Paleta Melkior For Brown Eyes

23.8.17

Cei de la Melkior au pregatit o noua lansare pentru astazi - palete de farduri gandite in functie de culoarea ochilor. Le gasiti aici, sunt 3 variante disponibile, fiecare paleta contine 6 farduri full size si costa 99,90 lei (iar primii 100 cumparatori on-line primesc cadou un creion negru de ochi). Ambalajul este din carton si este in nuanta culorii de ochi careia se adreseaza paleta, ca si dimensiune este un pic mai mare decat paleta lor clasica pentru 6 pastile de fard (iar la inaltime este dubla). Paleta nu este magnetica, fardurile nu se pot scoate, doar inchiderea este magnetica.


Eu am primit saptamana trecuta paleta pentru ochi caprui, asa ca am avut timp sa ma "joc" putin cu ea si sa vad cum sunt fardurile. Nu ca nu le-as cunoaste, doar am atatea farduri de la ei si v-am mai povestit despre ele pe blog. Si cele din paleta sunt extrem de pigmentate si se lucreaza extrem de usor cu ele, cele mate sunt mai o idee mai prafoase cand se ia culoarea pe pensula, insa nu si cand se aplica pe piele.
 
Cele sase nuante din paleta sunt: Desert Sand, Prune, Tropical Green, Escape, Camee Rose si Sienna, eu aveam doar Desert Sand, asa ca restul sunt noutati pentru mine. Mai jos puteti sa vedeti cat de pigmentate sunt fardurile si cum arata fiecare nuanta. Cea care m-a surprins pe mine cel mai mult este Camee Rose, un duochrome superb, pe care nu am reusit deloc sa-l prind in poza cum trebuie, dar pe care sunt sigura ca o sa-l folosesc des.
 
Toate culorile sunt frumoase si selectia este una reusita, insa eu ma asteptam sa vad niste nuante noi printre ele, sunt curioasa daca si voi v-ati asteptat la asta. Am vazut si variantele pentru ochi albastri si ochi verzi si mi se par si ele interesante. Daca folositi codul melkior10coltul aveti 10% reducere si transport gratuit in caz ca va tenteaza vreun alt produs care nu este la oferta pe site.


Cum vi se par paletele astea? Va tenteaza ideea de a cumpara o paleta gandita pentru o anume culoare de ochi sau preferati sa va alegeri singure fardurile?

10 comentarii

  1. Mie mi se pare prea scumpa pentru ce ofera. Prefer in mod cert varianta de a-mi lua separat fardurile - si pentru ca scap de nuante care nu imi plac neaparat si pentru ca pot sa schimb atunci cand vreau altceva. Imi place mai mult ideea paletei lor magnetice.
    Mai ales ca 6 farduri alese de mine, ar fi (la pret intreg) tot pe acolo :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg perfect ce zici pentru ca asta am gandit si eu, dar cred ca pentru cineva care incepe cu machiajul poate fi o optiune buna. Eu ma asteptam la un pret mai mic. :)

      Ștergere
    2. Da, si eu. Daca ar fi avut un pret mai mic decat suma fiecarei pastile luate separat, ar fi fost poate ok. Dar asa, ajung la un pret mai mare decat alte palete (destul de bine gandite) si la o calitate la fel de buna.
      De exemplu, eu am tot cumparat palete zoeva - pentru ca mi se par ok ca si selectie de culori si raport calitate/cantitate/pret (erau undeva la vreo 80-90 lei pentru 10 nuante) :D

      Ștergere
    3. Am si eu o paleta de la Zoeva, dar am cam uitat de ea. :)

      Ștergere
  2. Nuantele sunt frumoase dar pretul putin cam maricel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cam acelasi pret ca la paletele magnetice cu 6 refilluri, eu ma asteptam la o oferta mai buna.

      Ștergere
  3. Foarte bina gandita paleta. Am de acolo nuanta Prune din paletica trio Royal Purples. Ce muuult imi place verdele Tropical Green!
    Se pare ca la pret m-am blocat si eu ca altfel eram hop pe ea. :) asa ca ramane de vazut.. nu se stie niciodata. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie mi se par un pic cam scumpe, altfel mi-as fi luat-o cu siguranta. Imi place mult si cea pentru ochi caprui, dar mi-as fi dorit sa-i am verzi pentru ca m-am indragostit de paleta pentru ochi verzi :))

    RăspundețiȘtergere