Real Techniques Deluxe Gift Set

8.2.16

Va spuneam zilele trecute pe pagina de Facebook de o oferta foarte buna de pe iHerb pentru Deluxe Gift Set de la Real Techniques. Are acelasi pret redus pe care l-a avut si in decembrie cand v-am mai povestit de el si in plus pana miercuri este o reducere suplimentara de 20% la toate produsele RT. Daca n-ati comandat niciodata de la ei la prima comanda primiti un bonus de 5 dolari (o sa va pun codul direct in link ca sa va fie mai usor daca vreti sa-l luati), astfel incat totalul cu tot cu transport pentru setul de 5 pensule este in jur de 58 lei. 

In cazul in care ati mai comandat de la ei pretul este in jur de 78 lei cu tot cu transport, deci oricum foarte bun. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 162 lei si cu greutate pana in 1,8 kg transportul este gratuit, asa ca daca va mai doriti si altceva este un moment foarte bun sa dati o comanda. Setul il gasiti aici, are 5 pensule (din care 2 sunt exclusive in acest set) si un clutch foarte dragut. Stiu ca multe ati vrut sa-l luati in decembrie, insa v-a fost teama sa nu se piarda prin posta in perioada sarbatorilor, asa ca m-am gandit sa va si povestesc cum sunt pensulele, daca mai aveti dubii.

Si sa va dau si o veste buna daca va intereseaza pensulele Bold Metals - au aparut 3 variante pe site si puteti sa profitati de oferta cu 20% reducere si pentru ele: Triangle Foundation - aici, Pointed Crease - aici si Tapered Shadow - aici.


Multi Task Brush este o pensula excelenta pentru pudra, bronzer sau blush. Nu poate fi cumparata separat, e disponibila doar intr-un alt set, deci e o ocazie foarte buna sa puneti mana pe ea. Eu am una de mai bine de 3 ani si este pensula mea preferata pentru pudra, nu pierde peri, nu ia prea mult produs, aplica foarte bine, chiar ma bucur sa mai am inca una. Imi place atat de mult incat nici n-am fost curioasa sa incerc pensula pentru pudra a celor de la RT.


Tapered Foundation Brush se gaseste exclusiv in acest set si este pensula care pe mine personal ma incanta cel mai putin, nu pentru ca nu ar fi buna, ci pentru ca mie nu-mi plac pensulele plate pentru fond de ten. Nu mi-au placut niciodata, asa ca nici nu prea am folosit-o si nici nu ii vad sensul, probabil as putea s-o folosesc pentru aplicarea primerului, dar prefer degetele. Insa daca va plac pensulele plate, cred ca o sa va placa.


Cealalta pensula care se gaseste exclusiv in acest set este Angled Highlighter Brush, care imi place mult de tot  Este o pensula mica, oblica, care poate fi folosita pentru scopul in care a fost creata - iluminare (pometi, nas, etc.), dar care la fel de bine poate fi folosita si pentru conturarea nasului sau pentru aplicarea concealerului sau pudrei pe zona de sub ochi.


Base Shadow Brush este o pensula buna, multifunctionala si nu strica niciodata sa mai aveti una in plus. Poate fi folosita pentru fardurile de ochi, asa cum a fost gandita, insa poate aplica foarte bine si concealer sau poate fi folosita pentru conturare si iluminare pe zona precise. Eu am 2 sau 3 si le folosesc des.


Fine Liner Brush este o pensula subtire pentru aplicarea linerului lichid sau crema, nu-s multe de zis despre ea, daca folositi liner e o pensula utila pe care o veti folosit des.


5 pensule si un clutch merita din plin banii astia, pensulele Real Techniques sunt de cursa lunga (ca sa zic asa), nu pierd peri, se spala extrem de usor si se usuca extrem de repede, isi pastreaza forma si fac o treaba foarte buna. Decizia va apartine, eu am zis ca e momentul perfect sa va povestesc de ele. Daca aveti setul sunt curioasa cum vi se par pensulele si daca le folositi pe toate.

15 comentarii

  1. Eu am facut-o lata azi-noapte! Iherb made me do it :))) Mi-am luat un set de 3 pensule RT (cel cu pensula evantai ca mi s-a pus pata pe ea). Am vazut ca a aparut si cleanser-ul pt pensule RT, asa ca eram tare curioasa cum e. Lotiunea cu AHA de la DermaE era demult pe wishlist, sper sa ma inteleg cu ea. Si fiind in cautare de fdt si spf, am decis sa iau un produs all-in-one: Phisicians Formula CC Cream+ SPF 30. Sper sa nu dureze foarte mult livrarea, am o alta comanda data din 5 ianuarie si inca nu a ajuns:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris si eu despre cleanser, nu e bun, mie nu mi-a placut deloc. Sa folosesti ce ti-ai luat cu placere. :)

      Ștergere
    2. Pfff...nu stiu cum de mi-a scapat postarea despre cleanser. Acum daca tot l-am luat am sa-l folosesc, dar data viitoare ma documentez inainte sa iau ceva nou :)

      Ștergere
  2. Nu am comandat niciodata de pe iherb. Pachetele vin la posta de cartier sau la posta vamala? Nu o sa aleg optiunea DHL sau UPS ci cea mai ieftina, airmail.
    Multumesc pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ajung la posta de cartier in Bucuresti, dar cred ca si tara la fel. In nici un caz nu alege DHL pentru ca se platesc taxe mari in tara.

      Ștergere
  3. Pe Multi Task brush și Angled Highlighter brush parcă le-aș cam vrea, păcat că nu sunt de luat și separat. Nici Fine Liner brush nu e strălucită, la eyeliner negru nu e cea mai bună opțiune, o am și o mai folosesc la pigment folosit pe post de eyeliner doar.
    E totuși super prețul actual al setului, pentru cine știe că ar folosi măcar 4 din 5.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic ca merita si pentru alea 2, mai ales daca cineva e in cautare de o pensula buna pentru pudra, care sa nu piarda peri. :)

      Ștergere
  4. Wow, ce frumoase sunt, chiar ma tentezi.

    Te pup

    wwww.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Super :) nu mi-am comandat nimic niciodata pe Iherb, desi ma tenteaza ceva chestiute.
    Am o inrtrebare: cu ce faci pozele? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulțumesc Camelia! Datorita ție am dat prima comanda pe iherb si am primit pachetul de care sunt super-mega încântată. Pachetul a sosit în 17 zile, pensulele sunt superbe și mi-am luat tot felul de ceaiuri pe care abia aștept să le încerc. Cu siguranță o să mai comand de la ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere, ma bucur ca a decurs totul ok. :)

      Ștergere