NOTD: Zoya Stevie

23.9.14


1 x O.P.I. Natural Nail Base Coat 
2 x Zoya Stevie (PixieDust)

Nu aveam in plan sa va arat unghiile saptamana asta pentru ca mainile mele nu-s in cea mai buna stare, m-a lovit inspiratia zilele trecute si lucrez la niste produse pentru Craciun. Ieri m-am pierdut printre fulgi de zapada, dupa ce duminica m-am jucat cu niste brazi. Am reusit sa ma tai in carton, sa-mi prind pielea in lama unui cutit de la stanta si multe altele inclusiv o aventura intreaga cu un pistol cu ceara fierbinte, mici accidente de munca, nu va mai dau detalii. Dar nu mai conteaza, imi place prea mult oja asta ca sa nu vi-o arat si as fi ipocrita sa va spun ca am mereu unghii puse la punct pentru ca nu e deloc asa - imi folosesc mult mainile si de multe ori le stric in dimineata urmatoare. Asta e viata mea, asta sunt eu si asa stau lucrurile.

N-am incercat nici o oja Zoya pana acum, desi lista mea de dorinte este lunga, asa a fost sa fie, oja asta am primit-o cadou si nici daca o alegeam eu nu mi-ar fi placut atat de mult. Imi plac ojele nisipoase, insa asta este diferita de tot ce-am incercat pana acum si oricat m-am straduit nu am reusit sa ii surprind frumusetea in poze - cand misc mainile se intampla ceva magic, nu stiu ce cuvinte sa folosesc ca sa descriu - parca danseaza toata lumina din lume pe unghiile mele. 

Este perfecta si-mi place la nebunie si-mi doresc mult de tot nuanta Noir (o puteti vedea aici) din colectia de toamna. V-am aratat-o acum cateva zile pe Facebook, fara sa stiu ca o sa primesc si eu o oja PixieDust, insa dupa ce-am incercat-o pe asta imi doresc Noir mai mult ca oricand. Imi place textura, imi place cum se simte pe unghii, desi mi-am cam fortat ieri unghiile nu prezinta nici un semn de purtare si intuiesc ca va rezista cateva zile bune pe unghii.

Voi ce culoare aveti astazi pe unghii?

24 de comentarii

  1. Surprinzator dar nu am nimic pe unghii. Arata groaznic si nu stiu ce sa le mai fac asa ca le-am dat o pauza. De traramentul Trind nu reusesc sa ma tin zi de zi si mi se rup incontinuu, se exfoliaza, etc :(.
    Foarte faina Zoya, un lila ca asta e un must have, imi place tare mult cum se vede pe unghii. Si pozele au iesit foarte dragut, ai vrut sa ne ispitesti din 2 directii :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niste biotina nu te-ar ajuta? Sau un supliment cu zinc? Am reusit cu ispita, se pare. E superba oja, in realitate arata de 10 ori mai bine. :)

      Ștergere
  2. Este superba oja. Pina ieri am avut oja Anny- Lady dragon, un indigo inchis. Sa te bucuri cat mai mult de ea! Sper sa fac si eu rost de o oja Zoya acum la targ!

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Da, este, mi-a placut de cum am vazut-o in sticla, insa pe unghii e si mai frumoasa.

      Ștergere
  4. Mie mi s=a pus pata pe 3 oje si tot nu mai ajung sa le cumpar: L'Oreal Paris Le Vernis Miss Rebel 861 Azur Salopette. Max Factor, Gel Shine Lacquer 60 Sheen Merlot si o oja din colectia L'Oreal Le Gray,oricare. Si cand spun ca mi s-a pus pata e fix asa. Adica nu e ca si cum n-as avea 100 de oje, dar astea 3 mi se par perfecte si ma obsedeaza maxim :)) Dar le las sa mai astepte... :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata minunat pe unghiutele tale .Eu azi port ( o am deja de 3 zile pe unghii si nu a sarit) Essie french affair , este un baby pink . Te pup si iti doresc o saptamana frumoasa
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place la nebunie si e comod de purtat, m-am temut un pic din cauze texturii ca n-am aplicat nici un top coat. French Affair e superba. :)

      Ștergere
  6. Imi palce maxim nuanta, cat despre genul asta de oja nu l-am folosit pana acum, insa vad ca este deja la moda iar mie imi place mult. Am plasat o comanda cu o oja de acest gen si abia astept sa vina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am oja nisipoase de la mai multe firme, asta este cea mai misto dintre toate. :)

      Ștergere
  7. Wow, este superbă oja! Cred că nicio ojă cu efect special nu-și arată adevărata frumusețe în poze, eu o pățesc cu majoritatea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa e, sunt lucruri atat de frumoase (si nu ma refer la oje acum) pe care nu le putem surprinde la adevarata lor frumusete. Dar ne ajung la suflet. :)

      Ștergere
  8. Este superba intr-adevar, o am si eu, si dupa alte 9-10 nisipoase pot confirma ca este diferita ca textura si mult mai buna din punct de vedere al rezistentei :) Sa te bucuri cat mai mult de ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, nu se compara, eu am si de la O.P.I. si asta e net superioara din toate punctele de vedere. Multumesc :)

      Ștergere
  9. E o nuanta atat de frumoasa...iar textura ii completeaza frumusetea. Din colectia de toamna sunt obsedata de Arianna si sper sa pun mana pe ea curand. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, arata foarte bine si inca rezista eroic pe unghii, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. :)

      Ștergere