Obsesia capelor ... si nu numai

19.9.14

N-as fi crezut in vecii vecilor ca am sa ajung sa scriu o postare de genul asta si ca o sa am o lungime de wishlist de pe un site asiatic, dar uite ca s-a intamplat. Intr-un fel ma bucur ca s-a intamplat asa pentru ca mi-a revenit cheful de culori, haine, texturi, combinatii, pofta de a ma imbraca intr-un anumit fel. 

Probabil ca pentru unele (sau mai bine zis multe) dintre voi e greu de inteles cum am ajuns sa pierd asa ceva, dar cand fizic te simti o epava si habar n-ai pe cine vezi in oglinda e greu sa mai gasesti interes in a asorta haine. Nu vreau sa ma gandesc la ce-a fost, ci doar sa ma bucur de momentul actual si de faptul ca am gasit din nou bucurie in anumite lucruri. Mai am de lucrat la multe aspecte, dar dupa mult mult timp simt ca incep sa traiesc din nou, nu doar ca respir in fiecare zi. Nu astept sa ma inteleaga cineva desi stiu ca nu sunt singura, insa as vrea sa nu ma judece nimeni pentru ca nu stie nimeni ce am trait.

Dar sa revenim ... vinovatul este Choies de care v-am mai povestit acum cateva saptamani. Mi-am facut un obicei sa ma uit zilnic la noutati si m-am trezit cu o gramada de pofte. Asa cum v-am spus pe Facebook am dat deja o comanda pe site - mi-am luat un pulover (il puteti vedea aici) si de-abia astept sa ajunga si sa ma conving de produse ca sa dau o alta comanda. Sa-mi spuneti daca va intereseaza sa scriu despre prima comanda cand ajunge.

Capele ... relatia mea cu ele este de lunga durata, am avut acum ceva ani una albastra pe care am iubit-o, dar pe care am dat-o la un moment dat pentru ca nu am mai putut sa port albastru, nu ma intrebati de ce ca nu stiu. Acum am una de catifea neagra pe care o port de vreo 4 ani si care inca imi place la fel de mult ca in prima zi. Si-mi doresc cel putin inca una. Am aceeasi relatie de iubire si cu poncho-urile. Mi se par usor de purtat peste orice si atat de versatile. Am multe, dar tot mai vreau. 

Prima data am vazut-o pe cea neagra de aici si mi-a placut mult, pe site scrie ca este din lana si sunt curioasa daca chiar e asa (am vazut-o pe alte siteuri mai ieftine, insa la material scria cu totul altceva), am fost foarte aproape s-o comand imediat ce am vazut-o.


A doua zi insa am vazut-o pe cea bleumarin de aici (cred ca v-am mai spus ca de ceva vreme imi place mult bleumarin si-mi doresc cateva haine asa) si am ramas pe ganduri. La asta imi place mai mult modelul si culoarea, insa nu-mi place deloc gluga si din pacate nici nu este detasabila. Nici sistemul de inchidere nu e printre preferatele mele, dar nu ma deranjeaza asa tare. Si acum stau in dubiu - vreau sa comanda una dintre ele, dar nu stiu care. Uitasem sa va spun ca modelul asta este disponibil si pe rosu - aici si bej/ maro - aici. Imi plac si variantele astea la fel de mult, dar tot bleumarin castiga. Voua care dintre cele 3 culori va place mai mult?

http://www.choies.com/product/hooded-wool-blend-duffle-poncho-in-navy-blue_p32834?cid=6291michelle

Verde nu este printre culorile mele preferate si foarte foarte rar se intampla sa vad o haina verde care sa-mi placa, insa zilele trecute am vazut-o pe asta si mi-am schimbat parerea. Imi place culoarea (care banuiesc ca este o idee mai aprinsa decat poza asta, cel putin asa se vede in celelalte poze), croiala, lungimea, imi place tot. Este disponibile si pe bleumarin, insa imi place mai mult variante pe verde.


