Doar 5: ingrijirea corpului

8.7.14

O, Doamne ... e singurul mod in care pot incepe postarea asta. A fost greu si asta pentru ca am o gramada de produse si multe dintre ele imi plac la nebunie. Ce sa alegi mai repede? De ce te poti lipsi si de ce nu? Prea multe intrebari, prea multe optiuni ... alegere mai mult decat dificila. Doua produse au fost alese pentru ca-mi sunt necesare, doua au fost o alegere fireasca, iar unul a fost o surpriza uriasa si pentru mine.

Cele doua alegeri fortate cumva de pielea mea sensibila si cu toane sunt sprayul racoritor pentru picioare (absolut necesar pentru mine, mai ales in perioada calda) si crema anti-iritatii de la Moraz (de care v-am povestit aici). Sprayul e luat de la Hello Free Z One Discount si am dat pe el vreo 6 ron, e bun si-mi place. Am folosit de-a lungul timpului altele mult mai scumpe si efectul este acelasi - daca va confruntati cu picioare obosite si care se umfla e pentru voi. Crema anti-iritatii este ceva ce nu-mi lipseste din casa de ani buni, iar asta de la Moraz imi place la nebunie, chiar daca nu e asa ieftina. Cand vine caldura ma irit destul de urat de la transpiratie (in special pe gat si pe ceafa - unde transpir noaptea), iar crema asta m-a ajutat enorm.

Alegerile firesti au fost untul de corp si gelul de dus, mai greu a fost cand a trebuit sa ma decid care anume din cele multe pe care le am - si am ales untul de corp cu vanilie de la Dresdner de care v-am povestit acum cateva luni pentru ca-mi place vanilia si pentru ca intra repede in piele si gelul de dus peeling de la Balea pentru ca si exfoliaza si astfel am scapat de un produs special pentru asta.

Ultimul produs din seria celor 5 este uleiul pentru corp si masaj cu mango de la Greenland (il gasiti aici) si va spun ca nu m-am gandit in vecii vecilor ca voi alege un ulei. Insa l-am tot folosit in ultimele saptamani si-mi place la nebunie. Nu este foarte gras, intra repede in piele si hidrateaza bine, dar mai ales este un ulei versatil si poate fi folosit atat pe post de crema de corp, cat si ca tratament intensiv pentru zonele foarte uscate, dar si pentru cuticule.


Care sunt cele 5 pe care le-ati alege voi pentru ingrijirea corpului?

7 comentarii

  1. Pentru mine este esential un deodorant sau un antiperspirant (mai ales perioada asta) asa ca iprimul pe lista este :
    1)Antiperspirantul Oscar de la Renta (este foarte bun) l-am gasit pe Strawberry la un super pret .
    2)Gelul de dus exfoliant cu zmeura si menta de la Oriflame (cel mai bun gel de dus exfoliant pe care l-am folosit ) stiu ca m-ai intrebat de cel de la YR, l-am folosit deja dar nu m-a impresionat , nici macar mirosul lui nu mi-a placut foarte mult .
    3)Crema pentru corp Pure Seduction de la VS
    4) Nou intrat in rutina mea este untul de corp cu cocos si mandarine de la Greenland ( o my god...miroase supeeeeeeeeeer :)
    5)sprayul pentru picioare de la Orilflame cu menta si eucalipt
    6)Crema pentru maini cu papaya si lamaie Greenland ( o iubesc pentru ca hidrateaza, miroase super si este intr-o cutiuta mica...o pot lua cu mine in geanta )
    Stiu..iar am trisat..si am pus mai multe produse,sper sa ma ierti :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am zis nimic de antiperspirant ca mi-am dat seama ca trebuie sa mai fac o postare cu produse de nelipsit si locul lui e acolo. Ma bucur ca-ti plac produsele Greenland, eu ma rasfat cu ele de ceva vreme.

      Ștergere
  2. Imi place ideea articolelor "Doar 5" . tot uitandu-ma pe aoro (ma pregatesc sa dau o prima comanda impreuna cu niste colege :) am gasit ceva ce poate te-ar interesa mai ales ca am citit ca ai probleme cu circulatia limfatica http://www.aoro.ro/topvet/lymforegen-lapte-de-corp-pentru-masaj-stimuleaza-sistemul-limfatic/
    Sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci de link, produsul asta nu l-am incercat, am mai incercat insa altele care erau pentru acelasi lucru si nu m-au ajutat. O zi frumoasa si tie

      Ștergere
  3. Mi-ai facut o" pofta" de produse Balea... poate suna ciudat, dar chiar as vrea sa încerc cate ceva de la ei in momentul asta :)) pacat ca pana acum nu am avut decât spray-ul uscat..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre restul produselor nu pot sa-ti zic multe, insa gelurile de dus (mai ales astea peeling - in fiecare vara e cate o editie limitata delicioasa) sunt foarte misto.

      Ștergere
  4. Nu am incercat niciunul din produsele prezentate de tine, dar ma tenteaza mult gelurile de dus de la Balea. Eu ca si gel de dus folosesc acum cele de la Elmiplant sau Sephora.

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere