Giveaway .com

22.1.13

Va intrebati ce e cu titlul asta? Poate ati observat sau poate nu ... ieri am luat decizia sa trec pe domeniu propriu si cum nu-mi place sa aman lucrurile in 5 minute am luat decizia, m-am hotarat ce si cum si am si platit. As fi putut s-o fac de mult, dar n-am considerat ca e necesar. Ieri mi-am schimbat parerea si am actionat ca atare.

Si m-am decis sa sarbatoresc asta printr-un giveaway pe blog, iar una dintre voi va castiga produsele de mai jos: o trusa Pretty (15 farduri, un blush, o pudra si 3 rujuri), un set de bijuterii cu ametist (cercei, bratara si colier) si un gloss transparent Calvin Klein - toate vor veni intr-o geanta pentru cosmetice de la Yves Rocher.


Ce aveti de facut ca sa participati:

1. sa urmariti blogul prin GFC
2. sa lasati un comentariu in care sa-mi spuneti care este motivul pentru care urmariti blogul
(in cazul in care doriti o sansa suplimentara la acest giveaway puteti da share pe Facebook si sa-mi lasati linkul in comentariu)

Va puteti inscrie pana pana sfarsitul lunii, iar pe 1.02 vom afla cine este norocoasa castigatoare.

57 de comentarii

  1. FB&GFC:TENDER CARMEN MARILENA ,SHARE:https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/145304908959972.Urmaresc blogul pentru noutatile despre cosmetice ;)Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. îţi urmăresc blogul pentru diversitatea subiectelor cu care ne încânţi şi pentru că reuşeşti să ne transmiţi foarte multe informaţii utile şi diversificate :-)
    Link-ul de share este: http://www.facebook.com/bolea.mihaela/posts/515446658477289
    Îţi mulţumim pentru acest premiu :-)
    Mult succes tuturor :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acsinte Lorena Isabela22 ianuarie 2013 la 17:52

    GFC: lorena
    FB: ACsinte Lorena Isabela
    Share: https://www.facebook.com/lorenaisabela.acsinte/posts/105320849638537
    Urmaresc blogul pentru ca imi plac postarile de gen "Azi imi place...", ofertele si iar ofertele despre care ne anunti(urmaresc si pagina de facebook) si ca esti draguta. :) Desi esti ocupata cu jobul iti faci timp si pentru palcerea altora si pentru asta te felicit!

    RăspundețiȘtergere
  4. fb:tatiana sorina
    gfc:tatiana sorina
    share:https://www.facebook.com/tatiana.sorina/posts/453505088038225
    un blog primitor,dragut si cu o stapana draguta <3,este printre primele bloguri care le-am vizitat cu drag de mult timp

    RăspundețiȘtergere
  5. gfc sandu flory
    fb flory ioana
    share http://www.facebook.com/flory.ioana/posts/572107072819259
    urmaresc blogul deoarece este interesant si bine aranjat.

    RăspundețiȘtergere
  6. buna :) incep prin a-ti arata bucuria mea si a-ti multumi ca faci un alt giveaway cu produse ataaaat de draguteee:X:X:X imi place sa citesc blogul tau pentru ca ai postari utile pentru mine, cum ar fi (preferatele mele :D) ofertele saptamanii. eu nu urmaresc/n-am timp sa verific ofertele si chiar e fain sa le vad pe toate la un loc :)
    te urmaresc prin gfc cu numele ank_eliza_01
    share pe fb: http://www.coltulcameliei.com/2013/01/giveaway-com.html

    RăspundețiȘtergere
  7. nume fb ionita maria
    imi place sa descopar noi bloguri ca si al tau si consider important sa preiei sfaturi practice in domeniul machiaj cosmetica, ma pasioneaza si te urmaresc si pe tine cu placere https://www.facebook.com/home.php#!/daniel.ionita.739

    RăspundețiȘtergere
  8. gfc,fb:Rascanu Geanina
    share:http://www.facebook.com/rascanu.geanina/posts/415397321872060
    imi plac postarile tale.

    RăspundețiȘtergere
  9. buna!
    gfc: nadia candrea
    share: http://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/514073291965549
    Citesc adesea postarile tale pentru ca eu cred ca esti obiectiva in aprecieri, imi plac mult relatarile tale { vezi experienta cu epilarea definitiva :) }, fotografiile, precum si faptul ca reusesti sa ne vorbesti despre multe aspecte de fashion si styling (machiaje, parfumuri).
    Multumesc, premiul este incantator!

    RăspundețiȘtergere
  10. GFc: Roxanna A
    Iti urmaresc blogul datorita faptului ca ne transmiti multe info. utile despre produse .

    RăspundețiȘtergere
  11. Din pacate eu nu folosesc GFC si nici nu stiu exact ce este,dar totusi imi incerc norocul la acest concurs lasand un simplu comentariu aici . Imi place foarte mult blogul tau, deoarece de fiecare data invat lucruri noi si interesante.Review-urile cosmeticelor sunt foarte folositoare atunci cand ai nevoie sa iti cumperi un produs si nu stii exact cum e.Mentionez si faptul ca publicarea ofertelor din magazinele online pe care o faci de obicei, imi este de mare ajutor . Multumesc (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  12. Bunaaa!!
    GFC: Papp Erzsebet

    Urmaresc blogul tau pentru ca ador postariile tale pentru ca sunt foarte interesante si exact pe placul meu. Ms mult pt Giveaway,premiile sunt foarte frumoase :)
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna, urmaresc blogul prin gfc cu numele: bianca elena
    Am descoperti intamplator acest blog, si imi place foarte tare, articole foarte interesante!
    share fb: http://www.facebook.com/iulialuciazontea/posts/564735846888907

    RăspundețiȘtergere
  14. GFC alina maria manole
    FB Manole Alina Maria
    share link https://www.facebook.com/manole.alinamaria/posts/453667801355571
    Mie imi plac in special pe blogul tau review-urile tale , mai ales cele la farduri, dar imi plac si postarile despre diferitele ofrte avantajoase nou aparute.Urmaresc blogul pentru ca imi plac postarile de gen "Azi imi place...", postarile despre Sesiunile de shopping, dar si scrierile tale din suflet. Nu in ultimul rand iti multumim pentru concursurile pe care le organizezi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Salut ,scriu pentru prima data pe acest blog,te urmaresc din momentul cand am dorit sa aflu cat mai multe despre machiaj...nu pre ma interesa acest aspect pana nu m-am angajat...aici am gasit explicatii care e treaba cu pensulele,farduri ,rujuri etc , si in primul rand ce produse isi merita numele si banii...cu cea mai mare placere particip la minunatele tale concursuri...mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  16. GFC: Andreea Ristea.
    Ti-am descoperit blogul in blogroll-ul Andei Zelenca, in urma cu aproape un an. De atunci tot revin sa-ti citesc postarile pentru ca-mi place sinceritatea ce razbate din anumite randuri scrise de tine. Sa zicem ca ma regasesc in cuvintele tale, uneori.
    Apreciez postarile din sfera beauty, insa imi plac mai mult cele care spun ceva despre tine. Si cele in care ne impartasesti retete:)

    RăspundețiȘtergere
  17. GFC si FB: Alina Anghel
    share: https://www.facebook.com/anghel.alina.maria/posts/521433561221266

    De ce iti urmaresc blogul? Pentru ca imi place cum scrii, despre ce scrii, ma emotioneaza postarile tale pline de sentimente si incarcatura emotionala. Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  18. iti urmaresc blogul deoarece contine foarte multe articole interesante despre fashion.
    gfc:outta_my.head

    RăspundețiȘtergere
  19. GFC: postolache
    Sa stii ca am invatat tare multe despre make-up si cosmetica de la tine de pe blog si in felul asta m-am hotarat sa-l urmaresc in continuare; in fiecare zi citesc pe facebook ce postezi

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna Camelia,

    In primul rand felicitari pentru noua casuta. Sunt curioasa ce anume te-a facut sa-ti schimbi parerea cu privire la domeniul propriu.

