Creme pentru picioare

12.4.14

Nu sunt eu constanta in aplicarea cremelor pentru corp, dar cand vine vorba de picioare alta e situatia (probabil ca daca n-as fi avut atatea probleme cu circulatia si n-as fi avut problemele cu dermatita de acum cativa ani n-as fi fost atat de atenta) - sunt seri cand sunt atat de obosita incat sar pentru crema de picioare, insa sunt destul de rare. Asa ca mereu am cateva (multe, recunosc) incepute, pozele nu sunt foarte bune insa vremea asta nu ajuta deloc. Astazi vreau sa va povestesc putin despre cele pe care le folosesc in perioada asta (mai am in sertar cateva noi care isi asteapta randul).


De la Yves Rocher am luat in nenumarate randuri produsele din gama de ingrijire a picioarelor - crema nutritiva pentru picioare uscate si gelul racoritor anti-oboseala imi plac cel mai mult, insa preturile mi se par destul de mari (pentru 50 ml de produs), asa ca le-am cumparat doar cand am gasit oferte 1+1. Am mai avut si balsamul reparator cu unt de karite si lotiunea SOS Picioare Obosite, mi-au placut si alea destul de mult.


Din DM am o varianta mini a untului pentru picioare de la Alverde (alcoolul este pe locul 2 in lista de ingrediente, eu nu m-am uitat cand l-am luat - in cazul in care va intereseaza acest aspect) si nu-mi place deloc mirosul, insa relaxeaza foarte bine picioarele obosite si lotiunea de la Balea cu lamaita si menta, care imi place mult si e perfecta cand e cald - are un efect racoritor si hidrateaza bine.


Balsamul de la Essence (cu uree si glicerina) l-am luat dintr-un DM din Viena acum ceva vreme si imi place mult, nu stiu daca se gaseste la noi. La fel si gelul cu aloe vera de la Aldo Vandini (mie imi plac la nebunie produsele Aldo Vandini, insa nu le-am mai vazut cand am fost plecata) - am mai avut in trecut si alte game si mi-au placut mult de tot. Balsamul de la Boots (din gama The Spa - nu stiu daca este disponibila in Romania) l-am primit acum ceva vreme cadou intr-un set si am uitat de el, recent l-am descoperit si-mi place - hidrateaza, nu lasa pielea grasa si are un miros foarte misto.


Ultimele doua produse sunt primite destul de recent si le-am folosit des in ultimele saptamani pentru ca imi plac mult. Crema de picioare cu ulei de catina de pe alegnatura (n-am mai gasit-o pe site acum, deci nu mai stiu cat a fost) hidrateaza foarte bine, miroase placut si calmeaza picioarele obosite. Crema Caftan de la Moraz (o gasiti aici) m-a ajutat mult cu pielea uscata dintre degete (nu stiu daca si voi aveti problema asta, la mine e ceva ereditar, nu stiu cauza) - nu am pielea uscata pe picioare, insa intre degete si pe interiorul degetelor am pielea mai groasa (nu stiu daca neaparat mai uscata, dar e mai simplu sa spun asa) si chiar simt o diferenta cand o folosesc.


Nici o dezamagire intre produsele prezentate astazi, insa nici nu am o piele care sa necesite o ingrijire deosebita, asa ca nevoile mele sunt simple - de multe ori nu folosesc nici una dintre ele, ci aplic untul de corp pentru corp sau o lotiune de corp si rezultatele sunt aceleasi, asa ca daca ma intrebati daca am vreo crema preferata pentru picioare nu am ce sa raspuns sa va dau.

Voi aveti vreo crema preferata pentru picioare?

18 comentarii

  1. Wow, cate ai! Pe cea de la Balea o am si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu folosesc gelul racoritor Bio Krauter are 250 de ml si un pret de pana in 20 de Ron, in rest unguentul cu galbenele isi face treaba foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu niste uleiuri de la Krauter si-mi plac, gelul nu l-am incercat, insa daca e racoritor nu are cum sa nu-mi placa.

      Ștergere
  3. Ai o colectie maricica:) eu recunosc ca detin doar 2 creme..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-am gandit ca este o colectie, chiar le folosesc si cateva dintre ele sunt pe terminate.

      Ștergere
  4. Ma crezi sau nu,eu nu am nicio crema de picioare LOOOL :))))) Bine..nici nu am calcaie uscate sau asa ceva,dar seara am pe noptiera o cutie mare de nivea soft cu care ma mai dau pe coate,pe genunchi, asa ca mai dau si pe talpi cand am chef sau imi aduc aminte :))

    Valeeu da' multe ai!! :))))

    Georgi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie chiar imi place efectul racoritor al gelurilor pentru picioare, ceea ce n-o sa obtin niciodata cu o crema, desi uneori, asa cum am scris si in postare, mai fac si eu asa - folosesc ce lotiune de corp am la indemana.

      Ștergere
  5. Chiar ai o gramada de creme de picioare :)
    Eu folosesc o sare de baie ptr picioare, ceva luat de la DM - pun cam o lingura in apa, stau cu picioarele acolo, senzatia de relaxare e grozava. Apoi folosesc o pila ptr a curata pielea ingrosata si aplic fix orice crema de corp ce-mi nimereste la indemana :) Doar vara mai folosesc acele sprayuri de picioare. Cam atat :) O duminica frumoasa sa ai :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am saruri/ uleiuri pentru picioare, insa rare sunt momentele cand si apuc sa ma relaxez asa. Imi plac si mie sprayurile pentru picioare, mai ales cand e foarte cald, chiar ajuta.

      Ștergere
  6. Multe multe, iar picioarele cred că îți sunt recunoscătoare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt, insa nu sunt foarte mari (la cantitate ma refer) si le folosesc repede.

      Ștergere
  7. Wow ce de creme :)). Una singura am si eu, dar sunt foarte multumita de ea :). Este una cu glicerina (cred?) de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am mai incercat ceva de la Avon de ani de zile, insa imi amintesc ca mi-a placut mult una cu unt de shea din gama Planet Spa (cred, sper sa nu ma insele memoria).

      Ștergere
  8. Wow ai o multime de creme.Din pacate eu nu am nimic din ce ai tu.Eu folosesc o crema cu avocado si aloe vera de la Oriflame care e foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am mai incercat de multi ani nimic de la Oriflame, insa cred ca e o combinatie misto.

      Ștergere
  9. Eu am momentan lotiunea de la Balea cu lamaita si menta dar nu prea sunt multumita de ea pentru ca are talc si lasa urme. Vara e super dar acum nu prea merge.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mai folosit-o si acum, nu mi s-a intamplat sa lase urme.

      Ștergere