Rimmel Volumeflash ScandalEyes Mascara

12.7.14

Va aratam zilele trecute ca am primit cateva produse Rimmel pentru testare, iar astazi vreau sa va povestesc despre Scandaleyes Mascara pe care am primit-o de la SensoDays. Citisem numai pareri bune si eram chiar curioasa cum e intrucat nu prea am avut contact pana acum cu produsele Rimmel. Pe site este o oferta foarte buna la acest produs - la cumparare se ofera cadou un creion ScandaleEyes Brown 003 - gasiti mai multe detalii aici.


Imi place tubul, desi este mare - mi se pare vesel si parca imi sare in ochi cand ma uit la ce produse vreau sa folosesc in ziua si tot intind mana dupa el. Peria este si ea mare, cred ca este una dintre cele mai mari perii intalnite de mine pana acum, dar forma ajuta mult si n-am avut surpriza sa ma murdaresc cand am folosit-o (mi s-a mai intamplat in trecut asta cu altele).


Imi place formula (deloc uscata, exact cum trebuie sa fie), se aplica usor, separa bine si la capitolul volum rezultatele sunt bune, iar pretul nu este deloc mare. Singurul lucru care nu-mi place este mirosul (specific pentru mascara de la Rimmel - am mai avut o varianta acum ceva vreme si avea acelasi miros), insa chiar nu conteaza foarte mult tinand cont ca produsul isi face treaba foarte bine.

Ati incercat ScandalEyes Mascara de la Rimmel? Cum vi se pare?

2 comentarii

  1. mie imi place mult aceasta mascara, singurul lucrul care nu imi place, este ca trebuie asteptat putin pentru a se usca pe gene.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Formula este destul de umeda si este nevoie de putin timp pentru uscare, dar cred ca d-asta si functioneaza, o formula mai uscata ar fi incarcat genele.

      Ștergere