Vanilla mood

8.9.14


Azi m-am trezit cu chef de vanilie (de parca ma trezesc vreodata fara chef de vanilie) ... hai sa zicem doar ca un pic mai mult chef de vanilie decat de obicei, asa ca parfumul zilei e clar Vanille Noire de la Yves Rocher (nu uitati de oferta de care v-am spus aici, il puteti achizitona la jumatate de pret) si ca sa fiu sigura ca sunt destul de vanilata am folosit si laptele de corp din aceeasi gama. Machiajul e simplu - am folosit o paleta de la M.A.C. (o editie limitata pentru Asia de acum ceva vreme) care are si nuanta Vanilla si rujul este noua mea obsesie - Nude Beige de la YSL. Ochelarii de soare si o bratara si sunt gata de plecare.

Voi ce chef aveti astazi?

12 comentarii

  1. Nu am incercat parfumul. De fapt nu am incercat niciun parfum de la Yves rocher. Paletuta arata fain si rujul are o nuanta dementiala!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt tot pe Vanilla mood :)) chiar acum beau si o cafea cu aroma de vanilie, ca sa fie meniul complet. Cum e lotiunea de corp? merita banii?
    In ceea ce priveste machiajul, azi am avut chef de ceva mai elaborat - un bej auriu + un mov pruna :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am primit-o cadou, nu stiu daca as cumpara-o, miroase bine, dar eu nu prea ma omor dupa cremele de corp parfumate, mai ales cand e vorba de un parfum care persista.

      Ștergere
  3. Imi place mult rujul , sa-l folosesti cu placere .Am si eu parfumul, dar astept sa se faca mai frig sa pot sa-l port . La mine azi e cald..si cu siguranta e prea dulce pentru ziua de azi :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine arata rujul ;)
    Kisses from Http://glamupdoll.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum că am citit postarea asta îmi dau seama că sunt pe Vanilla mood mai tot timpul :)) Rujul din imagine pare foarte frumos iar trusa de farduri m-a cucerit prin simplul fapt că are nuanțe naturale. Veșnica mea obsesie: fardurile în nunanțe de bej / maro / rose...

    O săptămână frumoasă îți doresc.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Ador vanilia in produsele cosmetice. E una dintre aromele mele preferate. Am am avut o mostra de parfum de vanilie, PURA, MINUNATA, PERFECTA. <3 Dar de ce m-an straduit s-o n-o pierd fix de-aia am pierdut-o si uite asa am pierdut parfumul parfumul perfect. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se mai intampla, mai ales cand nu vrei sa se intample. Ironii de-ale vietii ...

      Ștergere