Ingrijirea tenului cu Sophyto

28.7.14


Am citit cateva postari pe alte bloguri despre produsele de la Sophyto si mi-au starnit curiozitatea, ulterior am primit si cateva mesaje private in care eram intrebata daca stiu cum sunt produsele, ce parere am si m-am decis sa le incerc, mai ales dupa ce-am citit ca au imbunatatit formula la o parte din produse.

Le folosesc de mai bine de o luna, asa ca pot sa va povestesc exact despre ele si sa va spun ce am observat pe tenul meu in timp. Primul despre care vreau sa va povestesc este Tocotrienol organic super-concentrat (acest produs nu si-a schimbat formula) eu am o varianta mini de 10 ml, care insa imi va mai ajunge o perioada buna de timp.


Contine ulei din seminte de rodie si afine, ulei de macese si coenzima Q10. Eu l-am folosit in special seara (am incalzit intre degete 3-4 picaturi si l-am aplicat pe ten) si de cele mai multe ori n-am simtit nevoia sa mai aplic si o crema hidratanta peste el. Imi place ca intra repede in piele (spre deosebire de alte uleiuri) si nu are vreun miros deranjant. Dimineata simt imediat diferenta pe tenul meu - pielea este mult mai hidratata si luminoasa, iar aspectul general este de ten odihnit. Eu am tenul normal, insa sunt sigura ca pentru un ten uscat efectele ar fi mult mai vizibile.

Al doilea produs pe care l-am incercat este Eye Contour Serum, un ser antirid pentru ochi, care desi la inceput nu mi s-a parut cu nimic mai special decat altele, in timp a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult. Nu mi-a placut foarte mult mirosul, insa mi-au placut textura si faptul ca intra repede in piele, dar mai ales cum imi simt zona de sub ochi. In ultimele 2-3 saptamani am dormit cam prost din cauza caldurii si ma asteptam ca cearcanele mele sa devina mai vizibile si sa arate mai rau decat de obicei si asta nu s-a intamplat. Si nu poate fi "vinovat" de asta decat acest ser pentru ca nu am folosit altceva.


Imi plac ambele produse mult si pe viitor as vrea sa mai incerc si altceva de la Sophyto. Voi ati incercat ceva? Ce parere v-au facut produsele?

2 comentarii

  1. Nu am incercat, dar acel ulei mi se pare tentant. Momentan nu am nevoie de ele, incerc sa-mi fac o parere despre mai multe produse si deja am desfacute vreo 4 creme de zi si n-am timp sa le consum. Dar pe viitor cred ca il voi cumpara. Util articol ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa adaugi un ser/ ulei in rutina ta si sa-l folosesti inainte de crema daca crezi ca tenul are nevoie. :)

      Ștergere