Doar 5: ingrijirea tenului

7.7.14

Postarea asta m-a pus putin pe ganduri, am multe produse de ingrijire a tenului si le folosesc in functie de ceea ce simt ca are tenul meu nevoie - nu stiu daca as putea sa ma limitez la 5 produse pentru ca m-as plictisi si n-ar mai avea nici un farmec, dar de dragul ideii o sa incerc.

Cleanserul de la Eucerin (il gasiti aici) il folosesc de cateva saptamani, e ok, dar nu pot sa zic ca m-am indragostit, insa este ceea ce folosesc in prezent (am ezitat mult intre el si Camellia&Rose Organic Hydrating Cleanser de la Pai - pe care il gasiti aici - care imi place la nebunie, dar este destul de scump). Tot nu-mi plac cleanserele in mod deosebit, insa m-am invatat sa le folosesc pentru binele tenului meu.

M-am obisnuit sa folosesc serumuri si imi place cu adevarat pasul asta atunci cand vine vorba de ingrijirea tenului - simt ca fac diferenta. In poza este serumul cu acid hialuronic de la Maxi Life (este al doilea tub pe care il am), dar imi plac mult si fiolele de la Floritene cu acid hialuronic si AHA (pe care nu le am in acest moment) si serumul cu vitamina C de la Lancome, dar tot as vrea sa mai incerc cateva produse in viitorul apropiat ...

Organic Kukui&Jojoba Beads Brightening Exfoliator de la Pai (il gasiti aici) imi place mai mult decat pot sa exprim in cuvinte si in mod sigur o sa-l mai vedeti pe blog (vreau sa termin tot ce am inainte sa il cumpar din nou) - daca ar trebui sa raman la un produs de genul asta nu as sta pe ganduri, imi place la nebunie si simt ca imi ajuta foarte mult tenul. Stiu ca multe ati alege un exfoliant chimic, dar in cazul meu nu am vazut rezultate deloc cat am folosit (si am incercat si BHA si AHA, diverse concentratii - inca mai testez).


N-am gasit (si nici n-am cautat, recunosc) crema perfecta - in momentul de fata folosesc Daily Defence&Recovery (SPF 30) de la Skincode de care v-am povestit luna trecuta pe blog, imi place, dar nu e ceva fara de care n-as putea trai. Nota pentru mine: cauta o crema buna cu factor de protectie!

Ultimul produs n-ar trebui sa va mire daca imi cititi blogul - este vorba de lotiunea micelara de la Garnier (v-am tot spus cat imi place in ultima vreme) - dar ma mira pe mine. Acum cateva luni nu m-as fi gandit ca o sa-mi placa o lotiune micelara atat de mult incat sa ajung sa consider ca am nevoie de ea in viata mea. Dar s-a intamplat.

Nu m-as fi gandit acum cateva luni ca astea vor fi alegerile mele daca ar trebui sa raman 5 produse, insa viata ne surprinde mereu, nu? Ale voastre care sunt?

16 comentarii

  1. m-am gandit si eu la Cleanser-ul de la Eucerin.. si chiar in pusesem in cos acum ceva vreme.. :D dupa ce termin produsele pe care le folosesc acum, cred ca o sa ii dau o sansa. :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu il tot aveam in cos, il scoteam si tot asa, pana la urma am zis ca e cazul sa-l incerc. :)

      Ștergere
  2. Eu una sunt dependenta de tonere, asa ca am ales unul de la Paula C, macar pret bun si ingrediente bune. Creme folosesc mai mult iarna. De acele fiole sunt incantata pentru ca am mai folosit si cred ca ar trebui sa imi mai iau cateva. Cat priveste cleansere chiar nu ma pot decide. Am testat de la Paula cel mic dar nu m-am decis. Dar am descoperit un gel calmant pe baza de aloe vera de la mercatobio pe care il folosesc ca hidratant. Ma mai tenteaza si produsele skincode poate de aici aleg cleanser-ul...Sunt interesante si produsele Pai - nu se stie in viitor ce voi alege. Asa ca astept sa termin ce folosesc acum si le trec pe wishlist din agenda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de-abia am terminat un cleanser de la PC, mi-a placut, dar nu m-a fascinat. Recent am inceput si eu sa folosesc toner din nou, insa astept sa vad ce si cum. :)

      Ștergere
  3. M-am tot gândit care ar fi cele 5 produse pentru îngrijirea tenului la care aș putea să mă limitez, dar am ajuns la concluzia că n-aș putea... am mai multe de care am nevoie. Eu doar pentru demachiere și curățare folosesc 4 produse, dintre care să zicem că aș putea să renunț la laptele demachiant și la bifazic, dar tot mai rămân micelara, gelul de curățare, exfoliantul, crema hidratantă de seară, crema hidratantă de zi, crema de ochi și protecția solară, așa că depășesc limita. :))
    Micelara de la Garnier e și preferata mea! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a fost greu, am facut un efort sa aleg doar 5 (insa am trisat cumva ca mai am o postare cu extra rasfat si acolo mai sunt cateva produse pentru ingrijirea tenului, dar n-am putut altfel).

