Ziaja Olive Leaf Cleansing Oil

16.8.17


Am uleiul asta de curatare din gama Olive Leaf de la Ziaja de ceva vreme, insa de-abia recent am inceput sa-l folosesc si acum stau si ma intreb de ce mi-a luat atat. Am incercat si alte produse din gama Olive Leaf si mi-au placut mult, insa uleiurile nu sunt preferatele mele si de-asta l-am tot evitat si parca acum regret putin pentru ca este un produs care imi place si m-a facut sa privesc cu alti ochi uleiurile de curatare.
 
Este un produs care poate fi folosit atat pe corp, cat si pe ten si a fost gandit pentru pielea uscata/ deshidratata si sensibila. L-am incercat si pe corp de cateva ori, insa imi place atat de mult incat prefer sa-l folosesc pe ten. Curata extrem de bine, nu lasa nici o pelicula uleioasa si este extrem de bland cu pielea, care dupa folosire ramane neteda si hidratata.
 
Textura as zice ca este intre ulei si gel, iar mirosul este unul extrem de placut (si asta m-a bucurat mult pentru ca eu am o problema cu mirosul uleiurilor de curatare si am mai scris despre asta pe blog). Formula are parfum si cativa iritanti in a doua parte a listei, insa fiind vorba de un produs care se clateste de pe ten pentru mine nu este foarte important aspectul asta cand aleg produsele de curatare.
 
Produsul se aplica pe pielea umeda si se emulsioneaza cu apa, spuma formata curata foarte bine fara sa usuce. L-am folosit si pentru a indeparta machiajul atunci cand am folosit produse de machiaj, dar si pentru o curatare mai profunda a tenului atunci cand am avut timp de putin rasfat si imi place mult ceea ce face, dar mai ales cum imi simt tenul dupa ce il folosesc.
 
Produsele Ziaja se pot lua direct de la Face Bucharest, on-line le-am vazut aici si aici, insa le gasiti si la farmacia Tei si in alte magazine gen Naturescu. Din gama Olive Leaf mie mi-au placut mult gelul exfoliant si lotiunea tonica cu vitamina C. Daca tin bine minte gama asta a fost una aniversara, insa nu stiu daca a devenit sau nu permanenta.
 
L-ati incercat? Cum vi s-a parut?

4 comentarii

  1. Crema demachianta de la Vivanatura este foarte misto!Daca ti-a placut acest ulei cred ca te-ai intelege tare bine si cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu unul si il folosesc din primavara. Este super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e un produs extrem de interesant, ma bucur ca-ti place si tie.

      Ștergere