MAC Viva Glam V versus Revlon Blush

28.1.13

Va povesteam ieri ca m-am uitat un pic prin sertarele mele si am descoperit ca am multe produse aproape identice si care ar putea fi incadrate usor ca "dupes" (ma gandesc ce cuvant ar fi potrivit in romana pentru termenul asta - daca aveti sugestii le astept in comentarii) si o sa incerc incet incet sa vi le arat, poate gasiti o varianta mai ieftina a unui produs pe care vi-l doriti.

Am toate cele sase rujuri din colectia Viva Glam de la MAC intr-o paleta, dar nu le-am folosit prea des (probabil din cauza faptului ca sunt intr-o paleta si trebuie aplicate neaparat cu pensula), singurul de care ma mai ating cand si cand este Viva Glam V (de care sunt sigura ca ati auzit de atatea ori pe Youtube) care este ideal atunci cand nu stiu ce sa aleg. 


La fel mi se intampla si cu rujul Blush (035) din gama Colorburst de la Revlon - intind mana dupa el atunci cand nu stiu ce sa folosesc, e usor de aplicat si merge cu orice. Uitandu-ma la cele doua mi-am dat seama ca seamana destul de mult intre ele.


Nu am observat decat doua diferente: Blush de la Revlon este mai cremos si se aplica mult mai usor, iar Viva Glam V este o idee mai inchis. Eu prefer rujul de la Revlon, imi place mai mult textura si mi se potriveste mai bine culoarea.



(sus Blush de la Revlon/ jos Viva Glam V de la MAC)

Ce ziceti? Seamana? Aveti vreunul dintre ele?

12 comentarii

  1. astea-s doua culori tare faine! feminine si simple, cat sa dea un aer ingrijit si frumos, dar nu over the top. Revlon e o mare foarte, foarte buna si imi pare rau ca nu e raspandita si la noi si nici nu apar ultimele colectii. mi se pare o marca ce tine pasul cu cele high end pentru un pret decent.
    cat despre un echivalent romanesc la <> eu i-as zice direct <> :)) asta ca sa pastram un cuvant scurt si pe intelesul tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nice, de ce nu faci un post doar cu dupes, pe mine personal m-ar interesa pentru rujurile ysl rouge volupte. Le pandesc de mult dar... parca nu ma indur sa dau 150 lei, ms

    RăspundețiȘtergere
  3. Seamana, mie mi se pare ca e unul si acelasi :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Seamana foarte mult! Mie mi se pare ca nuanta lor este asemanatoare si cu cea a rujului Avon Plump Pout, nuanta In The Pink.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gata, am pus Blush pe wishlist, mi se pare perfect de zi cu zi.
    Cred ca toata lumea stie ce sunt alea dupes :), ai putea sa le zici copii daca vrei un cuvant romanesc, sau produse (aproape) identice.

    RăspundețiȘtergere
  6. Coconut are perfecta dreptate ,copii suna cel mai bine....dar cred ca si cuvantul dublura suna la fel de bine . (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt foarte multe produse cu pret ridicat care au o 'replica'. Apropo de cuvant, mie mi-a venit prima data in minte cuvantul replica, desi nu prea se potriveste, caci sunt branduri diferite.

    Nu stiu, parerea mea e ca sumt multe persoane care cumpara varianta mai scumpa, datorita brandului mai cunoscut, fiind de o calitate mai inalta. Atata timp cat sunt bani, acest lucru nu ar fi o problema, dar eu personal, nu ma incumet inca sa cheltui o mare parte din banii castigati cu greu pe cosmetice si prefer sa iau replica mai ieftina care isi face treaba destul de bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am multe nuante naturale in portfard si nu cred ca voi mai cumpara prea curand atatea porcarioare, dar la cat de mult imi plac produsele Revlon, cand termin stocul sau se face vremea de aruncat o sa incerc sa pun mana pe rujul Blush.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie copii imi inspira ca au copiat originalul si nu cred ca e cazul la toate produsele, o sa ma gandesc la asta ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Am si eu nuanta Blush! Imi place mult si cum se aplica si cum arata! Pe cel de la MAC nu l-am incercat. De fapt, nu am incercat niciun ruj MAC. :)

    RăspundețiȘtergere