    Eu imi amintesc ca te-am descoperit pe blogul Andreei (a beauty tale). Primul lucru pe care l-am observat a fost fotografia lui Ricky pentru ca am si eu unul aproape identic acasa. Iubesc cateii dar cei mici si pufosi se leaga de mine ceva de nedescris. Imi cer scuze daca ating o coarda sensibila prin ceea ce spun asa ca ma voi limita la atat. Am citit cateva articole si mi-a placut modul tau de a expune lucrurile, postarile sensibile care merg la inima, postarile in care ma faci sa ma intreb cati ani are fata din spatele acestui blog (cred ca stii despre ce article vorbesc pentru ca nu e prima data cand spun asta), imi plac mult articolele cu oferte si wishlist-uri (ma inspir si eu din ele), articolele cu review-uri mi se par diversificate si nu in ultimul rand imi place ca esti consecventa (in sensul ca nu-mi amintesc ca tu sa fi avut vreo perioada lunga de timp in care sa nu fi dat nici un semn pe blog).

    Te urmaresc prin GFC cu Gabriela Streche (m-am inscris astazi pe noul blog dupa cateva probleme cu GFC-ul. Imi dadea o eroare ciudata si nu-mi incarca aplicatia. Bine ca s-a rezolvat de la sine cu un restart :D)

    http://www.facebook.com/gabriela.streche/posts/520831811290257

    RăspundețiȘtergere
  21. GFC: Andreea Schlecht Katze

    Iti urmaresc blogul pentru ca imi place cum contopesti temele personalele si temele despre trucuri si frumusete intr-un mod placut.
    Eu la un blog de obicei caut ca cel/cea din spatele acestuia sa isi puna amprenta, sa ne arate un pic si din caracterul/spiritul sau.
    Desigur ca citesc si cele despre cosmetice si frumusete, dar apreciez mult cand mai citesc si cate un rand mai personal, un gand, o framantare.
    De multe ori am observat ca incerci sa ne impartasesti din ofuri sau din gandurile persoanele sau din pataniile de zi cu zi, si imi place lucrul asta.
    Un alt lucru pe care il apreciez e faptul ca ma regasesc in multe postari. Imi plac mult de exm. cele tip haul Yves Rocher, si eu sunt o mare fana a produselor lor.
    Sper sa continui sa ne scrii mult timp de acum incolo cu aceeasi daruire. :-)

    RăspundețiȘtergere
  22. gfc kaiyo aino
    share http://www.facebook.com/kaiyo.aino.9/posts/326149097501571
    N-as putea spune de ce revin cu exatitate. Imi place stilul in care scrii, articolele sunt interesante si utile. De aceea te-am si adaugat in blogroll, sa nu pierd vreun articol:p

    RăspundețiȘtergere
  23. gfc LiLi
    share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=402551383159347&id=232806703402188
    iti urmaresc blogul pentru review-urile obiective si pentru ofertele cu care ne tii la curent

    RăspundețiȘtergere
  24. gfc:Nico
    share:http://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/147169905437833
    Iti urmaresc blogul pentru ca imi plac postarile tale,sunt articole foarte utile si lucruri interesante pentru noi,fetele.

    RăspundețiȘtergere
  25. GFC:CarmenG
    Share:https://www.facebook.com/carmen.ghituleasa/posts/10200457344821318
    Iti urmaresc blogul pentru ca aici gasesc o gramada de lucruri utile, review-uri la produse, imi fac o parere inainte de a cumpara ceva. Imi place ca ai postari diversificate si pur si simplu imi place sa te citesc.

    RăspundețiȘtergere
  26. GFC: Jade
    Urmaresc acest blog fiindca imi place cum scrie persoana din spatele acestuia. Urmaresc acest blog fiindca e o combinatie interesanta de subiecte din diverse domenii, fiindca posturile sunt scrise sincer, cu o nota personala aparte; fiindca unele articole mi-au dat de gandit si au ridicat intrebari pe care nici nu stiam ca le am.

