In teste ...

29.1.13

Saptamana trecuta am primit (asa cum v-am spus deja in postarea asta) niste produse pe care o sa le incerc in perioada urmatoare si despre care o sa va povestesc pe masura ce o sa le folosesc, dar v-ati aratat interesate sa le vedeti si asa a aparut postarea asta. Daca tot v-am aratat astazi ce am cumparat si ce am primit cadou, sa va arat si ce voi testa ...


De la Carespot am primit produse de la Mario Badescu: Seaweed Cleansing Soap (sunt chiar curioasa cum e in comparatie cu cleanserul pe care il folosesc acum de la Paula's Choice), Chamomile Cleansing Lotion (am incercat in trecut niste mostre si mi-a placut, asa ca de-abia astept sa-l folosesc) si Drying Lotion (despre care am citit atatea asa ca sunt mai mult decat curioasa in ceea ce priveste acest produs). Am primit de asemenea si cateva mostre (Cellufirm Drops, Drying Cream, Hyaluronic Day Cream, Azulene Calming Mask si Eye Make-up Remover Gel Non-Oily) si balsamul leave-in pentru par vopsit de la Schwarzkopf din gama Bonacure.


De la Apimond am primit crema de reintinerire cu venin de albine si cum n-am incercat nici un produs de la ei pana acum si nici nu sunt foarte familiarizata cu produsele pe baza de venin de albine (am citit recent un review la serul din aceasta gama - il gasiti aici) sunt chiar curioasa ce "poate".


Ioana mi-a trimis 2 produse de la Paula's Choice: extra care non-greasy sunscreen spf 45+ si Weekly Resurfacing Treatment with 10% AHA din gama Resist si de-abia astept sa le incerc, mai ales ca tratamentul cu AHA imi bantuie mintea de ceva vreme si sper sa ma scape de urmele de pe maxilar.


Si nu in ultimul rand am primit Triple Lift Protective Day Cream SPF30 de la Fresh Look pe care vreau sa o folosesc ca baza de machiaj intrucat am citit lucruri bune despre ea.

Pe masura ce le voi incerca o sa cititi si parerea mea despre ele, ce-mi place si ce nu ...

6 comentarii

  1. ce mi-as dori sa primesc si eu asa bunatati :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte curioasa cum ti se vor parea crema cu venin de albine si crema cu SPF30 de la Fresh Look!

    RăspundețiȘtergere
  3. Testări fără surprize neplăcute. Eu sunt tare curioasă cum e crema de la Apimond.

    RăspundețiȘtergere
  4. AHA 10% m-a ajutat mult cu petele post acnee de pe maxilar. Am realizat abia cand m-am uitat zilele astea la o poza din vara. Sper sa aiba acelasi efect si la tine. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  5. faine produsele! sunt curioasa de crema cu venin de albine si de tratamentul Resist 10% AHA. :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Abia astept impresiile despre crema cu venin de albine.Am tot citit despre efectul acestora dar parca am si o usoara urma de indoiala si o frica..

    RăspundețiȘtergere