Ghid de cumparaturi (3) - sheinside.com

3.9.14

Al doilea site asiatic pe care il analizez este Sheinside pentru ca am vazut ca este destul de des mentionat si o gramada dintre voi v-ati arata interesate de el. Transportul prin posta este gratuit pentru comenzile mai mari de 30 dolari (comenzile cu valoare mai mica au o taxa de 4.99 - chiar nu mi se pare exagerat de mult), iar daca doriti livrarea prin curier beneficiati de transport gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 99 dolari (taxa este de 15 dolari pentru comenzile cu valoare mai mica). La prima comanda beneficiati de o reducere de 10% (daca va logati cu contul de Facebook chiar 15%) si am vazut ca au mereu promotii interesante si coduri de reducere, deci cu putin noroc puteti sa faceti niste achizitii interesante si cu bani putini.

O sa incep cu ce imi place mie de pe site - bijuteriile. Preturile sunt bunicele, nu exagerate ca pe alte siteuri si am vazut cateva produse pe care nu le-am gasit in alta parte. De exemplu colierul de aici il am si eu, l-am tot pandit la o licitatie pe ebay si l-am luat putin mai ieftin decat pe site insa merita din plin banii.

http://www.sheinside.com/Fashionable-Mix-Style-Crystal-Full-Rhinestone-Chain-Necklace-p-108797-cat-1755.html

Perechea asta de cercei imi place la nebunie si chiar am cautat-o pe ebay si pe alte siteuri si n-am gasit-o. Pe un singur site am vazut-o, insa pretul era mult mai mare. Deci bijuterii as cumpara clar de la ei, am vazut pe site cateva coliere care la noi in anumite magazine se vand cu 79/ 99 ron iar pe site sunt pana in 10 dolari (puteti sa le vedeti aici)

http://www.sheinside.com/Green-Circle-Hollow-Earrings-p-166507-cat-1757.html

Ce nu as cumpara? Pensule de machiaj (pensulele astea le gasiti pe ebay la 1-2 dolari/ bucata), incaltaminte (preturi mari, chiar foarte mari, oricum eu n-as lua incaltaminte pentru ca sunt atenta la ce port din cauza unei sensibilitatii a pielii) si nici genti (cu unele mici exceptii) - geanta asta eu am castigat-o la o licitatie pe ebay (pe alta culoare) cu 3 lire - sper sa si ajunga, iar pe site este un pret urias.

Si sa ajungem la haine. Pe site exista categoria Only Ours care se presupune ca ar trebui sa contina produse care se gasesc exclusiv pe site, insa realitatea e diferita - am vazut aceleasi modele si pe alte siteuri, dar (ca exista si un dar) multe dintre produse sunt la promotie si preturile sunt acceptabile, iar la unele produse chiar foarte bune. Trebuie doar facuta o selectie. Am vazut cateva rochii si tricouri chiar dragute. Camasa asta mi-a placut mult, insa nici o sansa sa-mi vina la bust - mi-ar fi placut sa fie pe albastru, un albastru puternic, mai bine ca nu e ca ma indragosteam si sufeream.

http://www.sheinside.com/Pink-Deep-V-Neck-Long-Sleeve-Loose-Blouse-p-166180-cat-1733.html

Ce-am mai vazut pe site si mi-a placut? O gramada de fuste cu preturi pornind de la 10 dolari (asta si asta mi-au placut mult) si niste rochii interesante care mi-au dat ganduri (asta mi-a placut la nebunie, dar sa fi fost putin mai lunga, nu mult, o palma). Mult de tot mi-au placut tricourile cu mesaje/ grafica si puloverele si probabil ca daca as da o comanda acum sigur mi-ar lua un tricou si un pulover. Vedeti in colajele de mai jos cateva dintre modelele care mi-au placut mult. Unele le-am vazut si pe ebay la preturi mai mici, altele nu le-am vazut deloc.


Puloverul asta l-am urmarit pe mai multe siteuri pentru ca il vreau si aici are un pret bun (in conditiile in care as da o comanda de 30 dolari ca sa nu platesc transport), pana la urma cred ca o sa il iau pentru ca mi-a starnit rau imaginatia.


Cum vi se par alegerile mele? Ce parere aveti despre site? 

Concluzia: bijuteriile si hainele merita cumparate daca aveti timp sa analizati un pic si alte oferte, au cateva chestii interesante si care par ok (desi am vazut postari pe alte bloguri cu haine care erau departe de imaginile de pe site, insa asta se intampla si la noi in magazine, nu doar la asiatici). Eu trec siteul pe lista cu achizitii viitoare.

Disclaimer: Tineti cont ca toate cele de mai sus sunt parerile mele personale, bazate pe experienta si pe gusturile mele - daca aveti experiente cu siteul va rog sa lasati in comentarii parerea voastra astfel incat sa poata citi si alte persoane interesate. 

11 comentarii

  1. Sunt superbe toate. Mie imi plac la nebunie produsele de pe site.
    Bluzita aceea de un roz pal o are si sora mea, este superba! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Dintre toate site-urile cu hainute asiatice, parca asta mi se pare si mie cel mai interesant. Dar recunosc ca sentimentele mele sunt adesea contradictorii cand e vorba de el. La fel cum ai spus si tu, unele produse par sa merite, altele chiar merita. Insa de fiecare data cand vad ceva care imi place, ma simt obligata sa fac un "research" exhaustiv sa ma asigur ca nu exista respectiva rochita sau respectivul tricou in alta parte, mai ieftin. Nu ca ar fi un capat de lume...dar pur si simplu imi place sa aleg cea mai buna oferta. Eu cataloghez asta ca o forma de OCD :))
    Dar recunosc ca am vazut si eu destule produse interesante acolo. Pacat ca majoritatea rochitelor sunt atat de scurte :(((( Abia astept sa vad insa ce pulovarase aduc in sezonul rece! La capitolul asta parca nu-mi trebuie atatea ecuatii si formule ca sa ghicesc daca o sa-mi vina sau nu :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg perfect, desi o sa vezi in postarile urmatoare ca am gasit variante mult mai ieftine ale unor produse de la ei, deci revenim la idee - trebuie sa ne documentam inainte de a cumpara ceva.

      Ștergere
  3. Imi plac foarte mult alegerile tale . Si eu iubesc acest site, am comandat de multe ori de la ei . Dar...din pacate trebuie sa platesti taxe vamale . De ex la o comanda de 200 lei, am avut de platit 40 si ceva lei . A fost de altfel singura comanda mai mare , in rest pana in 100 , si la astea am avut de platit 20 si ceva lei taxe . Asta e punctul minus , probabil tu fiind in Bucuresti nu mai platesti vama.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ma incumet si dau si eu o comanda in curand si va zic daca am platit sau nu vama.

      Ștergere
  4. Dețin ultimul pulover și arată atât de minunat!!! ♥ Am să creez o ținută cu el pe blog. ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa citesc ca e reusit puloverul, am mai vazut cateva culori frumoase si il cam vreau. :)

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Le-am vazut si la preturi mai mici tot cautand, deci se poate si mai bine. :)

      Ștergere