7 intr-o saptamana #129

13.8.17







Nu mai incerc sa gasesc un cuvant pentru a descrie saptamana asta, a fost una plina, incarcata din toate punctele de vedere, am avut foarte mult de munca, am dormit putin si prost si am resimtit caldura intr-un mod deloc placut. Cea mai mare provocare personala a mea saptamana asta a fost sa ma duc la antrenamente si sa le duc pana la capat, caldura asta nu m-a ajutat deloc, insa am reusit si ma bucur extrem de mult. Asa ca intr-una din zile cand ma intorceam acasa m-am oprit putin in parc si m-am bucurat de cateva momente de liniste, fara ele nu cred ca m-as fi descurcat in ultima perioada.
 
Am primit o surpriza de la Douglas si chiar m-am bucurat de tot ce-am gasit in colet, de-abia astept sa va povestesc si voua despre produse. Primerul pentru buze si sprayul pentru setarea machiajului mi-au atras imediat atentia, de sprayul din gama Home Spa nu va mai spun, am laudat gama asta de atatea ori pana acum, mini gelul de dus are un miros perfect pentru perioada asta, iar sprayul de par Beach Waves cu protectie solara nu putea sa vina intr-un moment mai bun.
 
Nu stiu cum va descurcati voi cu mancatul in perioada asta calda, dar la mine in casa fructele si legumele sunt de baza, altceva simt ca nu intra, oricat ma stradui. Asa ca smoothieurile si salatele sunt cele mai "complicate" lucruri pe care le consum zilele astea, iar contactul meu cu bucataria este unul extrem de scurt si de cele mai multe ori implica doar apa rece de la frigider sau gheata din congelator.
 
Pentru ca am fost extrem de obosita si de la caldura (si multe altele) vechile mele probleme cu circulatia limfatica si-au facut iar aparitia, seara simt nevoia sa stau 15-20 minute in care sa nu ma gandesc la nimic. Am revenit la bunul obicei de a folosi mai des mastile pentru fata (cele de la Starskin inca sunt in topul preferintelor mele, chiar daca nu-s tocmai ieftine), iar cremele pentru picioare obosite nu-mi lipsesc niciodata din "meniu". Poate o sa va povestesc mai multe despre asta pentru ca am incercat multe produse si am vazut ce functioneaza si ce nu.
 
Am reusit sa ma vad cu cativa prieteni si am primit flori si cadouri intarziate de ziua mea, iar joi seara am iesit cu Ioana de la Traistuta cu zale (v-am mai povestit despre creatiile ei pe blog) la o terasa in Centrul Vechi, chiar am reusit sa ne relaxam cateva ore si ne-am intins mai mult decat ne propusesem, dar ne-a prins tare bine si de-abia astept sa repetam iesirea.
 
Finalul de saptamana m-a prins intr-o stare de leneveala, asa ca am profitat de ziua de sambata si am aflat si eu ce se mai intampla in jurul meu, am mancat niste mure si capsuni delicioase (am ajuns in piata dupa ceva timp si n-aveam cum sa nu profit) si pe seara am iesit la o terasa langa mine si am petrecut timp cu niste prieteni. Azi e zi de planuri si de mers la cumparaturi, asa ca ma opresc aici.
 
Saptamana voastra cum a fost? Cum va descurcati cu temperaturile astea ridicate?

4 comentarii

  1. Nici tu n-ai stat chiar degeaba azi, eu doar filmai si cu asta am mai facut ceva curatenie prin vreo 3 rafturi ceea ce e reconfortant...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am stat, sunt rupta de oboseala, dar a fost bine. Saptamana frumoasa!

      Ștergere
  2. Sper sa ai o saptamana mai placuta! Noi am fost in concediu saptamana trecuta si acum inca incerc sa ma obisnuiesc din nou cu programul :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E greu cand te intorci dupa vacanta, sfarsit de saptamana frumos. :)

      Ștergere