Pupa Sport Addicted

14.8.17

Pupa Milano a lansat recent o noua gama, Sport Addicted, care pe mine m-a atras din prima clipa cand am vazut-o si am fost extrem de curioasa sa vad cum sunt produsele. Eu am primit de la Pupa o buna parte din produse, am primit ceva cadou si de ziua mea de la o prietena, asa ca am 10 din cele 11 produse disponibile. Singurele pe care nu le-am incercat sunt servetelele deodorante, insa despre restul va pot povesti pentru ca le-am tot folosit in ultimele zile.
 
In perioada asta cei de la Pupa au o gramada de reduceri in magazine si chiar va recomand sa le faceti o vizita, eu am rezistam cu greu sa nu-mi iau cateva rujuri ultima data cand am fost in magazinul din Mega Mall. Pana pe 4 septembrie daca cumparati doua produse din gama Sport Addicted primiti cadou Gym Sack-ul roz pe care il puteti vedea in poze, este foarte practic si util.
 
Colectia Sport Addicted contine atat produse de machiaj, rezistente la apa si transpiratie (si in ciuda primului gand care v-ar spune ca n-ar trebui sa ne machiem cand facem sport, realitatea este ca de multe ne ducem la sala dupa munca sau inainte sa ajungem in alta parte si putin ajutor nu strica), cat si cateva produse specifice pentru piele, piele care in timpul antrenamentelor se deshidrateaza si demineralizeaza.


Produsele pentru piele au fost gandite sa mentina un nivel inalt de confort atat in timpul antrenamentelor, cat si dupa, ofera ameliorare si permit o recuperare rapida dupa efortul fizic. Daca va place menta o sa va placa si produsele astea, daca nu mai bine le evitati. Pe mine m-a atras si ambalajul, dar am fost extrem de curioasa si in privinta produselor.
 
Sprayul pentru reimprospatarea tenului si corpului este imbogatit cu extract de menta acvatica si oligoelemente, revigoreaza si hidrateaza delicat pielea. Eu l-am incercat si pe ten, dar prefer sa-l folosesc pe corp si pe gat (zona care la mine se incinge rau in timpul antrenamentelor). Gelul de dus racoritor si cryo-gelul revigorant si tonifiant au ulei esential de menta si activi revigoranti si chiar ajuta mult muschii obositi.
 
Gelul de dus anti-oboseala are un efect racoros si recunosc ca l-am mai folosit si in diminetile cand caldura a fost insuportabila, chiar daca nu aveam antrenament in ziua respectiva, insa cel mai mult l-am apreciat dupa antrenamente cand corpul chiar are nevoie de ajutor. Produsul pe care am fost extrem de interesata sa-l incerc este cryo-gelul si este exact ceea ce am sperat sa fie, reuseste sa relaxeze muschii tensionati si sa dea senzatia de picioare mai usoare. Pe langa uleiul esential de menta are si ulei de eucalipt si mirosul este destul de puternic, insa pentru ceea ce face nu avea cum sa fie altfel - clar o sa-l recumpar pentru ca nu cred ca o sa ma tina mult la programul asta cu 3 antrenamente pe saptamana.


Am lasat la final produsele de machiaj, desi am incercat cateva dintre ele chiar in ziua cand am primit coletul de la Pupa. Asa cum va spuneam la inceput probabil ca primul gand ar fi ca nu avem nevoie de produse de machiaj cand ne ducem sa facem sport, dar realitatea este ca de multe ori reusim sa ajungem sa facem sport printre alte activitati si trebuie sa aratam cat de bine putem fara sa ne incarcam fata inutil, eu nu am timp sa ma machiez dupa antrenament si de multe ori am plecat de acolo direct in alte locuri unde aveam treaba si am ajuns sa apreciez produsele care ma ajuta in astfel de situatii.
 
Cei de la Pupa au lansat sapte produse de machiaj in gama Sport Addicted:
 
- rimel waterproof care alungeste foarte bine, rezista la transpiratie excesiva si ochii mei sensibili nu au fost deloc deranjati, nici macar cand am purtat lentile de contact, imi place mult de tot si chiar aveam nevoie de un rimel bun waterproof
 
- concealer cu o textura usoara care reuseste sa corecteze bine imperfectiunile, eu am nuanta 001 Light Beige - mai sunt inca doua nuante mai inchise disponibile - si-mi place mult, mi-as fi dorit sa exista si o varianta cu o tenta de piersica sau roz care sa lumineze zona de sub ochi, dar ma multumesc si cu nuanta 001
 
- spray de fixare a machiajului pe baza de apa care face o treaba buna, insa din pacate are si alcool in formula cum au majoritatea sprayurilor de acest gen, pretul mi se pare cam mare (47 lei) pentru cei 30 ml, dar chiar are rezultate si machiajul rezista, asa ca l-am tot folosit in zilele astea calduroase
 
- creion automatic de ochi extrem de pigmentat cu textura moale (eu am nuanta 001 Powerfull Black, insa am vazut in magazin inca trei nuante: 002 Dynamic Brown, 003 Energy Blue si 004 Sporty Emerald) - eu nu obisnuiesc sa folosesc creion de ochi cand ma duc la sport, insa l-am incercat intr-o seara cand am iesit si era extrem de cald si mi s-a parut ca rezista foarte bine
 
- pudra compacta cu textura lejera si matasoasa, ce reduce micile imperfectiuni are pielii, se aplica extrem de usor si nici nu se simte pe piele (eu am nuanta 002 Natural Beige, mai sunt doua nuante disponibile: 001 Rose Beige si 003 Warm Beige)
 
- bronzer compact pentru o piele cu aspect sanatos, eu am nuanta 001 Light Bronze, mai sunt disponibile doua nuante: 002 Natural Bronze si 003 Intensive Bronze - chiar imi place si nu ma gandeam ca o sa ajung sa folosesc un alt bronzer pentru ca am cateva care imi plac mult, dar m-a surprins extrem de placut (chiar daca in amabalaj pare destul de prafos)
 
- balsam de buze moale si hidratant cu SPF 15 - eu am nuanta 001 Pure Vanilla, insa ma tenteaza si  002 Nude Rose (este disponibila si o nuanta mai inchisa 003 Burgundy) pentru ca se simte foarte bine pe buze si rezista fara probleme; buzele mele chiar sufera in timpul antrenamentelor, iar formula asta cu vitamina E si multe uleiuri chiar simt ca ma ajuta
 

Ati incercat ceva din gama asta? Va tenteaza vreunul dintre produse?

2 comentarii