    Iti doresc o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  27. gfc:jane(janeta_20072001)
    fb:janeta janeta
    share:http://www.facebook.com/janeta.janeta.58/posts/319163054862701
    iti umaresc blogul pentru ca imi plac postarile tale pentru ca ai postari utile si review-uri despre produse si ne ti mai mereu la curent cu ce ofertele mai sunt, ce iti place si ce nu ,imi place de Ricky al meu este Rony este un scumpic stiu ca era cam bolnavior

    RăspundețiȘtergere
  28. GFC:Berny91
    FB:Bernadett Kostyal
    share: http://www.facebook.com/bernadett.kostyal
    iti urmaresc blodul pentru ca imi plac postarile despre colmetice

    RăspundețiȘtergere
  29. buna. te urmaresc de ceva timp, intamplator te-am descoperit si de atunci te citesc zilnic, abia astept o postare a ta, nu conteaza despre ce deoarece imi place cum scrii si ce scrii.
    gfc: Sanda Elena

    RăspundețiȘtergere
  30. gfc-coco
    http://www.facebook.com/oprea.cami.9/posts/157910214357358
    fb-oprea cami
    imi plac blogurile diversificate , cu tot felul de subiecte , te urmaresc de mult , drept sa-ti zic...prima data am vazut catelul :)
    succes in noua casuta !

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna ziua, la mai multe reusite si mobilizari!
    Ce imi place la blogul tau:
    1. postezi foarte des
    2. ma scutesti de multa treaba si aflu de noile oferte, cosmetice, s.a.m.d.
    3. aflu despre produse noi, practice si publici articole in acest sens, de ex.: Perident. Ia spuneti-mi voi care nu s-a chinuit cu problema aftelor. Ca sa fiu succinta, publici articole variate, nu musai de natura cosmetica, a se lua de exemplu si diferite retete.
    4. este de mult pe blog, 2009, si esti apreciata in mediul online (daca nu ma insel am ajuns pe blogul tau, dupa cele spuse de d-na Stella).
    GFC: cipiana
    Ti-as da like daca as fi pe facebook :p!
    Inca ceva, ar fi ideal daca pe domeniul tau, sa existe varianta de abonare prin e-mail, unele nu au si sint in urma cu noutatile.
    Am scris mult, insa e bine de apreciat cand cineva face treaba buna!

    RăspundețiȘtergere
  32. GFC:Gavriloiadina
    Share link:https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/296904513746186
    Urmaresc blogul deoarece gasesc postari interesante si variate cu sfaturi pentru noi,pareri despre produse pe care le-ai folosit,ponturi despre oferte.Imi place diversitatea pe care o gasesc aici.

    RăspundețiȘtergere
  33. GfC Andreia Daniela
    share http://www.facebook.com/bandreia.daniela/posts/373531819409594
    iti urmaresc blogul de multisor ..chiar daca nu comentez mai mereu ,urmaresc atat pe blog cat si pe pag de fb, imi place modul cum scrii ,cum abordezi subiectele si imi place ca e blogul mai diversificat.nu doar ce ruj mi-am lauat azi,ce culoare are oja de pe unghii ..s.a.m.d :)
    Tine=o tot asa . si felicitari pt noua achizitie :)

    RăspundețiȘtergere
  34. NUME DE FB; HOSSU CLAUDIA
    GFC;claud1a04
    share;https://www.facebook.com/photo.php?fbid=410582892343284&set=a.404582422943331.85049.396183400449900&type=1&theater#!/hossu.claudia/posts/401664939921819
    imi place sa urmaresc acest blog pentru ca vreau sa fiu la curent cu retetele despre cosmetica ;imi place sa fiu la curent cu tot ce este la moda

    RăspundețiȘtergere
  35. GFC: Rontzy
    FB: Gabriela Popa - am dat deja share si like :)
    Imi place blogul tau si il urmaresc pentru ca, sunt o mamica ocupata, nu am timp sa umblu prin magazine, nu am banii necesari sa cumpar produse doar pentru a le incerca, si de la tine aflu deja cum se comporta anumite produse, la comenzile online stiu deja care dintre ele sunt asa cum scrie, si care nu merita cumparate. Plus ca de la tine am aflat de toate magazinele online de cosmetice si iti sunt profund recunoscatoare pentru asta. Si... de ce nu, pentru toate giveaway-urile pe care le faci. Multe postari pe viitor. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  36. GFC: RAl Diaconescu
    Share: https://www.facebook.com/ral.diaconescu/posts/480759015320465
    Iti urmaresc blogul in primul rand ca postezi destul de des. Nu ai postari kilometrice si totusi parca simt ca pui atata suflet...

