Dieta Gerlinea

26.2.16

Produsele Gerlinea nu sunt o noutate pentru mine (cred ca v-am mai povestit acum ceva vreme de biscuitii lor), nu le vad ca pe un stil de viata, ci pentru mine sunt doar o varianta pentru zilele cand nu am timp sa-mi fac ceva de mancare sau cand sunt pe drum si nu vreau sa mananc cine stie ce nebunii. Nu le-am mai cumparat de ceva vreme, dar - asa cum probabil va amintiti - am primit recent o cutie cu o gramada de produse Gerlinea, asa ca am avut ocazia sa incerc cateva sortimente in ultimele saptamani si sa va spun si voua cum mi se par.

Gerlinea a aparut pe piata noastra in 2007 si in ultimii ani si-a tot marit gama de produse si a venit cu diferite variante: pentru o masa, pentru 3 mese, pentru 6 mese, shakeuri gata preparate si chiar variety pack. Puteti vedea aici toate produsele pe care le au si le puteti si comanda daca va intereseaza si nu aveti pe langa voi un magazin care vinde produse Gerlinea. Daca vreti sa fiti la curent cu noutatile si promotiile ii puteti urmari si pe Facebook.


Asa cum va spuneam am primit o gramada de produse si am asteptat sa le incerc ca sa va si spun cum sunt, nu doar sa va comunic niste informatii. Pachetele cu 6 batoane cu ciocolata pentru 3 mese vin in doua variante: cafea si ciocolata neagra (eu nu le-am incercat ca stiti ca nu-mi place cafeaua) si cu vanilie cu alune de padure, care mi se par delicioase. 

Eu n-am inlocuit o masa cu ele (2 batoane = o masa, spun ei), ori am mancat unul cu fructe la micul dejun, ori ca gustare sau cand am vrut ceva dulce (tot unul, e foarte satios, eu n-as putea sa mananc doua). Pe astea sigur le cumpar, e maxim 20 lei cutia cu 6 batoane si sunt o alternativa super buna pentru o gustare mai sanatoasa (un baton are 104 calorii si contine zahar, in caz ca va intrebati) sau de luat in geanta pentru acele momente cand n-ai timp de nimic.

Batoanele cu ciocolata vin in diverse variante (fie la cutii cu 2 batoane, fie la cutii mari cu 12 bucati), eu am primit variety packul cu 7 arome diferite si am incercat cateva dintre ele, care mi s-au parut tentante (cele cu cocos de exemplu nu m-au tentat si le-am pasat mai departe). Eu n-am putut sa mananc doua batoane, ci doar cate unul, sunt foarte satioase. 

Cel mai mult mi-a placut varianta cu cereale si ciocolata (o puteti vedea in prima poza langa fructe - cam asa a aratat micul meu dejun in zilele cand n-am avut mult timp la dispozitie) si daca o sa cumpar vreuna cred ca pe asta as alege-o. Mi-a placut si varianta cu caramel, insa nu pot sa zic ca mi s-a parut un deliciu fara de care nu pot trai. Un baton are in jur de 110-120 calorii (in functie de varianta aleasa), vine ambalat individual si daca nu reusiti sa va controlati pofta de dulce cred ca este o alternativa de luat in calcul.

Ultimul produs pe care l-am incercat este Aqua Drainer Express, o formula compusa din 5 plante (cicoare, brusture, urzica alba, cretusca si ceai verde), conceput pentru cei ce se confrunta cu retentia de apa. Se amesteca 50 ml cu un litru de apa si se consuma pe parcursul zilei, o sticla are 500 ml si este doza pentru 10 zile, se poate repeta cura pana la obtinerea rezultatelor dorite. Am inceput sa beau doar de cateva zile (insa nu pot sa zic ca-mi place gustul, desi are aroma de coacaze), asa ca daca observ ceva rezultate o sa va spun cand termin cura.


Stiti produsele Gerlinea? Ati incercat vreunul din cele de mai sus?

4 comentarii

  1. Ma uit de o saptamana dupa ele pe net, dupa informatii. Vreau ceva care sa imi potoleasca pofta de dulce atunci cand nu mananc dulciuri pt ca dupa vreo 2 zile in care nu mananc dulce simt ca glicemia mea nu sta prea bine. Sunt mancatoare de dulciuri si daca as manca toate prajiturile, bomboanele si fursercurile pe care mi le doresc... Nici nu vreau sa ma gandesc, mananc putine dar la metabolismul meu trebuie sa fie scoase de tot. Le suplinesc cu fructe uscate.
    Daca batonul inlocuieste si o masa cu atat mai bine.
    Gerlinea sunt scumpe iar compozitia lor e plina de chestii nesanatoase ma fac sa nu doresc sa le cumpar pe termen lung, doar pt a le incerca.
    Eu anii trecuti mancam Fibrobar (de la Redis) si daca te uiti la compozitie sunt mult mai sanatoase decat Gerlinea. De pret nici nu vorbesc.
    Pt pofta mea de dulce nutritionistul mi-a recomandat batonul Nutribon, e ca un magiun la gust, mie imi plac dar nu inlocuieste o masa.Si cica-s mai naturale.
    De Nestle Fitness nici nu poate fi vorba - cereale expandate.

    Asa ca azi am achizitionat batoane Gerlinea, Fibrobar si Nestle (ca nu am mai mancat de mult, nu ca ar fi bune de ceva) si vad la care ma opresc, cred ca Fibrobar daca imi mai plac. Sunt curioasa si de shake-urile Gerlinea si de biscuiti (nu i-am gasit in magazinele in care am fost azi) asa ca s-ar putea sa comand sa vad cum e.
    E cu batoanele astea vreau sa inlocuiesc masa de la 5 si cina, sau macar una.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu-s mancatoare de dulciuri, deci n-am nici o problema daca nu am nimic in casa. Fibrobar am incercat si eu acum multi ani si mi s-au parut groaznice, nu stiu daca s-a schimbat ceva, dar eu prefer sa nu mananc nimic decat sa mananc ceva ce nu-mi place.

      Ștergere
  2. Am avut si eu produse Gerlinea, dar nu mi se par cea mai sanatoasa alegere. Totusi, daca as avea de ales intre aceste produse si altele din comert, acestea ar fi castigatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu le vad ca pe ceva extrem de sanatos, dar sunt o alternativa mult mai buna decat multe altele care le gasim in magazine.

      Ștergere