Shopping & cadouri

29.1.13

Va spuneam zilele trecute ca o sa ma duc sa-mi iau esarfa albastra la care ma tot gandeam din decembrie si m-am dus, numai ca n-am putut sa ma opresc doar la ea si mi-am luat acelasi model si intr-o nuanta de maro care arata mult mai bine in realitate decat in poza (de fapt ambele culori sunt mult mai intense decat ce-am reusit eu sa surprind). Pretul - 12 ron/ bucata. Pacat ca nu mai aveau decat cateva bucati pentru ca data trecuta vazusem niste culori foarte frumoase.



A venit si a doua comanda de pe StrawberryNET (la care am profitat de reducerea de 10 dolari) si mi-am luat 3 produse: fondul de ten mineral Wild Rose de la Korres, blushul Zea Mays in nuanta Peach (18) tot de la Korres - care este exact ceea ce speram eu sa fie Coralista si un gloss in cutie de la Calvin Klein in nuanta Bubblegum (recunosc ca l-am pus in cos doar ca sa ajung la suma minima pentru a profita de oferta, insa chiar imi place). Am primit cadou un gloss transparent de la Calvin Klein si un fard duo Coral Whisper de la Kanebo (eram chiar curioasa sa incerc un produs de machiaj de la Kanebo, dar ma asteptam la un ambalaj mai calitativ tinand cont de pretul produselor - 30 dolari un fard duo - insa nuantele imi plac foarte mult). Totalul a fost putin peste 60 ron si la cat imi place blushul a meritat din plin ...




Intrucat nu am mai folosit de mult mastile de la Dermasel (cea cu iaurt si karite este printre preferatele mele de mult timp si v-am mai povestit de ea pe blog), mi-am luat 3 masti si am primit cadou de la o prietena din UK alte 5 masti de la Face Mask (n-am auzit de ele pana acum, o sa le descopar folosindu-le).



Mama m-a auzit spunand ca nu merita sa dai bani pe glitter si ca variantele ieftine sunt la fel de bune si ca vreau sa incerc niste combinatii, asa ca mi-a luat un glitter turcoaz si unul argintiu (care are arata foarte interesant in sticla). De abia astept sa ma "joc" cu ele.


Si pentru ca am cititoare cu suflet frumos, una dintre ele mi-a facut o surpriza si mi-a trimis un cadou cu cateva dintre produsele ei preferate: oja Flormar Supermatte  - M112, lip stain de la Elf - Heartbreaker, o pereche de cercei colorati si veseli si un ceai verde cu menta (care e deja in bucatarie).


Multumesc ...

11 comentarii

  1. i love the Flormar nail polish! :)

    xoxo Miu
    www.thenailpolishaddiction.blogspot.hu

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-as dori si eu mastile.. am citit de bine despre ele! Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt innebunita dupa esarfe ca atare imi plac noile achizitii. Sa le porti cu placere! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte interesant glitter-ul ala Medusa. Sa ni-l arati mai bine intr-o postare :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt curioasa cum e fondul de ten mineral. Cum il aplici tu? Let us know more after you give it a try, eu as vrea sa fac o achizitie de fdt si nu stiu ce sa incerc :) have a lovely day!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc, o sa va tin la curent cu ce-am incercat si ce mi-a placut si ce nu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am profitat de reducerea de 10$ :P
    Mi-am luat si eu acelasi blush(gand la gand) si e superbbbbb...e mirific :) cremos, nuanta spelendida deci cu siguranta a fost o afacere :)
    am prins si oferta cu duo-ul de la Kanebo :) si eu ma asteptam la ceva mai calitativ..fardurile mi se par cam prafoase, iar nuanta aia de piersica nu e f pigmentata.
    sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie sa fac si eu o postare cu shoppingul din ianuarie, am pregatit deja pozele.
    Stii ce colet am ridicat azi!? :D Fericire maxima pe capul meu, de la StrawberryNet in sfarsit :X.

    Apropo, tu tot timpul imi faci pofta de esarfe sau fulare, am o mica colectie dar mereu vreau ceva nou.
    Sa folosesti tot cu placere, foarte dragut din partea cititoarei, simpatici cerceii!

    RăspundețiȘtergere