L'Oreal Miss Manga Mascara

16.9.14


V-am mai spus acum cateva saptamani ca mascara asta mi-a testat limitele curiozitatii - am citit/ auzit atatea pareri contradictorii despre ea, incat am simtit la un moment dat (fara sa exagerez) ca daca n-o incerc o sa ma obsedeze mult timp. Asa ca am luat-o de pe feelunique, insa o gasiti si pe 1001cosmetice (la noi nu a aparut si din cate stiu eu nici n-o sa apara) si am tot folosit-o in ultima perioada.

O sa incep cu concluzia: IMI PLACE! Si-mi place mult. Citisem ca are o formula foarte lichida si este nevoie de atentie la aplicare, eu n-am intalnit problema asta, chiar mi se pare ca formula este perfecta, desi probabil ca si cand se va mai usca putin o sa-mi placa. Am citit de asemenea ca datorita faptului ca peria este flexibila (vedeti in ultima poza) se poate intampla sa sara mici puncte pe fata cand se aplica - ei bine, peria nu este flexibila, ci tija este si nu vad cum sa sara mascara pe fata la aplicare, chiar pot sa spun ca faptul ca este asa flexibila ajuta pentru colturile ochiului si pentru genele de jos.

Alungeste si defineste foarte bine genele, nu le incarca aiurea si nici nu se lipesc genele daca exagerezi cu aplicarea, negru este foarte intens si rezista foarte bine pe gene o zi intreaga (cel putin in cazul meu). Ar fi putut sa dea un pic mai mult volum si atunci as fi zic ca e de nota zece, insa e un produs foarte bun si-mi place mult.

Ati incercat Miss Manga? Cum vi se pare? Va tenteaza?

16 comentarii

  1. Da, si mie imi place. Dar acum parca mai putin decat la inceput desi in general cu rimelurile sta treaba cam invers: iti plac mai mult dupa ce se mai usuca nitel.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi-a placut comentariul tau :)) Eu speram sa fie minunat dupa ce se usuca un pic, acum m-ai pus pe ganduri. :)

      Ștergere
  2. nu am incercat dar si pe mine ma tenteaza mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca-l vedem la noi, dar se gaseste pe diverse siteuri daca intr-o zi o sa vrei sa-l incerci. :)

      Ștergere
  3. E tentant!! Arata super bine, chiar imi doresc sa-l testez si eu! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place mult, insa in general L'Oreal nu prea da gres cand vine vorba de mascara deci nu ma mir ca-mi place.

      Ștergere
  4. imi place,nu am incercat dar merita incercat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L'Oreal se pricepe la mascara, trebuie sa recunosc, desi preturile sunt cam piperate la noi. :)

      Ștergere
  5. Mie nu mi-a placut deloc la inceput, nu stiu daca era prea lichid sau care era chestia dar trebuia sa muncesc juma de ora sa-l aplic ca sa arate bine. cine naiba are timp de asa ceva..? pana la urma am descoperit ca daca il aplic in zig-zag cumva pe genele de sus arata perfect. iar acum, dupa vreo 3 saptamani, imi ia fix 3 secunde sa-l aplic normal, imi place mult si nu-mi vine sa cred cat l-am detestat la inceput. mi se pare printre cele mai bune de la l'oreal. inca tot nu prea-mi place pentru genele de jos, dar oricum ma numar printre aia care au dat o gramada de bani pe cel mai inutil produs din lume, rimelul ala pentru genele de jos de la clinique (pffff) asa ca ma ascund dupa deget si zic ca oricum il folosesc pe ala :)))))). te pup camelia, esti asa o draguta de fata si realista si fistichie :). abia astept postarea de maine.
    codruta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu obisnuiesc sa folosesc pe genele de jos, l-am incercat de curiozitate, ma tenta si pe mine Bottom Lash de la Clinique, dar e prea scump si sunt constienta ca l-as folosi cand si cand si nu merita. :)

      Ștergere
  6. Ce tare e ideea cu tija flexibilă. Aș încerca acest rimel, mai ales că mai am puțin și mi se consumă mascara. Tot de la LOreal am folosit până acum și tot de la ei cred c-am să o aleg și pe următoarea. Îmi plac rimelurile lor, sunt de bună calitate. Cu restul produselor lor de machiaj nu prea m-am împăcat, dar sunt fan al rimelurilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt de parere ca L'Oreal face treaba excelenta cand vine vorba de mascara, chiar daca preturile sunt cam mari. Restul produselor nu pot sa zic ca ma dau pe spate desi mai gasesti cateva perle si pe la ei. :)

      Ștergere
  7. hmmm, m-ai facut curioasa, o sa il caut si eu.Te pup

    gya-make-up.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar este un produs care merita atentia, daca il incerci sa-mi spui cum ti se pare. :)

      Ștergere