Cadouri de la Greenland

21.4.14

Eu v-am zis ca am fost cuminte (ar fi fost si mai bine daca sambata nu ma lovea o raceala crunta, dar asta e - eu racesc foarte rar, dar de data asta nici sa stau in picioare n-am fost in stare, cand incercam sa ma ridic se invartea tot cu mine - nici acum nu am prea multa stabilitate - si tusesc intr-un hal de zici ca urmeaza sa ma rup in doua), asa ca m-am bucurat mult cand m-a vizitat iar Iepurasul, de data asta cu cateva produse de la Greenland.

Nu este prima daca cand va spun de Greenland pe blog (souffle-ul de corp cu iaurt si castravete ramane in topul preferintelor mele, chiar daca de-a lungul timpului au aparut alte si alte ispite) pentru ca a fost o perioada cand comandam cel putin o data pe luna de pe siteul cosmeticenaturale. Stiu produsele de la Greenland, Dermasel, Treats, Herbacin si Seaderm, asa ca daca va face cu ochiul ceva de pe site, va recomand sa le incercati. In cazul in care sunteti in cautare de cadou pentru o persoana careia ii place sa se ingrijeasca o sa gasiti pe site o gramada de variante - au diverse seturi/ gentute cu arome care mai de care mai delicioase.

Am vazut niste combinatii de vanilie (cu orez sau cu lamaie verde) care mi-au trezit brusc interesul - setul asta e pe lista mea. Uitandu-ma pe site cu atentie mi-am amintit ca si produsele de la Village mi-au placut mult - bilele efervescente pentru baie nu lipseau niciodata din ritualul meu de relaxare, nu stiu de ce am incetat sa le mai cumpar. Batoanele efervescente nu le-am incercat, dar mi se par mai mult decat interesante.


Cadoul a fost mai mult decat inspirat pentru ca ma incanta toate produsele primite: setul cu papaya contine gel de dus si lotiune de corp si un burete colorat, care sigur o sa ma faca sa zambesc cand il folosesc, sarea exfolianta este o noutate pentru mine, n-am folosit pana acum un produs de genul asta (poate fi folosita si ca sare de baie) insa aroma nu-mi este necunoscuta - am avut uleiul de masaj din gama asta si mi-a placut la nebunie, iar setul cu fructul pasiunii arata intr-un mare fel (imi plac cutiile metalice, asa ca mi se pare cadoul perfect) si contine balsam de buze, unt de corp si crema de maini.




Deocamdata nu am ce sa va spun despre produse, insa pe masura ce le incerc o sa va povestesc cum mi se par. Ce va tenteaza cel mai tare din ce-am primit? Voi aveti produse care v-au placut la nebunie dar nu le-ati mai cumparat din diverse motive?

12 comentarii

  1. Nu am folosit nimic de la ei, dar setul ala din cutie (cutia, in primul rand :D ) imi face rau de tot cu ochiul (si eu ador cutiile, nu mai am loc de ele prin casa :)) ). Sa te bucuri de toate! Pups!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, multumesc, si eu am o gramada de cutii, dar astea metalice sunt slabiciunea mea si daca le mai primesc si cadou ...

      Ștergere
  2. Nu am folosit nimic de la ei.Dar tot ce ai primit tu arata foarte bine.Am si eu o groaza de cuti de plastic, de metal ,de de toate,dar pacay ca nu gasesc sa cumpar nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mara, poate ai ocazia sa incerci ceva, sigur o sa-ti placa.

      Ștergere
  3. Eu am incercat gama Italian Lime - Vanilla (dupa ce-am citit la tine intr-o postare mai veche de gama cu iaurt) si-mi plac, ma gandesc sa mai dau si eu o comanda pe site luna viitoare, m-ar tenta ceva cu floare de bumbac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici n-am vazut varianta Italian Lime - Vanilla, dar imi place cum suna. Ma duc sa mai casc ochii pe site ca e clar ca am ratat cate ceva. :)

      Ștergere
  4. Hristos a inviat !

    Imi place foarte mult setul in cutie metalica . Eu am avut de la ei un unt de corp cu zmeura , care nu m-a impresionat.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat a inviat, am apucat sa incerc balsamul de buze din setul ala (ca tot m-a innebunit raceala asta) si-mi place, dar efectul nu dureaza foarte mult.

      Ștergere
  5. Acum cativa ani imi cumparam frecvent de pe site-ul cosmetice-naturale.ro produse de la aceasta firma. Era unul din putinele site-uri cu astfel de produse; apoi au aparut in SensiBlu dar in game restranse si mai scumpe iar site-urile s-au inmultit.
    Balsamul de buze a fost cel mai cumparat produs, mie una imi place foarte mult dar si gamele care contineau trandafiri.
    Am avut si ulei de corp de la ei si alte produse - uleiuri de baie, gel de dus- nici nu mai tin minte ce, stiu doar ca aproape in fiecare luna dadeam comanda.
    O firma de ale carei produse chiar imi e dor.

    Mihaela.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu ca si mine, sa inteleg. Nu stiu de ce uitam uneori de lucrurile care candva ne bucurau. Eu m-am bucurat mult sa ii regasesc. :)

      Ștergere
  6. Vai cat de bine arata totul!!! Abia astept sa iti citesc parerea despre tot ce ai primit, dar mai ales ce este in cutiuta *eu deja am un fix cu ele, la adun ca o veverita :)) *
    Te pup!
    Eva.
    http://whatever-eva-wants.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa scriu zilele astea despre setul cu fructul pasiunii pentru ca am folosit produsele de cand le-am primit si chiar imi plac.

      Ștergere