Picioarele mele & Montagne Jeunesse

12.9.14


Probabil ca stiti ca am o mica (sa spunem mica desi uneori e cam mare) obsesie pentru produsele de ingrijire a picioarelor. Obsesia mea este intemeiata, v-am mai spus pe blog ca am avut acum niste ani o dermatita foarte urata (care a fost pe punctul de a se transforma in cangrena - mi-e greu sa ma gandesc la cum aratau picioarele mele in acea perioada si inca - dupa mai bine de 10 ani - ma mir ca n-am ramas cu semne) si de atunci am o grija sporita cand vine vorba de picioare si ingrijirea lor.

La ultimele comenzi pe feelunique am luat si doua produse pentru picioare de la Montagne Jeunesse: Foot Cooler (Blueberry & Peppermint) si Foot Lotion (Spearmint & Cucumber). Mai exista in aceasta gama Foot Buffer (Pumice & Peppermint) si Tired Leg Gel (Cherry & Horse Chestnut) - pretul este acelasi pentru toate: 5 lire/ 80 ml. Din cate stiu eu la noi nu sunt disponibile in varianta asta, insa se gasesc la plic gelul pentru picioare obosite si un exfoliant cu pepene verde si menta.

Primul pe care l-am incercat a fost Foot Cooler si mi s-a parut perfect pentru serile de vara cand veneam acasa cu picioarele obosite si incinse - efectul racoritor se simtea imediat si ma relaxam instant. Desi la prima vedere mi s-a parut un simplu gel cu o culoare interesanta (bleu turcoaz), aplicat pe piele se transforma in ceva pudrat, lucru care poate sa placa sau nu. Miroase destul de puternic a menta si este nevoie sa va spalati pe maini dupa aplicare, insa efectul pe picioare merita efortul. As recomanda putina atentie insa pentru ca mie mi s-a intamplat sa ma misc in reluare cand l-am aplicat si mi s-a uscat destul de urat langa unghii si n-am observat decat mai tarziu ca am ceva alb pe unghie. N-a fost cine stie ce tragedie, dar e bine de avut in vedere aspectul asta.

Acum folosesc lotiunea cu menta si castravete si imi place la nebunie - este foarte cremoasa, intra repede in piele, mirosul nu este atat de puternic, insa relaxeaza picioarele si da o stare de bine, nu stiu cum sa descriu ce se intampla dupa aplicare insa imi face serile mai frumoase.  Efectul racoritor nu este atat de puternic, senzatia este de confort si rasfat, iar mie asta imi place la nebunie.

Am de gand sa incerc si celelalte produse din gama si sa le cumpar din nou si pe cele de care v-am povestit azi. Pretul nu este tocmai mic (mai ales ca nu este o cantitate mare, desi ambalajul te duce cu gandul la altceva), dar efectul este real si-mi place mult de tot. Pentru mine sunt un rasfat pe care mi-l doresc si-l merit.

Le-ati incercat? Cum vi s-au parut? Va tenteaza?

10 comentarii

  1. Nu le-am incercat dar ma tenteaza, imi place mult ambalajul lor. Am vazut in stanga paginii o poza cu omleta, arata tare bine :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat sa spun de ambalaj, e foarte practic, tubul sta singur "in picioare" si poti folosi tot ce este in tub fara sa fie nevoie sa te chinui sa scoti, sa apesi, etc.

      Deci si tie ti-a placut omleta mea de azi, nu? Si mie :))

      Ștergere
  2. Nu le-am mai vazut pana acum,dar cred ca isi merita banii, mai ales intr-o zi calduroasa de vara!

    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca lotiunea cu castravete e perfecta si pentru perioada asta, da o senzatie de confort, nu de racoare. Imi place mult.

      Ștergere
  3. Trebuie sa le incerc si eu la un moment dat. Poate prind vreo reducere, ceva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De abia au fost la reducere la inceputul lunii, eu v-am tot zis, nu cred ca mai sunt sanse curand.

      Ștergere
  4. Nu le-am incercat. Sincer pana acum nu prea foloseam produse pentru picioare, insa de la un timp a cam inceput sa ma intereseze acest aspect. Calcaiele mele sunt putin cam aspre, nu crapate insa le vreau cat mai fine, asa ca am inceput sa folosesc diverse creme care sper sa dea rezulatte. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. orice unt de corp e bun pentru pielea uscata a picioarelor, lotiunea cu menta ajuta un pic si la circulatie d-asta le prefer :)

      Ștergere
  5. Suna bine. Eu mereu imi cumpar chestii de picioare si nu ma prea ma tin de ele. Totusi, am reusit sa termin o crema de la Sabon, mai ales datorita mirosului, care imi placea la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am o gramada incepute si nu le folosesc chiar mereu, dar astea chiar imi plac si le-am folosit aproape in fiecare seara. Mie produsele Sabon nu imi prea plac, miros bine, ambalajul poate fi interesant (pentru anumite gusturi), insa la capitolul hidratare eu n-am prea vazut efecte.

      Ștergere