Oferta Yves Rocher de septembrie

2.9.14

http://ttap.co/1a3amng
http://ttap.co/1a3amng
http://ttap.co/1a3amng

Oferta Yves Rocher de luna asta mie mi se pare interesanta, insa depinde de ce anume aveti voi nevoie: reducere 50% la un produs la alegere (exceptiile sunt cele dintotdeauna - le gasiti mai sus, ceea ce am observat este ca nu toate parfumurile sunt reduse, deci puteti sa beneficiati de reducere la un parfum scump), transport gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 99 ron, cadou agenda 2015 + pix pentru orice comanda in limita stocului disponibil (din ce-am vazut eu in oferta primita prin posta este un mic planner pentru anul urmator), o surpriza la alegere din 5 (crema de zi Ovale Lifting - valoare 105 ron/ Force+ crema restructuranta de zi Serum Vegetal - valoare 105 ron/ ceas desteptator cu proiectie luminoasa, 7 culori Zen/ gel pentru revitalizarea tenului Energy Homme/ set de 3 bagaje roz-gri) pentru o comanda de minim 39 ron si inca cateva oferte de bagaje/ genti pentru comenzile de 89/ 99 ron (gasiti mai sus detaliile)

Am vazut cateva produse noi pe site si unele dintre ele mi s-au parut chiar interesante: mascara Volume Elixir (Sexy Pulp si Volume Vertige mi-au placut foarte mult si cred ca si asta e la fel de bun, asa imi spune intuitia), trusa 4 farduri seducatoare (nuantele sunt chiar interesante), gel de dus cu floare de magnolie din China (cine mai stie cate variante ale gelului de dus mi-au placut pana acum? eu sigur nu - daca vreti sa-l incercati puteti sa profitati de oferta de aici: 3 geluri de dus + sacosa de cumparaturi la 22 ron) si ulei exfoliant pentru maini.

Gasiti aici detaliile ofertei - cum vi se pare? Pe mine ma tenteaza o comanda mica si parca as alege ceasul cadou. 

8 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Da, sunt. Si ofertele trimise prin posta sunt tentante, grea decizie ...

      Ștergere
  2. Mi-am luat luna trecuta 2 geluri de dus exfoliante si noul Mm de Bonheur, cel verde si mi-au placut mai mult decat m-as fi asteptat. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si gelurile exfoliante imi plac si parfumul imi place, desi nu persista deloc.

      Ștergere
  3. Ma tenteaza si pe mine oferta . Din pacate nu au pus si noul parfum pe site .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca nu a fost lansat inca oficial, desi am vazut intr-un catalog o varianta mini de 5 ml. Urmeaza luna asta lansarea.

      Ștergere
  4. Am zis ca merg prin magazin...dar uite n-am ajuns nici astazi.
    Imi placemult agenda..imi plac agendele, mereu avem cate ceva de scris :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vreau sa ajung saptamana viitoare sa testez parfumul nou, am tot zis ca dau comanda, dar n-am dat pana la urma.

      Ștergere