MUA Cream Blusher - Blossom

9.1.13

La ultima comanda lansata pe siteul celor de la MUA am pus in cos si un produs nou de la ei - blushul crema Blossom (care au spus ei este corespondentul pentru blushul nuanta 4) pentru ca eram curioasa cum e mai ales ca in ultima vreme am tot folosit blushurile crema pe care le am de la NYX si MAC.


Nuanta in sine e frumusica (desi nu mi se pare ca are vreo treaba cu blushul nuanta 4 - o sa pun mai jos o poza sa vedeti), dar nu-mi place textura deloc si deja mi se pare ca i s-a schimbat consistenta (parca s-a intarit si a facut niste puncte tari, cred ca stiti despre ce vorbesc - cand se invecheste un produs). Nu mi se pare nici pigmentat, la swatch nu arata rau, dar aplicat pe fata nu se vede mai deloc.



Costa doar 2 lire (eu l-am luat la reducere), dar nu merita banii din punctul meu de vedere. Eu l-am folosit doar de cateva ori (mai mult ca sa-l testez) si zace intr-un sertar. Pur si simplu nu ma atrage cu nimic ...

Sunt curioasa daca voi l-ati incercat si v-a facut alta impresie.

14 comentarii

  1. imi pare tare rau ca esti dezamagita de produs.Nu am incercat,deci parerea mea nu exista:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma gandeam sa il iau acum cand se apropie reducerea de 50, dar daca zici ca nu e fain..:(
    Of, si eram in cautarea unui blush crema de mai bine de o luna..

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am Dolly si imi place, dar il folosesc destul de rar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nuanta e chiar draguta.
    Am vrut si eu sa comand blush crema, dar cum n-am folosit niciodata, am zis ca mai bine nici nu ma apuc, inca nici blushurile pudra nu am invatat sa le aplic bine. :)
    De la ei folosesc aproape zilnic blushul 6 [culoarea noua] si imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. si mie au inceput sa-mi placa blush-ruile crema; incearca-le pe cele de la Atelier Paris

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu l-am incercat, insa ma batea un gand.. dar am mai citit ca nu e bun si tu zici asta, asa ca ma abtin sa-l cumpar :))

    RăspundețiȘtergere
  7. L-am incercat pe cel pudra si am ramas cu o parere foarte proasta. Nu rezista nici 2 ore si e prea prafos. Asa ca m-a lecuit de incercat alte produse de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. mie imi place cel de la mac foarte mult :) l-am consumat si ar trebui sa il achizitionez din nou... oricum nu prea am incercat produsele mua asa ca nu am o parere despre asta dar e bine de stiut pentru o data viitoare
    www.sparkleandlove.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu am folosit niciodata blush crema, la tenul meu mixt spre gras m-am gandit ca n-ar fi prea potrivit. Ma bucur ca ai scris despre el, chiar ma tenta sa-l incerc la oferta de 50%, ma gandeam ca daca tot vreau sa vad cum e unul, macar sa nu cheltui mult pe el in caz ca nu-mi place. Cred ca pana la urma voi incerca unul de la nyx, sa-mi satisfac curiozitatea.

    RăspundețiȘtergere
  10. abetina, cand incerci multe produse, se mai intampla si d-astea :)

    Enchanted Ana, mie nu mi-a placut, dar poate tu o sa ai ala parere (cu reducerea de 50% ar fi 1 lira). Incearca de la NYX, nu e scump si e bun.

    Alice wonders, mie deloc nu-mi place. Poate celelalte culori or fi mai bune ...

    AlexantzA, am vazut nuanta aia, e interesanta.

    Mirela, o sa am in vedere in viitor, e bine de stiut.

    Portraitinblack, da, nu mi-a placut deloc, poate alte fete au altceva de zis ...

    blueciel, eu am 2 pudra si n-am probleme cu ele, chiar mi se par prea pigmentate.


    sparkleandlove, eu mai des in folosesc pe cel de la NYX decat pe cel de la MAC, insa daca ai gasit o nuanta sa-ti placa si e ok, cu atat mai bine sa-l cumperi. :)

    Coconut, e un produs interesant si daca il folosesti ca baza pentru unul pudra e si mai bun. Mie imi place sa-l folosesc atunci cand vreau un aspect proaspat si luminos.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu ma atrag deloc fardurile crema. Oare pierd ceva sau e doar chestie de preferinta?

    RăspundețiȘtergere
  12. Gabriela, depinde de ce astepti de la un machiaj, eu as zice sa incerci macar o data sa vezi cum sunt. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. mie imi plac cele de la sleek, de cand le-am incercat, parca nu ma atrag altele...

    RăspundețiȘtergere
  14. e primul meu blush crema dar nici pe mine nu m-a impresionat decat ca e dragutel asa in cutiuta lui. ma enerveaza la culme ca odata aplicat pe piele nu se mai vede.nu am patit sa se schimbe consistenta produsului dar acum il folosesc pe buze pt ca macar acolo pigmenteaza putin :(

    RăspundețiȘtergere