    RăspundețiȘtergere
  37. gfc nastya paun.Urmaresc blogul pentru ca imi plac postarile,sunt fresh,se vede ca-ti pui sufletul pe tava,vrei sa te cunoastem si asta mi se pare foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna, te urmaresc cu numele Lara Antipova ( un personaj dintr-o carte :) )
    Imi place blogul tau pentru ca il gasesc simplu si la obiect, nu e deloc plictisitor si nici foarte colorat . Pe langa asta am descoperit o femeie care uneori are indoieli, care alteori e sigura pe ce face, imi plac postarile tale despre suflet ...simt ca dincolo este un om, nu doar cineva care alearga dupa cele mai bune branduri de make-up si skin care . Mult succes .

    RăspundețiȘtergere
  39. gfc: claudia_mami
    share :https://www.facebook.com/nicoleta.ciocoiu.9/posts/253575921440563
    imi place blogul tau si il citesc cu interes deoarece gasesc mereu ceva util mie ,mai mult de aici am invatat trucuri si sfaturi bine venit la momentul acela ,ador sa citesc despre fashon si cosmetice .

    RăspundețiȘtergere
  40. GFC:IuliaSava
    SHARE:https://www.facebook.com/sava.iulia.1/posts/147083552115341
    Blogul il urmaresc de un an si revin mereu cu placere pentru ca este un blog interesant de unde am invatat multe lucruri interesante.Imi place ca esti o persoana ca si noi fara ifose si in primul rand esti sincera

    RăspundețiȘtergere
  41. gfc:georgyaaa
    fb:Georgyaa Geoo
    share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=454189207970256&id=100000261480494
    Exact cum au spus fetele mai sus,esti o persoana sincera,iar de blog chiar te ocupi numeroase articole necesare,felicitari

    RăspundețiȘtergere
  42. gfc - daniela
    iti urmaresc blogul pt ca ai multe informatii utile, plus ca ”ai mana” la scris.

    RăspundețiȘtergere
  43. GFC: Cristina Iorgulescu
    Imi place la blogul tau ca nu scrii numai despre beauty (cum apare la majoritatea) pentru ca trebuie sa "lucram" si la aste aspecte in afara de frumusete. De asemenea apreciez stilul in care te exprimi.

    RăspundețiȘtergere
  44. GFC: Adelina Tomescu
    Citesc si revin pe blogul tau pentru ca imi place cum scrii. Prezinti articole variate, atat recenzii cat si atentionari in legatura cu ofertele existente pe site-uri de cumparaturi. Imi place si faptulca iubesti animalele si iti rezervi timp sa scrii si despre ele.
    Share: https://www.facebook.com/adelina.tomescu/posts/486465754728173

    RăspundețiȘtergere
  45. GFC: Sararu Georgiana Laura Silvia
    Motivul pt care urmaresc acest blog este pt ca esti sincera, iar punctele de vedere pe care ti le exprimi reprezinta opinia personala in legatura cu produsele prezentate. Pt mine e mare lucru sinceritatea, iar de asta te urmaresc cu placere. Pe facebook te urmaresc de mult timp, abia acum te-am adaugat in gfc ;)

    RăspundețiȘtergere
  46. gfc tynayyy@ymail.com
    te urmaresc de ceva vreme pt ca imi plac postarile tale sentimentale, despre iubire, visare, ganduri pline de talc, viata si moarte, obsesii, esti o fire sensibila si se regaseste in ceea ce scrii. tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna:)
    gfc: petcu
    Share: http://www.facebook.com/stefania.petcu.9/posts/419653774781738
    Imi place sa revin mereu pe acest blog, desi de multe ori nu mi fac simtita prezenta si raman in umbra,citesc blogul cu placere, recunosc ca totul e diferit la tine fata de celelalte bloguri, postarile sunt altfel, cuvintele sunt scrise cu toata sinceritatea si spui lucrurilor pe nume, iti plac cateii si mie imi plac ,insa nu am, dar ii aveam pe cei de langa bloc, pana ce au inceput sa i omoare unul cate unul si sa sufar, am zis ca nu ma mai atasez de ei, dar inima nu asculta..Iti multumim pentru ca ti impartasesti cu noi o parte din viata ta:)

