Doar 5: ingrijirea parului

2.7.14

Daca imi cititi blogul n-o sa va mire alegerile mele atunci cand vine vorba de ingrijirea parului - despre samponul si balsamul John Frieda din gama Luxurious Volume v-am povestit recent (gasiti aici postarea daca ati ratat-o si vreti sa cititi mai multe despre ele). Eu am ales varianta pentru par vopsit (insa exista si varianta pentru par normal) si desi nu mi se pare ca imi dau vreun volum socant la par, imi place la nebunie cat de hidratat si usor de aranjat ramane parul dupa ce le folosesc. Si am observat ca nici nu se ingrasa repede - am reusit sa stau si 5-6 zile cu parul "nespalat" si nu arata deloc rau. Le puteti cumpara de pe feelunique.com, iar pretul nu mi se pare deloc mare pentru calitatea produselor. Cum am mai spus in mod sigur o sa le mai cumpar, parca din tot ce am incercat nou in ultimul an astea mi-au placut cel mai mult.


Sprayul pentru volum din aceeasi gama de la John Frieda este preferatul meu de ceva vreme si l-am mai mentionat pe blog (asta este cel pentru volum la radacina, insa exista si varianta pentru folosirea pe lungimea parului, eu le-am folosit pe amandoua atat la radacina, cat si pe lungime si rezultatul e acelasi). Imi place, il folosesc de cate ori ma spal si ma usuc si chiar se vede o diferenta atunci cand il folosesc si in plus nu incarca deloc parul.

Uleiul de par este un produs fara de care as putea sa traiesc, dar pe care imi place sa-l folosesc din cand in cand ca un rasfat. Am ales Morocannoil (varianta light) pentru ca pe asta l-am folosit cel mai des, insa nu pot sa zic ca este preferatul meu - nu l-am intalnit inca pe cel care sa ma faca sa ii devin fidela. Mai testam, mai descoperim si poate poate.
 

Nici ultima mea alegere n-o sa va surprinda pentru ca v-am povestit recent cat de mult imi place Glamorous Oil Shimmer Treatment de la Indola (puteti citi aici mai multe detalii). Este printre cele mai bune masti incercate de mine de-a lungul timpului si o sa ii duc dorul cand se va termina, insa am alte cateva masti de folosit asa ca n-o sa revina prea curand in baia mea, desi mi-as dori.


Au mai fost doua produse care s-au batut pentru un loc intre cele 5: samponul uscat de la Batiste (pe care o sa-l vedeti totusi la o alta categorie - pur si simplu n-am putut renunta la el) si Touch-up Flyaway Tamer de la John Frieda (care are grija de zulufii mei nebuni cand vreau sa stea parul perfect - din gama asta vreau sa incerc si alte produse).

Care sunt cele 5 produse de par la care nu ati putea sa renuntati?

18 comentarii

  1. 1)Samponul Keratin Infusing de la TRESemme
    2)TRESemme Keratin Smooth spray protectie termica
    3)Masca regeneratoare Anian fara clatire
    4)L"oreal Mythic Oil
    5)Tratamentul leave in pentru protectie termica de la Kerastase
    6)Fixativul Loreal Elnett
    7)Samponul Batiste
    Am trisat putin si am pus 7 producte, asta din cauza ca nu am putut sa exclud nici macar unul :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa incerc si eu gama aia cu keratina de la TRESemme, m-am gandit si eu la un spray de protectie termica, dar in ultima perioada nu prea mi-am agresat parul si nu e o necesitate. Mythic Oil il am, dar nu l-am folosit inca, curand ii vine randul. Batiste apare in alta postare, nici eu n-am putut sa renunt la el.

      Ștergere
    2. "produse" vroiam sa scriu . Daca ai ocazia sa incerci noua gama cu keratina, chiar ti-o recomand cu mare drag , mie imi place mult de tot . Te pup Camelia
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. O s-o comand, dar candva in viitor, inca am cateva produse de incercat. :)

      Ștergere
  2. Ma tenteaza tare mult samponul si balsamul John Frieda dar si mai mult sprayul ptr volum . Ms .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sprayul e cam singurul (din ce-am incercat eu) care nu-mi incarca parul si-mi place mult.

