviews de sub produs o sa gasiti informatiile de care aveti nevoie si cu putin noroc la unele si poze.

www.martofchina.com/handsome-black-faux-leather-zipper-long-sleeve-jackets-g105704.html?lkid=4485

Am vazut o gramada de modele de rochii pe site, multe dintre ele destul de vulgare pentru gusturile mele, insa si cateva interesante, dar sa luam un exemplu clar si sa facem un calcul - rochia asta pe care sunt sigura ca ati tot vazut-o pe bloguri in diverse variante, daca adaugam 9 dolari transportul pretul sare cu cativa dolari fata de ce am gasit pe alte siteuri cu transport gratuit. Cateva dintre rochiile maxi de pe site eu le-am vazut pe ebay si aliexpress la preturi de 2-3 ori mai mari si chiar daca se adauga transportul care in cazul unei rochii este undeva la 7 dolari tot ajunge mai ieftina decat in alte parti, din nou depinde mult de model, nu este o regula general valabila. Deci ... atentia sporita si rabdarea sunt de baza.

www.martofchina.com/european-style-round-neck-printed-dress-for-summer-g110252.html?lkid=4485

Camasa asta costa cat e si transportul (aproximativ), pretul total cu transport este in jur de 13 dolari pe care eu i-as plati pentru o camasa de genul asta, mai ales ca-mi place culoarea la nebunie. Pe site exista in mai multe variante de culori, iar pe siteurile de care v-am povestit deja am vazut-o la preturi mai mari. Pe ebay am vazut niste copii dupa modelul asta, insa nu m-au convins. La fel am vazut si pe site o camasa identica insa cu alte denumire si cu vreo 2-3 dolari mai scumpa (aici), deci e nevoie de timp pentru a studia inainte de a comanda.

www.martofchina.com/trendy-long-sleeve-v-neck-blue-t-shirt-g113260.html?lkid=4485


Concluzie: puteti sa gasiti cateva chestii misto pe site si preturile mai mici decat pe alte siteuri, insa trebuie sa selectati cu atentie si sa faceti comparatii ca sa va dati seama de unde e cel mai bine sa cumparati. Eu m-as indrepta spre chestii cu greutate mica ca sa nu fie transportul mai mult decat produsul in sine. Va las mai jos un colaj cu produse care mi-au placut de pe site.



Disclaimer: Tineti cont ca toate cele de mai sus sunt parerile mele personale, bazate pe experienta si pe gusturile mele - daca aveti experiente cu siteul va rog sa lasati in comentarii parerea voastra astfel incat sa poata citi si alte persoane interesate. 

8 comentarii

  1. Eu am castigat o rochie pe fb celor de la Mart of China, e faina, de vara. Insa cu transportul e cam aiurea, ne trebuie multa atentie. Eu vreau sa comand de pe Sheinside o camasa asemanatoare cu cea albastra. O am in cap de ceva timp, culoarea e superba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tot vazut camasi interesante si niste culori vibrante la care mi-a ramas gandul.

      Ștergere
  2. La mine pe toate site-urile astea hainele sunt cu o marime mai mica :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mi-am comandat din greseala aceasi rochie de pe choies si martofchina si doar in poza era la fel...Calitatea cam lasa putin de dorit la unele lucruri.

    Te pup

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma indoiesc pentru ca si preturile sunt prea mici ca sa fie cum trebuie, e bine de stiut.

      Ștergere
  4. Ce faina e geaca! O ador :D

    http://voxofvanity.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere