Sampon si balsam Wash & Go

28.8.17


M-am gandit cum sa incep postarea asta si pur si simplu nu-mi vin cuvintele potrivite. Nu am folosit niciodata produse de la Wash&Go pana acum cateva saptamani, cand am primit gama cu unt de shea pentru par deteriorat cu ocazia relansarii brandului si probabil ca nici nu le-as fi incercat daca nu le primeam pentru ca nu m-am uitat niciodata in magazine dupa ele.
 
Habar n-am ce era in mintea mea cand ma gandeam la Wash&Go, probabil reclamele pe care le-am vazut de-a lungul anilor nu m-au convins, cert e ca in momentul in care am avut produsele in mana mi-a placut noul aspect (ambalajele mi se par foarte practice) si le-am dus la baie. In ultimele saptamani le-am folosit si concluzia e simpla: imi plac.


Gama pe care o am eu este noua, cu unt de shea pentru par deteriorat, cealalta gama noua este pentru parul vopsit si are extract de rodie. Din cate am observat sunt 13 game in total plus varianta creata pentru barbati. Samponul curata foarte bine parul, chiar m-a mirat senzatia de par curat, dar nu aspru, iar balsamul face exact ceea ce promite - hidrateaza si lasa parul matasos si usor de aranjat.
 
M-am tuns recent si pe parul mai scurt chiar pot sa observ mai bine efectul de par cu volum (cand aveam parul pana la fund nu puteam sa astept de la nici un sampon/ balsam sa ofere volum pentru ca greutatea parului facea imposibil acest lucru) si-mi place mult senzatia pe care o am cand imi trec mana prin par. Nu ma asteptam sa-mi placa asa mult si sa ajung sa le folosesc la fiecare spalare, mai ales ca pretul este unul extrem de accesibil.
 
Folositi produse Wash&Go? Ati incercat gamele astea noi? Cum vi se par?

8 comentarii

  1. Bună Am folosit si eu produse le la Wash&Go dar nu din gama asta noua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au foarte multe game, eu chiar vreau sa ma mai uit la produsele lor.

      Ștergere
  2. Eu n-am folosit niciodata Wash&Go, dar ma teneaza orice produs care ofera macar putin volum parului :D. Cred ca voi incerca si eu gama cu rodie, cea pentru par vopsit.

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am folosit acum cativa ani si mi-a mers bine pentru parul meu gras. Poate o sa revin la el ca sa le mai ca sa mai schimb sampoanele din cand in cand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu imi amintesc sa fi incercat vreodata sampoanele Wash&Go. Le-am vazut in magazine, acum chiar ca m-ai tentat. Am inceput sa i-au la rand sampoanele Yves Rocher, ma impac tare bine cu ele si am mai descoperit ceva fain de la Cien. Am ramas paff la ce pret mic au si ce bune sunt..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai citit de bine de cele de la Cien, dar nu le-am incercat pana acum. :)

      Ștergere