Hourglass Ambient Lighting Powder

12.2.16

A venit si momentul sa va povestesc despre Ambient Lighting Powder de la Hourglass, am adunat cateva in ultimele luni si am vrut sa le folosesc o perioada mai lunga inainte de a scrie postarea asta, desi v-am spus deja in postarea cu paleta Ambient Lighting Edit (daca ati ratat-o o gasiti aici) ca imi plac la nebunie si nu se compara cu nimic din tot ce-am incercat pana acum ... si-am incercat destule produse de-a lungul timpului. 

De ani de zile preferata mea este una de la Laura Mercier - Loose Setting Powder (Translucent) pentru zona fetei, iar pentru ochi tot o pudra de la Laura Mercier - Secret Brightening, pe care le gasesc cu greu on-line si le-am luat din nou cand am fost in Austria anul trecut. Dar acum nu-mi mai fac probleme, pudrele de la Hourglass sunt de vis si pot sa stau linistita si fara cele de la Laura Mercier. Asa cum am spus si in postarile trecute despre produsele Hourglass nu am de unde sa va recomand sa le luati, eu le-am adunat cu greu si unele cu destula bataie de cap.


Photoluminescent Technology este secretul din spatele acestor pudre, practic fiecare pudra capteaza si difuzeaza lumina, sunt sase variante disponibile in colectia permanenta, iar eu am pus mana pe 5 dintre ele, am avut-o si pe a sasea in mana (Radiant Light) insa am stiut ca n-o s-o folosesc, asa ca nu avea sens s-o iau si s-o tin in sertar, e singura din cele sase care are si particule de sclipici in ea. Clar nu aveam nevoie de toate, insa am vrut sa le incerc (imi stateau de prea multa vreme in minte) si este un hatar pe care mi l-am satisfacut.

Asa cum v-am spus nu seamana cu nici un alt produs pe care l-am incercat pana acum. Sunt cremoase, aplicarea este foarte usoara, nu "cade" nici un pic de produs. Nu se simt pe fata, nu incarca tenul deloc, nici macar nu stiu cum sa exprim ce fac pudrele astea - capteaza lumina, mascheaza imperfectiunile (am mai citit pareri cum ca ar scoate in evidenta porii si ridurile, eu n-am vazut asa ceva, insa nici n-am pori mariti sau riduri profunde) si scot cumva in evidenta ce e mai frumos in conturul fetei. Nu contin parfum si nici talc, asa ca se potrivesc oricarui tip de ten.


In ordine (si mai sus si mai jos) avem: Ethereal Light (an opalescent sheer, cool white powder that mimics a moonlit glow—even in broad daylight), Diffused Light (a soft, warm, pale yellow powder that conceals redness and gives skin clarity—like a soft ray of morning light), Dim Light (a neutral peach beige powder that blurs imperfections and highlights a radiant complexion with the perfect balance of warm and cool tones), Luminous Light (a champagne pearl powder that creates a soft, incandescent candlelit glow—day or night) si Mood Light (a soft, sheer lavender pink powder that mimics the softest, most forgiving light and brightens the complexion).

Cele pe care le folosesc cel mai des sunt Diffused Light (pentru zona de sub ochi) si Dim Light (pentru fixarea machiajului pe toata fata), dar si Luminous Light are parte de destul de multa atentie. Nici celelalte doua nu stau degeaba in sertar, asa ca nu regret deloc ca le-am luat. Pudrele astea mi se par foarte versatile, le poti folosi pe toata fata (nu toate nuantele), insa poti sa le aplici si pe zonele cheie ale fetei in functie de ceea ce vrei sa scoti in evidenta.


Am incercat sa le "prind" cat mai bine in poze ca sa va faceti o idee de diferentele dintre nuante, sper ca am si reusit, mi se par niste produse extrem de greu de fotografiat si de aratat in poze ce fac de fapt pentru ca in momentul in care le aplici pe ten efectul de iluminare este subtil, dar exista si da tenului un aspect extrem de interesant.


Pot sa spun fara sa ma gandesc de doua ori (sau fara sa am vreun dubiu) ca sunt cele mai bune pudre incercate de mine pana acum si merita toate laudele pe care le-au primit de-a lungul timpului. Ma bucur ca am reusit sa pun mana pe ele si sa-mi satisfac curiozitatea si sper sa vina o zi cand sa le vedem si in magazinele de la noi (si ma uit spre Sephora cand spun asta).

9 comentarii

  1. Ah, sunt superbe aceste pudre. Tare as vrea sa le incerc si eu.
    PS: am vazut ca cei de la rosesbeautystore au destule produse hourglass in stoc...

    RăspundețiȘtergere
  2. Știi deja că obsesia mea de la ei e un blush, dar parcă încep să vrea și o pudră. Pe Diffused Light și Ethereal Light am pus ochii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Stiu, insa nu multa lumea vrea sa comande de afara si sa mai plateasca si transport. :)

      Ștergere