Ultima haina pe care vreau sa vi-o arat este asta si n-o vreau pentru mine, desi imi place si mie mult, ci pentru mama. Mie oricum nu mi-ar veni la bust, insa am vazut-o pe mama cum tragea cu ochiul cand m-am uitat la ea si stiu ca s-ar bucura mult sa o primeasca. Sunt chiar curioasa daca este lana, asa cum este trecut in descriere, dar o sa aflu. Va fi un cadou frumos, nu?

http://www.choies.com/product/brown-coat-with-funnel-neck_p16382?cid=6291michelle

Voi ce tentatii ati avut in ultimele zile? Ceva ce va ameninta cardul/ portofelul?

30 de comentarii

  1. sunt foarte frumoase toate...insa cea verde imi face cu ochiul,e superba nuanta,dar si modelul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. E foarte reusita si culoarea are ceva cald in ea care atrage.

      Ștergere
  3. Trebuie sa recunosc ca am pacatuit azi cu o comanda pe strawberry.. n-am rezistat si mi-am luat DKNY Be Delicious, de la ofertele zilei :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si eu mai devreme ce pret a avut, ai facut o afacere buna. Sa-l porti cu placere. :)

      Ștergere
  4. Cel mai mult imi place varianta pe rosu (e si culoarea mea preferata asa ca nu sunt deloc obiectiva :)) ). Si pe mine ma bantuie ideea de cateva sezoane de a-mi lua o capa si niste manusi lungi de piele, mi se par absolut esentiale :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Manusile le am deja :) Mi-a placut si mie mult varianta pe rosu, de fapt mi-au placut toate, ce sa mai o dau atat la cotit. :)

      Ștergere
  5. nici eu nu-s cu capele, dar ce ne-ai aratat tu sunt tare frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce cu blanita de pe manechin este superbaaa

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce dragut e puloverul, sa-l porti cu mare drag . Imi plac alegerile care le-ai facut...prima pe negru arata elegant si o poti combina cu orice...la fel si a doua pe bleumarin , cred ca din cele doua as alege-o pe a doua....mie imi place gulerul cu blanita..si cu siguranta ti-ar prinde bine in sezonul rece . M-am uitat si la varianta pe rosu si este superba ..eu iubesc culoarea rosie.Deci te inteleg ca-ti este greu sa alegi :) la asa minunatii . Haina verde e super, dar si cea care ai ales-o pentru mama ta ....oh ce situatie complicata :)
    Acum sa iti spun si tentatiile mele..am ochit o gentuta tare draguta pe asos si o pereche de cercei....ma bate gandul sa dau o comanda ( nu am mai luat nimic de pe asos ) si chiar acum intru pe site sa vad daca mai e disponibila ..pentru ca mai vazusem una si a trecut instant.Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ma tenteaza mult si cea pe rosu, sa vina pulovarul ala mai repede sa vad cum e si dau comanda. Daca vrei sa-ti ajunge comanda de pe Asos prin curier si repede pune si un sampon Batiste in cos, eu asa fac mereu.

      Ștergere
    2. Multumesc pentru sfat Camelia, asa am facut ...am ales de la Batiste un dry conditioning mist cu ulei de argan, nu stiam de produsul asta, l-ai incercat cumva ? Am dat comanda sambata ...te anunt cand o primesc .
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Nu l-am incercat, m-am uitat si eu la el acum cateva saptamani, dar in final n-am mai dat comanda, asa ca am ramas doar la uitat. Sa-mi spui cum ti se pare, ca idee suna tare bine.

      Ștergere
  8. Imi plac ele in sine, ca model, dar nu stiu de ce am senzatia ca m-ar face mai grasa, eu fiind si mica de inaltime si de aceea sunt putin rezervata in privinta lor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Fiecare model are ceva special, deci e greu de ales. Ma regasesc in prima parte a postarii...respir in fiecare zi, dar nu simt ca traiesc...minunat ai spus...demult cautam niste cuvinte care sa exprime exact ceea ce simt de o buna bucata de timp...se pare ca le-am gasit si iti multumesc pt asta, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca nici tu si nici eu sa nu mai avem nevoie de cuvintele astea ca sa exprimam ce simtim si asta cat mai curand. Sa ai un weekend minunat.

