Oferta de neratat: Village Candle

25.9.14



N-am bani de cheltuit, dar oferta asta n-o ratez ... dar nu ma pot hotari ce sa aleg, sunt prea multe tentatii: Vanilla Santalwood, Warm Apple Pie, Spiced Pumpkin, Gingerbread Cookie, Maple Butter, Vanilla Caramel Swirl, Blueberry Muffin, Cinnamon Bun si multe multe altele (de toate pentru toate gusturile). Nu stiti despre ce vorbesc? Ofertele Village Candle sunt la oferta AICI iar preturile nici nu se compara cu cele de la Yankee.

Varianta la 701 grame e 39,90 ron, cea la 899 grame e 54,90, iar varianta mare (care pe mine ma tenteaza cel mai mult) la 1219 grame e 69,90 ron. Si nu pot sa nu zic ca-s magari astia de la Elefant pentru ca acum 30 minute preturile erau mai mici, varianta mare era 59,90 ron. Nu stiu cum naiba au schimbat oferta dupa ce era deja lansata pe site, dar si asa merita. La unele lumanari termenul de livrare e 26-27 septembrie,  la altele 13-16 octombrie, deci banuiesc ca s-a intamplat ceva cu stocurile.

Care varianta va tenteaza cel mai mult? Aveti de gand sa profitati?

19 comentarii

  1. Da zau ca nu trebuia sa vad oferta asta. Of :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa mai zici de cateva ori of-ul ala, oricum deja tentatia e in mintea ta. :)

      Ștergere
  2. multe tentatii :) iar la pret vad ca au lasat una mare asa ca amintire la 59.9 - pacat ca nu e ce vreau eu sa incerc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar apare pretul ala, cand dai click pe produs e tot pretul mare, numai ei stiu ce-au facut. :)

      Ștergere
  3. Ceva pere,ceva portocale,ceva vanilie..Deja vad zapada la fereastra mea numai cand imi imaginez mirosurile :)
    Sa vina zapezilleeee din Septemrbiee!!
    PS: poate ar trebui sa ma mut la munte,ca si asa ninge :) Cu tot cu lumanari :))


    Georgi.

    RăspundețiȘtergere
  4. M-a terminat oferta asta.. mi-am luat Vanilla Santalwood si Christmass day :< <3 :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu tot 2, dar ma mananca rau degetele. Nu mai zic nimic ...

      Ștergere
  5. Tot auzeam de lumanarile astea, in stanga, in dreapta si toata lumea e incantata de ele. Eram abonata la newsletter la ei dar nu le dadeam nicio importanta, mai ales ca sunt cam scumpe pt niste lumanari.
    Le-am vazut ieri la Cosmobeauty si le-am mirosit; intr-adevar, au parfum puternic; pt gusturile mele sunt prea multe parfumuri gurmande (adica nu imi plac); si tot scumpe mi s-au parut (erau mai ieftine decat pe site-ul lor dar de fapt toate lumanarile parfumate mai de calitate sunt scumpe).
    Dar vai, am vazut abajururile acelea si am fost pe loc cucerita de ele; chiar vreau sa-mi cumpar si eu unul...macar. Si as mai vrea si un arzator de tarte, si o tarta...


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu zici de Yankee Candle, nu? Ca cele de la Village nu sunt disponibile in nici un magazin la noi si nici nu le-am vazut on-line pana acum.

      Ștergere
  6. Buna ziua,
    multe companii incearca, fara succes, sa copieze produsele Yankee Candle. La targul Cosmetics de la Romexpo ati vazut produsele originale Yankee Candle. Cei de la Elefant incerca doar sa vanda produse copiate, profitand de confuzie. De unde sunt atat de celebre aceste produse copiate ? Unde le puteti testa aromele ? Noi incercam doar sa ne protejam clientii Yankee Candle de confuzia dorita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am mentionat nicaieri ca Village ar fi Yankee sau ceva de genul asta, ambele sunt lumanari, oameni aleg ceea ce doresc.

      Ștergere
  7. OOOO... acum vad ca scrie altceva pe ele...
    Dap, de Yankee vorbesc; dar seamana borcanelele astea.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, seamana foarte bine, mai sunt si alte firme care folosesc aceleasi borcane.

      Ștergere
  8. Sa ne spui cum sunt dupa ce le incerci, sa ne facem si noi o idee. Am vazut si eu pe Youtube clipurile de care zici. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Sigur ca da! Nu am rezistat si am comandat si la Elefant un abajur si 2 borcanele mici: Gingerbread Cookie si Happy Holidays. Revin cu pareri!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am scris parerea mea la postarea ta "Prima impresie: Village Candle" :)

    RăspundețiȘtergere