Clarisonic Mia 2

25.2.16

Probabil va amintiti ca la inceputul lunii decembrie v-am povestit ca am fost la Makeup Secret Santa si in cadrul evenimentului am fost norocoasa si am castigat la tombola peria Mia 2 de la Clarisonic. Multe v-ati aratat interesate de ea si astazi e ziua in care pot sa va povestesc despre ea. Nu m-am grabit sa scriu despre perie pentru ca am vrut s-o folosesc suficient de mult cat sa fiu ferm convinsa de ceea ce afirm, mai ales ca nu este un produs tocmai ieftin.

Peria pe care am primit eu este roz, a fost o editie limitata, si a venit cu un singur capat de curatare, cel pentru ten sensibil (s-a nimerit la fix, pe ala l-as fi ales si eu, daca m-as fi dus sa cumpar produsul) si cu husa de protectie pentru calatorii (extrem de utila si pentru depozitat). Incarcatorul se ataseaza magnetic de perie si este foarte usor de folosit, firul fiind destul de lung.

Sunt sigura ca ati tot citit despre periile Clarisonic si cum functioneaza, dar o sa va spun si eu cateva cuvinte. Peria curata bland tenul datorita celor 300 de micro-rotatii pe secunda, tehnologia fiind una sonica. Peria are doua viteze (delicata si universala), astfel incat se poate adapta in functie de nevoile si tipul tenului. Viteza 1 (cea delicata) este potrivita si celor mai sensibile tenuri, iar viteza 2 (cea universala) este adaptata folosirii zilnice si asigura o curatare de 6 ori mai eficienta decat cea facuta manual si cu 26% mai eficienta decat cea realizata la viteza delicata.

Ma gandesc ce as mai putea sa va spun ca informatii generale inainte de a va povesti efectiv despre cum o folosesc si cum mi se pare mie ... o incarcare completa asigura peste 20 folosiri ale periei (n-am numarat cate exact, dar peste 20 sigur), nu este grea si se "manuieste" usor (asta a fost cea mai mare grija a mea), are timer (1 minut - impartit pe 4 zone, sa zic asa - 20 secunde pe fiecare obraz, 10 pe frunte si 10 pe barbie), capatul de curatare si scoate si se spala usor (se foloseste intotdeauna umezit si cu un gel de curatare fara particule abrazive), este o perie usor de folosit si de curatat.


Este recomandat sa fie folosita zilnic, insa mie mi s-a parut prea mult. Tenul meu este unul normal, fara mari probleme, folosesc exfolianti chimici (si enzimatici periodic si chiar si manuali din cand in cand), singura zona de care eram nemultumita in momentul in care am inceput sa folosesc Mia 2 era nasul meu, intotdeauna mi s-a parut ca arata mai incarcat decat restul fetei si avea nevoie de atentie sporita ca sa arate bine pielea in acea zona.

Daca ar fi sa concluzionez parerea mea despre Clarisonic as zice intr-un mod amuzant ceva de genul asta: nu mi-a schimbat tenul, dar mi-a schimbat nasul (am facut si un test ca sa fiu sigura ca nu scriu balarii si n-am folosit peria cam 10 zile si nasul a inceput din nou sa nu arate asa cum imi doresc eu, deci clar peria are meritul ei). Intrebarea pe care mi-o tot pun de mai bine de o luna este daca m-as duce in magazin sa dau atatia bani pe peria asta. Si va spun cu cea mai mare sinceritate ca nu stiu. Imi place ce face pentru nasul meu daca o folosesc constant, dar pe fata nu vad vreo diferenta vizibila. Imi place, o folosesc cu placere, dar nu stiu daca as cheltui atatia bani pe Clarisonic.

O folosesc de 3-4 ori pe saptamana (am incercat sa o folosesc si zilnic, insa mi s-a parut prea mult, desi nu mi-am simtit tenul agresat, pur si simplu nu mi se potriveste folosirea zilnica, ma tot joc cu vitezele in functie de cum imi simt tenul in ziua respectiva) cu un cleanser de la Eucerin, tenul meu este curat, nasul clar este intr-o stare mult mai buna decat atunci cand am inceput s-o folosesc, imi place s-o folosesc si ma bucur ca o am, dar nu stiu daca as spune ca este indispensabila intr-o rutina de ingrijire, cel putin in a mea.

Sunt sigura ca un ten cu probleme ar aprecia-o mult mai mult si ar avea si rezultate mult mai bune (daca o aveti si o folositi chiar as vrea sa citesc si parerea voastra in comentarii), eu o apreciez pentru ca face o treaba nemaipomenita pentru zona nasului (in cazul meu) si chiar imi pare bine ca am avut ocazia sa ma joc cu ea pentru ca am fost curioasa in privinta ei de cand a aparut. 

Nu stiu daca va este de folos sau nu ceea ce am scris, dar am incercat sa fiu pe deplin sincera (cum sunt de fiecare data) si sa va povestesc ce-am observat si ce nu, ce-mi place si ce nu. Sper doar ca am reusit, sunt sigura ca am uitat cateva detalii pe care voiam sa vi le spun, dar daca va intereseaza ceva anume astept intrebarile in comentarii.

O aveti? Ati incercat-o? Va tenteaza?

Later edit: ati vazut ultimul model aparut - Mia Fit?

14 comentarii

  1. Suna tentant, dar mi se pare putin cam scumpisoara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este, iar investitia este continua pentru ca trebuie schimbat capatul de curatare la 3 luni.

      Ștergere
  2. Eu sunt tare curioasă să simt nebunia asta pe ten, m-am tot uitat la perii ăia și nu știu de ce îmi imaginezi că mi-ar agresa tenul.
    Oricum, pentru zona nasului m-ar interesa și pe mine, dar nu la prețul întreg. Cum zicea Mirabela mai sus... poate la o reducere până la jumătate de preț. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-l agreseaza deloc, tehnologia e sonica, insa nu cred ca ai nevoie de o perie d-asta. :)

      Ștergere
  3. Mi-am dorit o astfel de perie de curatare al tenului anul trecut, dar nu era prioritar atunci si stau sa ma gandesc mai bine acum, ma bucur ca nu am facut investitia.
    As investi, mai degraba intr-o perie electrica pentru dinti.
    Multumim de review, pupici!
    www.beautybysunshine.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa lume si-a dorit peria dupa ce-a aparut, depinde de buget si de probleme pana la urma.

      Ștergere
  4. Si eu am asteptat sa vad ce parere ai despre ea. Ma bucur ca nasul tau s-a bucurat de ea :)))). Mulumim pentru review. Te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci, n-as da atatia bani pe o perie de fata, nici daca mi-ar curata-o si ar arata ca un fund de bebelus - schimbat de pampers, evident :)
    Acuma, daca nasul tau arata mai bine in urma folosirii periei, foarte bine :)

    P.S. Daca auzi cumva de-o perie ptr masaj anticelulitic, la pret decent, imi spui si mie, te rog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii tu cum e ... fiecare are prioritati. Nu cred ca e nimic mai sfant decat masajul manual in ceea ce priveste celulita. :)

      Ștergere
  6. Ce am imteles eu e ca pt tenul meu gras ar fi minunat!!! Dar e undeva la coada unei liste luuungi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesant ... eu as da banii pe ea daca as sti ca imi va face pielea ca de bebelus. :)))) dar stii cum e...daca s ar fi inventat produsul de ingrijire perfect nu am mai avea despre ce vorbi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine stie ce minunatii o sa vedem in 2-3 ani, eu astept. :)

      Ștergere