      Ștergere
  10. Cat ma bucur pentru tine, ca renasti prin culoare! Inteleg foarte bune ceea ce spui... been there, felt that... Incearca intr-o zi si rujul rosu, impreuna cu oja rosie (nu neaparat pe amandoua odata, ci cum te simti tu mai bine) - n-as fi crezut niciodata ca pot aduce o stare de bine atat de placuta, o energie pozitiva (si asta ti-o spune un om care a fugit ani de zile de rosu si s-a refugiat in albastru si bleumarin).
    Imi plac alegerile tale vestimentare, mi-as dori sa ne arati intr-o zi o poza cu tine purtandu-le :) eu visez la o hainuta alba sau bej deschis pentru iarna... sper sa o gasesc anul acesta pe cea de care sa ma indragostesc si sa o iau cu mine acasa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le am in plan si chiar purtate impreuna, dar e bal sa fie pana la capat. Nu stiu ce sa-ti zic de poze, nu sunt convinsa ca am talente d-astea si sincer nici timp n-am sa fac zeci de poze sa iasa (daca iese) una ca lumea. Dar nu stim niciodata ce aduce ziua de maine, nu? :)

      Ștergere
  11. Nu pot sa spun ca imi plac capele pt ca mie imi plac lucrurile cambrate, dar recunosc ca m-am gandit sa-mi cumpar ponch-uri tricotate care mi se par sic.
    Tentatiile mele se duc catre Strawberry unde e promotia cu 10% reducere la produsele pt par si vreau sa imi iau un ser de par, Chi sau Biosilk; o alta tentatie a mea este Makeup Shop de unde vreau sa imi iau Butter Gloss in nuante cafenii-nude si ma gandesc si la Matte Lip Cream pt ca sunt tareee curioasa in legatura cu ele (cu toate ca nu am purtat niciodata mat pe buze).
    As mai vrea niste bocancei de cauciuc care mi-au placut mult si sunt numai buni pt zilele ploiase pe care nu le supoooort!

    Cam la astea ma uit de vreo 4 zile incoace.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Matte Lip Cream cam usuca buzele, insa mie imi place nuanta pe care o am (cred ca Tokyo, sper sa nu ma insel), desi n-o port foarte des. Butter gloss-urile sunt de vis, asa ca spor la cumparaturi. :)

      Ștergere
  12. Eu as fi interesata sa faci o postare referitoare la comanda pe care ai dat-o. M-ar interesa cat timp dureaza pana ajunge coletul, transportul si daca produsul coincide cu cel din imagine. Eu sunt putin cam reticenta mai ales atunci cand e vorba despre site-urile asiatice
    Alegerile tale sunt foarte frumoase iar pe site am vazut ca au haine dragute

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa fac, stiu ca sunt multe persoane care vor sa stie detalii, numai sa ajunga comanda ca deja nu mai am rabdare. :)

      Ștergere
  13. Prima capa este superba ,cea bleumarin,a doua,nu stiu ce sa zic de maneci.Daca este gros materialul vor sta urat aruncate si in sus,daca este un material mai subtirel ....nu stiu. Cel mai mult mi-ar place primul model dar in culoarea hainutei pe care vrei sa o faci cadou.Garantat va fi un cadou iubit,eu asa as simti.Eu am deja 2 cape una neagra vanata la greu la reduceri in Metro si una de la miniprix tot de la niste reduceri mai scurta cu cordon in talie,ceva intre sacou si capa foooarte utila dar din pacate tot negra.Mi-as dori sa-mi apara in cale una albastru imperial ......a mea ar fi.(Florina)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca vor sta manecile in sus, am mai avut un model asa cum mult timp si se aseza chiar frumos, depinde insa mult de material. O sa vad eu pana la urma ce si cum cand o sa comanda - tot nu stiu ce o sa comand. :)

      Ștergere