      Ștergere
  4. Iti spun 6 produse pe care le folosesc acum :
    1) Balsamul antirid pentru zi si noapte din gama Riche Creme Yves Rocher (il folosesc doar seara)
    2) Crema pentru ochi din gama Serum Vegetal (Yves Rocher)
    3) Crema cu factor de protectie 30 Kiss my face (cu siguranta o mai iau cand se termina)
    4)Tonerul cu vitamina C de la Avalon Organics
    5)Laptele demachiant nutritiv de la Yves Rocher
    6)Cleanserul de la Eucerin (nici pe mine nu m-a dat pe spate dar e un produs bunicel)
    In concluzie.....nu am de gand sa renunt la crema de la Kiss my face , pe perioada verii cel putin .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa incerc si eu crema aia, multa lume o lauda. Cum e tonerul? Eu acum il folosesc pe cel de la Derma E, insa nu mi-am format o parere pana acum. :)

      Ștergere
    2. Sa stii ca isi merita toate laudele crema asta . A devenit crema mea favorita cu SPF . Cat despre toner ..dupa ce l-am folosit de 3 ori, am vrut sa il arunc...mi se inrosea fata si ma ustura pielea , m-am speriat...nu stiam ce se intampla . Si am zis ca inainte sa-l arunc ii mai dau o singura sansa...si din acel moment nu am mai avut probleme, il folosesc zilnic si chiar imi place mult :)
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Am citit numai de bine de ea. :)

      Ștergere
  5. 1.Advanced Night Repair de la Estee Lauder- e fantastic serul asta.Am un an acus de nopti nedormite la propriu(bebelus) si cearcanele devenisera atat de inestetice si vizibile incat imi venea sa plang cand ma uitam in oglinda. De cand il folosesc, e o imbunatatire majora...chiar arat ca un om care se odihneste noaptea:-)
    2.Matricium- Bioderma. Il vad similar serului de la Floritene care iti place tie cel mai mult,l-am filosit si eu dar fiolele de la Matricium mi se par mai bune. Matricium si cu ANR de la Lauder mi-au salvat tenul la propriu anul acesta.
    3. Continuous Rescue Antioxidant de la Clinique- crema mea de zi si de noapte.Minunata si asta
    4. Tonerul de la Clinique pt tipul 1 de piele- imi exfoliaza tenul f frumos,are AHA intr o concentratie destul de mica dar eficienta pt tenul meu
    5. O crema cu spf 50 de la Bioderma
    Nu stiu daca te intereseaza,dar asta e lista mea cu indispensabile:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma intereseaza, Advanced Night Repair l-am folosit si eu de cateva ori, insa n-am vazut vreun efect minune. Matricium nu stiu cum e, dar o sa ma documentez. :)

      Ștergere
  6. Cristina Barbieru8 iulie 2014 la 08:22

    Si mie imi place la nebunie Lotiunea Micelara! <3

    RăspundețiȘtergere
  7. 1. Crema demachianta Vivanatura - demachiaza tot, nu imi face ochii sa lacrimeze, hidrateaza tenul. Pentru mine e deasupra tuturor lotiunilor micelare
    2. Crema sebo-reglatoare Gerovital Plant, o folosesc pe post de crema de noapte
    3. Crema Cosmetic Plant Green Stem matifianta si anti-aging, minunata baza de machiaj
    4. Crema contur de ochi cu argan Farmec Natural
    Cam atat. Acum imi dau seama ca toate produsele sunt romanesti :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici eu nu m-as putea limita doar la 5 produse cand vine vorba de ingrijirea tenului.
    Ma tenteaza de ceva timpul primul produs prezentat de tine. Eu de vreun an folosesc gelul de curatare de la Avene, inca nu am renuntat la el dar m-a tentat. Si mie imi place mult apa micelara de la Garnier!

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere