John Frieda Brilliant Brunette

5.4.14

Imi vine sa rad ... samponul si balsamul sunt aproape terminate (mai imi ajung pentru o spalare) si eu pana acum am fost convinsa ca au schimbat ceva la formula si d-aia nu-mi mai plac asa mult si de fapt alta era cauza. 

Sa ne intoarcem in timp ... am folosit prima data produsele din gama asta prin 2005 (luate din Viena dintr-un DM daca nu ma insel) si au devenit brusc preferatele mele. Dupa masca (care nu se mai produce) am suspinat de multe ori pe blog, samponul si balsamul (le-am incercat in diverse combinatii) mi-au placut mereu la nebunie. Nu le-am mai folosit o perioada lunga si cand am inceput sa le folosesc - acum vreo 2-3 luni - din nou am fost putin dezamagita, simteam ca parul meu nu e asa matasos cum imi aminteam eu ca ar trebui sa fie si mi s-a parut ca se ingrasa mai repede (mai repede la mine inseamna dupa 3 zile). Si am ramas cu impresia asta pana acum 2 zile.


Nerabdatoare sa incerc gama pentru volum luata de pe feelunique.com (gasiti produse John Frieda si la noi in magazinul on-line cosmeticepenet, de care v-am mai spus) am folosit mai mult sampon si balsam decat de obicei si cand m-am pieptanat dupa baie nu mi-a venit sa cred. Aveam parul ala matasos si stralucitor de care imi aminteam eu.

Deci (si o sa incep asa) problema a fost cantitatea folosita, nicidecum calitatea produselor. Ma bucur ca am descoperit asta la timp pentru ca intentionez sa le mai cumpar pe viitor (lucru la care nu m-as fi gandit dupa ce am inceput sa le folosesc) si a fost o lectie buna si pentru mine - sa nu dau un verdict unui produs inainte sa incerc mai multe moduri de folosire/ aplicare. Chiar ma bucur ca nu am scris de ele mai devreme (desi am mentionat intr-o postare mai veche ca nu sunt foarte incantata) pentru ca v-as fi indus in eroare.

E un sentiment placut cand iti dai seama ca inca iti place ceva ...

6 comentarii

  1. Si eu vreau sa incerc gama pentru volum, la fiecare 3 luni trebuie sa caut un sampon nou....scalpul meu adora schimbarile :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am 3 optiuni acum si toate 3 ma tenteaza la fel de mult, insa cred ca va castiga John Frieda pana la urma ... mai am insa timp sa ma razgandesc :))

      Ștergere
  2. M-ai facut curioasa sa le incerc si eu.Pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci sa inteleg ca aplicai mai din economie sau pur si simplu atat credeai de cuviinta? Asa functioneaza toate produsele John Frieda?

    Eu de exemplu patesc exact invers cu produsele profesionale. Aplic prea mult si vad ca parca nu e ca in descriere si in parerile citite pe internet; cand aplic mai putin se schimba treaba (mi s-a intamplat cu uleiuri profesionale de par si cu seruri).


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am ras cand am citit mesajul tau ... nu, nu aplicam mai putin din economie, am folosit aceeasi cantitate pe care o folosesc cu orice alt sampon/ balsam, dar se pare ca n-a fost bine de data asta (nu stiu cum functioneaza alte sampoane/ balsamuri, o sa vad acum cand incep sa folosesc gama pentru volum). Produsele profesionale sunt mai concentrate, d-asta e nevoie de o cantitate mai mica.

      Ștergere