7 intr-o saptamana #8

28.9.14


Saptamana asta a fost ciudata, a inceput bine si s-a terminat oribil - vineri seara m-am dus in pat bine si m-am trezit sambata dimineata cu frisoane si febra (si nu, nu sunt racita) si fara pic de vlaga in mine. Ultimele 30 de ore au fost groaznice si de-abia am reusit sa ma dau jos din pat sa ma duc la baie, nici macar nu stiu sa spun ce m-a durut si de la ce mi-a fost rau, m-am gandit la un moment dat sa chem salvarea (dar ce sa le spun ca am sau ca ma doare? si de mers la spital nici nu se punea problema). Acum incep sa revin la viata si sper maine sa nu-mi mai amintesc nimic din ultimele 2 nopti. Dar sa lasam lucrurile urate si sa ne intoarcem la zilele care au fost mai bune ...

Am primit cateva produse de la Beauty UK despre care o sa va povestesc mai multe intr-o alta postare (cu greu am ales o singura varianta Posh Palette - in poza este Galaxy, mi-a placut mult si Masquerade) si mi-a placut mult ce-am vazut cand am primit coletul, n-am apucat sa le incerc, dar de-abia astept. Pentru ca am iar probleme cu circulatia limfatica mi-am luat de la Sensilab doua produse: Waterloss si BioDetox si sper sa ma ajute, chiar simt nevoia de o cura de detoxifiere. Am primit o cutie neagra misterioasa de la Kenvelo si inauntru am descoperit un tricou cu un mesaj ce poate fi citit doar in oglinda (misto, nu?), cu ocazia asta am aflat ca Kenvelo devine KVL cu o noua identitate vizuala si sloganul Urban Free Style.

Mi-am luat cateva tarte de la Yankee Candle pentru ca imi fac serile mai frumoase si imi place sa-mi ofer mici placeri din cand in cand si am primit de la Eucerin noua gama DermatoCLEAN (gel de curatare, demachiant pentru ochi si apa micelara) pe care am inceput deja s-o folosesc si de care o sa va povestesc in curand. In rest mi-am petrecut timpul cu Bella (asistenta mea personala, care nu pleaca niciodata de langa mine cand mi-e rau) si multe cani de ceai. Cam asta a fost saptamana mea, a voastra cum a fost?

24 de comentarii

  1. Saptamana mea a fost seaca, daca pot sa spun asa. Nu s-a intamplat nimic spectaculos, nici bine , nici rau (din fericire). Am primit botinele care mi le-am comandat de pe asos.com si sunt foarte incantata de ele. Am pus castraveti la murat si am asteptat sa se termine ploile. Iar azi, in sfarsit, a fost vreme frumoasa desi cam frigut.
    Vreau sa stii ca de la tine am invatat ce sunt alea tartele de la Yankee Candle si intr-un fel sau altul ma gandesc la tine de fiecare data cand le folosesc. Merci, Camelia :)
    Si sa ai parte de sanatate maxima !

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt îndrăgostită iremediabil de Fluffy Towels de la YC. E un miros pe care aș vrea să îl simt mereu în cameră. Îmi dă senzația de parcă m-aș culca zilnic în așternuturi proaspăt schimbate.

    Săptămâna asta am consumat ceai cum nu am mai făcut-o de mult timp. Lipton cu vanilie și caramel a fost o revelație pentru mine. Trebuie să mă comport ca atare :))

    Pupici și o săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult, miroase curat. :) Si eu tot Lipton cu vanilie si caramel am baut saptamana asta ... mult. :)

      Ștergere
  3. stii unde se pot gasi produse beauty uk onilne ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil gasesti in magazinele on-line care vand cosmetice, pe okazii, cauta pe google si sigur o sa-ti apara mai multe variante.

      Ștergere
  4. Sa te faci bine cat mai repede. :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare rau ca ti-a fost rau!Sunt schimbarile astea ciudate de temperatura...
    Of,iubesc tot ce inseamna YC iar culorile din paleta arata superb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e prea mare diferenta de temperatura si eu am resimtit-o din plin.

      Ștergere
  6. Sper sa fi fost numai oboseala de vina si nu vreun inceput de gripa/viroza. :(
    Paleta e superba. Mi-am aprins si eu o tarta pe care am cumparat-o anul trecut si mi-am pastrat-o, e cu marshmellows, dar miroase genial, a bomboane. :D Anul trecut cand am facut comanda mi-am dat seama abia dupa ca am dat pe transport aproape cat am dat pe cele 3 tarte si ca aveam pe cine sa rog sa-mi trimita din Bucuresti. In fine... Acum o sa-mi vina cele mari vare o sa-mi ajunga 10 vieti. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca e raceala ... habar n-am ce-o fi fost. Sa treaca de tot, sa uit ...

      Ștergere
  7. Saptamana trecuta a fost cam obositoare. Pe langa asta am avut niste dureri groaznice de masea ( mi-e frica rau sa merg la dentist ) :((. In rest am mai testat niste produse cumparate. Sper s ate faci bine cat mai repede. :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Waaai..lumanarile de la Yankee <3

    Grija de tine :* Sa te faci bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai poftit si tu la tarte? Multumesc, sa ai o saptamana frumoasa. :)

      Ștergere
  9. Mi-ai facut pofta cu Yankee Candle :D Pe perioada verii le-am cam neglijat, dar acum e momentul perfect pentru ele. Imi pare rau sa aud ca nu te simti bine. Sper sa ai o saptamana pe masura vremii de afara: vesela si calduroasa! Si bineinteles sa fii in forma :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A inceput asa aiurea saptamana asta ... nici nu stiu ce sa zic, imi imaginam ca va fi o saptamana misto sa ma aduca pe linia de plutire, iar ziua de azi a fost ciudata rau, obositoare si cu vesti proaste. Sper sa se schimbe ceva zilele urmatoarea, ca nu-mi place deloc.

      Ștergere
  10. Ma bucur ca te simti mai bine , poate corpul tau are nevoie de odihna si vitamine . Ce frumoasa e Bella si ce frumos ai spus despre ea :) Tare bine arata produsele cosmetice , astept sa ne povestesti despre ele . Sa ai o saptamana frumoasa si sa te faci bine de tot .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu nici eu de ce are nevoie, dar e clar ca in momentul asta nu ne intelegem prea bine. A inceput prost si saptamana asta, sper de maine sa fie mai bine, azi nu mi-a placut deloc desi aveam mari sperante ca va fi mai bine. Sa ai o saptamana frumoasa si daca e cu vesti bune ziceti-mi si mie si sa ma bucur cu voi.

      Ștergere
  11. Imi pare rau ca nu te-ai simtit ok, organismul reactioneaza prompt cand iti depasesti limitele. Nu stiu cat ajuta vitaminele, mai degraba mult somn, relaxare si "bunatati" precum cele cumparate de tine. Si eu tot de la tine am aflat pentru prima data de tartele parfumate si iti multumesc pentru asta.
    Multa sanatate si o saptamana minunata!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, al meu a facut o revolutie intreaga, acum sunt ok, multumesc mult pentru gandurile bune si sper sa va mai inspir si pe viitor. Weekend placut iti doresc!

      Ștergere
  12. Trebuie sa avem grija de sanatatea noastra...e cea mai importanta! Eu sufar acum din cauza unei masele....
    Yankee au niste "prajiturele" geniale, miros divin!
    Pupici si take care

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cateodata insa nu depinde de noi. Si durerile de dinti sunt urate.

      Ștergere