      Ștergere
  3. - gama regeneranta de la Gerovital : mi-a regenerat parul "intr-un hal fara de hal" cand era intr-un hal fara de hal!!! Primavara si toamna o sa fac mereu o cura cu fiolele regenerante, lotiunea cu petroleum, samponul regenerat, serul anticadere.
    - gama Absolute Repair de la L'oreal Professionnel a fost gama mea de suflet cand eram blonda decolorata neprofesional pt ca parul meu era intr-o stare minunata. Am ramas doar la uleiul pt varfuri din aceasta gama.
    - spray pt volum de CHI, il am de curand dar imi place si nu cred ca am sa-l schimb; daca da, o sa ma intorc la cel de la L'oreal Prof. pe care l-am avut de multe ori
    - cel mai bun fixativ pe care l-am avut a fost Stay Fix de la Wella Professionnel, probat la nunti, petreceri de dimineata pana seara, pe ploaie, vant si ...ca-n reclama, coafura rezista.Acum caut de la Chi si daca nu o sa fie la fel de bun, o sa-mi iau tot de la Wella
    - uleiul de par, in cautare de produse, cel mai bun a fost Mithic Oil si m-a tinut fix un an!! acum am altceva care nu imi place (un Matrix si unul de la DM cu argan, nu mai stiu cum se numeste).
    - ulei de argan; momentan nu mai am dar o sa imi cumpar de la Elemental.ro

    Per total, trebuie sa imi schimb gama pt par, ma orientez la cele cu argan de la Babyliss (am masca) alternate cu cele de la Farmec tot cu argan, sau poate Indola (ca ai spus ca e buna).
    Sau poate de la L'erbolario, nu prea stiu in acest moment.

    De unde luati Tresemme astea? Peste tot le vad, sunt profesionale sau mass market?

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu masca Absolut Repair si Mythic Oil, dar n-am apucat sa le incerc. Urmeaza ... ti-a zis Anamaria mai jos siteul de unde poti lua TRESemme. :)

      Ștergere
    2. Rectific, fixativul se numeste Super Set.

      Absolute Repair este foarte potrivita parului foarte degradat si uscat, poros si care se incurca si din ce am citit pe internet foarte incantate de ea erau cele blonde, ca si mine de altfel cand o foloseam.
      Daca nu e degradat si foarte uscat s-ar putea sa dea tendinte de ingrasare parului.
      Eram blonda prin decolorare aiurea facuta acasa si totusi aveam un par pana la mijloc si stralucitor. Asteptam pareri dupa folosire.
      De care Mythic Oil ai? Eu l-am avut pe Rich Oil si pe Nourishing Milk. Rich Oil m-a tinut un an si e foarte gros si concentrat si trebuie folosit foarte putin. Rich Oil e mai mult pt coame si fir gros dar eu l-am vrut pt hranire intensa si de multe ori il foloseam doar pe el direct dupa samponare (fara masca/balsam)

      Mihaela I.

      Ștergere
    3. Uleiul pentru toate tipurile de par il am, nu l-am incercat inca, nu stiu cum e.

      Ștergere
  4. Mihaela, eu le-am luat de pe site-ul cosmeticepenet.com , gasesti acolo mai multe produse.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti mai rapida ca mine. Merci :)

      Ștergere
    2. Si sunteti multumite de ele?

      Cam cu ce firma le asemanati?

      Mihaela I.

      Ștergere
  5. incearca Dream Drops de la TIGI-este cel mai bun ser/ulei pentru par!!!! Raluca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-l tin minte, momentan am o gramada de terminat. Merci de recomandare.

      Ștergere
  6. 1. Masca de păr pe care o prepar eu singură(se pune?)
    2. Spray-ul Anticădere de la Gerovital
    3. Şamponul din aceeaşi gamă
    4. Uleiul de argan
    Cam atât...la astea nu aş renunţa. Cel puţin, nu prea curând :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pune. N-am incercat uleiul de argan pentru par desi am in casa. Tu il aplici ca masca?

      Ștergere
    2. Eu îl aplic pe lungimea firului de păr, la rădăcină folosesc altceva. Lasă părul moale şi mătăsos.

      Ștergere