Nivea Perfect Cover Precision Concealer

4.7.14

Am descoperit prima data produsele de machiaj Nivea intr-un DM dintr-un orasel mic de langa Linz la o plimbare prin Austria acum multi ani. M-am uitat curioasa la ele, mi-am cumparat cateva si mi-au placut, insa nu-mi pot aminti ce anume am incercat, singurul lucru care mi-a ramas clar in minte este un gloss care mi-a placut la nebunie. Cand am vazut produsele Nivea pe produsecosmetice.ro n-am putut sa ratez ocazia, asa ca am ales Perfect Cover Precision Concealer - nuanta Light (il gasiti aici).


Si pentru ca am fost foarte (dar foarte) curioasa l-am desfacut imediat ce l-am primit si am inceput sa-l folosesc de a doua zi. Ce conta ca mai aveam vreo 3 produse incepute? Le-am uitat si m-am indragostit de el. De ce? Va spun imediat.

V-am tot spus ca am probleme cu cearcanele - daca spre sfarsitul anului trecut situatia era mai buna si eu nu mai eram neagra sub ochi, acum e catastrofa. Probabil si lipsa somnului din ultima perioada, dar si faptul ca am iar probleme cu circulatia limfatica atarna greu, dar cearcanele mele arata oribil (sunt realista, nu critica). De obicei folosesc iluminatoare sub ochi pentru a lumina zona si ajuta, dar parca nu mai fac fata nici ele. 

Si aici apare Perfect Cover - e foarte pigmentat si acopera foarte bine, e cremos si nu usuca pielea si nici nu mi s-a strans inestetic sub ochi. Are un miros placut (mi s-a mai intamplat cu produse de genul asta sa nu le pot folosi din cauza mirosului pentru ca-mi lacrimau ochii rau) si e nevoie de o cantitate mica pentru a face fata cearcanelor mele. Aplicatorul este tip pensula si nu da deloc rateuri, ceea ce ma incanta in mod deosebit pentru ca genul asta de ambalaj vine cu probleme de obicei.

Daca il mai combin si cu un iluminator cu subton roz nu banuieste nimeni adevarul. M-a surprins mai mult decat placut si mi-a deschis apetitul si pentru alte produse de machiaj Nivea, mai ales ca pretul este mai mult decat acceptabil.


Ati incercat vreun produs de machiaj de la Nivea?

10 comentarii

  1. Nu, dar acest produs suna asa bine!!!! Ce pret are?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 29,99 la oferta - gasesti detaliile in linkul din postare

      Ștergere
  2. Nu am incercat nimic de la ei, dar pare interesant produsul asta .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar este si pretul e rezonabil, eu vreau sa mai incerc cateva.

      Ștergere
  3. Da, in urma cu cativa ani. Era un ruj nivea, primit de la cineva din afara. Si eu m-am mirat atunci, nestiind ca nivea are si produse de make-up. Nu-mi mai amintesc calitatea lui, a trecut prea mult timp de atunci si n-a mai ramas nimic referitor la acel ruj, in "sacul" memoriei de lunga durata:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa mirata am fost si eu cand am vazut in stand intreg cu produse de machiaj Nivea. Nici eu nu-mi mai amintesc ce-am incercat, deci inteleg perfect. :)

      Ștergere
  4. Multumesc! Si eu am problema cu cearcanele, sunt mostenite... nu am ce sa le fac. De cand caut un corector bun! Multumesc!:*

    RăspundețiȘtergere