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna Camelia.
    Sunt o veche cititoare a blogului tau iar asta se datoreaza faptului ca esti pe placul sufletului meu, chiar daca te-am cunoscut doar prin prisma acestui spatiu virtual. Ai scris despre viata cu bune si rele si m-am regasit de atatea ori printre cuvintele tale. Apreciez sinceritatea ta si talentul de a scrie.
    Iti doresc ca acest an sa-ti aduca numai impliniri.
    GFC: Iosif Maria
    Share: https://www.facebook.com/maria.iosif.54/posts/139480659545200

    RăspundețiȘtergere
  49. gfc adina radu
    fb radu adina
    share https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/413121152098623
    Iti urmaresc blogul pentru ca esti una dintre persoanele care stiu sa scrie, sa scrie ceva care sa te captiveze, sa te determine sa citesti pana la sfarsit.O postare emotionanta care mi-a placut este Despre iubire, viata si moarte.Ma bucur ca ai reusit sa treci peste moment si ai ajuns sa gandesti asa.

    RăspundețiȘtergere
  50. Madalina Zamfirache31 ianuarie 2013 la 14:55

    GFC: Madalina Zamfirache
    Share: https://www.facebook.com/madalina.zamfirache/posts/602211683126635

    Iti urmaresc blogul deoarece este unul dintre primele bloguri de beauty&stuff pe care l-am descoperit si de atunci mi-am facut un obicei in a-l deschide dimineata sa vad ce a mai aparut nou. Imi place mult cum scrii, in fiecare articol pui si o bucatica de suflet, iar asta e impresionant...intr-o oarecare masura pot sa spun ca ma simt de parca te cunosc.

    RăspundețiȘtergere
  51. FB:Lucica Lazar
    GFC:lucicalazar2
    share:https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/453554654710438
    imi place sa te urmaresc pentru ca gasesc lucruri utile si interesante....sa nu te schimbi ca-mi placi asa cum esti :-*

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna!
    Am gasit destul de recent blogul tau si sincer ma bucur tare mult! Am vazut ca oferi multe informatii referitoare la produse cosmetice si chiar daca suntem atat de diferiti, ma bucur ca pot sa vad parerea sincera a unei persoane care le-a incercat deja. Imi place mult felul in care scrii si lejeritatea de a te exprima! Pe langa asta, blogul ofera informatii diverse pentru un public vast.
    GFC: Alex Reborn
    Facebook: Alex Reborn
    Link: https://www.facebook.com/al13ex.reborn/posts/137151809779854

    RăspundețiȘtergere
  53. gfc: daniela stanciu
    am dat share pe fb: https://www.facebook.com/stanciu.daniela.186/posts/331463500297844
    iti urmaresc cu drag blogul deoarece postarile tale sunt interesante si fac parte din domeniile care ma pasioneaza.imi place sa citesc pareri despre produse,in cazuln care le am si eu,vad daca parerile coincid,sau nu.deasemenea,inainte de a cumpara ceva,caut cat mai multe informatii despre produs,si,se intampla ca multe dintre ele sa gasesc la tine pe blog.astept cu nerabdare postarile tale viitoare.te pup

    RăspundețiȘtergere
  54. gfc: irina
    share: http://www.facebook.com/irina.olteanu.94/posts/443388175733393
    iti urmaresc blogul pentru ca imi place ce si cum scrii. scurt si la obiect:)

    RăspundețiȘtergere
  55. gfc: claudia_lavinia74
    Urmaresc blogul pentru ca-mi esti draga!
    share: http://www.facebook.com/serafimciuc.claudialavinia/posts/528204367223810

    RăspundețiȘtergere