Sampon si crema par Viva Natura

9.8.17



Viva Natura este un brand pe care nu il cunosc foarte bine, dar despre care am vazut de multe ori pareri pe alte bloguri. Recent am primit doua produse pentru par si am cautat cateva informatii despre Viva Natura ca sa stiu si eu ce e cu produsele astea. Am aflat ca sunt produse procesate la rece, ca nu contin parabeni si ca sunt create dupa formulele originale ale inginerului Leonard Radutz.
 
Cei de la Vegis au multe produse de la ei si din cate am vazut preturile sunt mai mult decat accesibile. Pe langa produsele pentru par am vazut si produse pentru ten si corp, dar si diverse paste de dinti si geluri terapeutice care respecta principiile traditionale, o combinatie de medicina traditionala romaneasca si medicina ayurvedica  Am vazut ca au si cateva produse destinate celor mici, insa nu-mi amintesc sa fi citit ceva despre ele pana acum.


Cele doua produse pe care le-am folosit in ultima perioada sunt samponul cu lamaie si argan pentru parul normal si gras si crema impotriva caderii parului cu extracte naturale si petrol. Samponul nu contine parabeni si nici SLS si are o formula care lumineaza parul blond si da stralucire parului brunet. Cei de la Viva Natura spun ca ingredientele de origine naturala hranesc foliculii de par si imbunatatesc circulatia capilara la nivelul scalpului, astfel incat parul creste sanatos si mai puternic.
 
Crema impotriva caderii parului are in componenta extracte de plante, uleiuri naturale si o fractie speciala obtinuta din petrol care actioneaza pentru a intari si hrani firul de par. Eu m-am temut putin de miros pentru ca ficatul meu da imediat semne cand e deranjat, dar mirosul este suportabil si daca se foloseste balsam/ masca dupa sampon nu este nici o problema.
 
Le-am folosit asa cum mi-a fost recomandat: crema se aplica inainte de spalarea parului, atat pe radacini printr-un masaj energic, cat si pe lungimea parului si se lasa sa actioneze intre 10 si 45 de minute, iar apoi se spala parul cu sampon. Mi-a placut cum mi-am simtit parul dupa folosire, mi se pare ca este mai puternic si se poata coafa mai usor, insa in cazul meu a trebuit sa folosesc o masca dupa samponare pentru ca parul a ramas foarte aspru si destul de greu de pieptanat. Nu pot vorbi de efecte pe termen lung, mai ales ca parul meu este intr-o perioada destul de bine si nu imi cade foarte mult, dar consider ca un tratament preventiv e intotdeauna de preferat.


Ati incercat vreunul dintre cele doua produse? Cum vi se par? Folositi alte produse de la Viva Natura?

4 comentarii

  1. Nu de mult le-am primit și eu și le-am folosit de două ori până acum. Eu n-am mai folosit produse Viva Natura. Deși conțin alcool, nu mi-a iritat scalpul și a fost ok pînă acum, vedem mai departe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am scalp sensibil, nici nu am fost atenta la ingrediente pentru ca stiu ca oricum multe produse de par contin alcool, cand vine vorba de produse care se clatesc eu chiar nu-mi fac probleme.

      Ștergere
  2. Produse pt par nu am folosit de la ei, doar o crema de fata, nu mai stiu cum se cheama dar as recunoaste-o imediat. Le-am vazut in magazin, samponul mi-a facut si mie cu ochiul. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu le-am vazut in magazine sau poate nu mi-au atras atentia, mi-a mai zis cineva de crema de fata, devin curioasa. :)

      Ștergere