Cateva noutati cosmetice

6.2.16

Saptamana asta a fost una cu multe noutati cosmetice (si nu numai, insa despre celelalte va povestesc cu alta ocazie) si m-am gandit sa strang intr-o postare produsele interesante pe care le-am cumparat sau le-am primit si sa va spun cate ceva despre ele.


O sa incep cu doua produse nou lansate de Elizabeth Arden: Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil (un ulei multifunctional, ce poate fi folosit pe ten, corp si par) si Superstart Skin Renewal Booster (un booster de frumusete, ca tot va ziceam zilele trecute cat imi place conceptul de booster care potenteaza efectele serului sau cremei folosite). Boosterul l-am pastrat eu si am inceput deja sa-l folosesc si-mi place mult de tot, iar de ulei m-am gandit sa se bucure una dintre voi, asa ca va asteapta la un giveaway pe pagina de Facebook.


Comanda la Yves Rocher nu era in plan, v-am povestit despre Rose Oud (il gasiti aici la pret promotional) inainte sa se lanseze si curiozitatea mea a atins cote maxime cand v-am povestit saptamana trecuta de oferta de februarie a celor de la Yves Rocher, dar am zis sa rezist ca am destule parfumuri. A fost suficient sa citesc cateva pareri despre el ca sa il pun in cos.

Am profitat de o oferta primita pe mail cu o reducere de 50% la un produs (reducere care s-a aplicat la pretul deja redus) si am dat comanda. Am platit 87,50 lei cu tot cu transport si am primit cadou masca pentru ten si par pe baza de argila marocana din gama Tradition de Hammam, o afacere extrem de buna. Despre parfum o sa va povestesc mai multe saptamana viitoare, acum va spun doar ca nu seamana cu Rose Absolue si este diferit de toate celelalte parfumuri de la Yves Rocher.


M-am tot uitat la pensulele de la Melkior ... pana la urma am cedat si am dat o comanda online la inceputul saptamanii - am ales pensula pentru estompare si iluminare (o gasiti aici) si am primit-o ieri. Transportul a fost gratuit prin curier si am folosit codul melkior10coltul pentru o reducere de 10%, il puteti folosi si voi la orice comanda (va ofera si transport gratuit in cazul in care oferta de pe site cu transportul gratuit nu mai e valabila).


Am ajuns in Lidl de cateva ori saptamana asta si de fiecare data m-am uitat dupa perlele astea de baie si nici urma de ele. Pana la urma le-a gasit mama intr-o dimineata cand s-a dus sa ia ceva si le-a luat ca ma auzise cand ma "vaitam" ca nu le-am gasit. Nu stiu cum e la magazinele Lidl din zona voastra, dar asta de langa mine e praf, mereu sunt rafturile goale.


Ultimul produs pe care vreau sa vi-l arat este de la Optima Shop, din gama Liftiane, ca tot va ziceam de ea zilele trecute - am primit crema pentru ten normal/ mixt cu resveratrol si acid hialuronic si chiar am de gand s-o incerc (dupa ce termin produsele pe care le folosesc acum de la Linfa-Age) si sa va povestesc despre ea pentru ca pare extrem de interesanta.


Voi aveti ceva noutati cosmetice? Va tenteaza vreunul din produsele de mai sus?

13 comentarii

  1. Sa folosesti cu drag ce ai primit/luat .
    Acel booster suna tare bine :)
    Deci nu seamana cu Rose Absolue ? Nu m-am incumetat inca sa-l iau , nu sunt prietena foarte buna cu parfumurile de la Yves Rocher...cred ca doar 2/3 imi plac .
    Am si eu cateva produse noi , am dat o comanda Sabon si am ales urmatoarele, un ulei pentru dus, o crema pentru picioare, o masca pentru maini si o lumanare cu cocos si vanilie. Mi-am inceput saptamana cu primul produs Elizabeth Arden , o crema hidratanta , astea sunt noutatile mele.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Nu seamana, dar nu stiu daca te incanta, e destul de siropos, eu zic sa-l mirosi inainte de a-l lua. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat, uleiul e din gama aia noua? N-am apucat sa o miros.

      Ștergere
    2. Nu este din gama noua , este din gama Girlfriends, am crema de corp si mi-a placut atat de mult incat am vrut si uleiul pentru dus . Un amestec de caramel , fructe de padure , vanilie si mosc , suna delicios, nu ? :)
      (Anamaria)

      Ștergere
  2. Tare curioasa sunt in legatura cu perlele de baie. Daca le mai gasesc o sa le iau si eu...am uitat de ele avand in vedere ce fel de zile am avut saptamana asta!:( Sunt curioasa maxim si cum miroase Rose Oud. Sa le folosesti pe toate cu placere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miros tare bine perlele, dar n-am apucat sa le incerc inca. E interesant Rose Oud, e altceva decat parfumurile cu care ne-am obisnuit de la YR. Multumesc :)

      Ștergere
  3. Parfumul mă tentează, dar vreau să-l miros în magazin înainte.
    Și Lidl-ul în care obișnuiesc eu să merg (din an în Paște) are mai mereu rafturile goale sau nu aduc deloc noutățile...
    Mie mi-au lăsat o impresie foarte bună pensulele Melkior, din cele pentru ten n-am încercat, dar nu-i timpul pierdut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-l incerci inainte, nu e un parfum usor de purtat. Eu sunt tot mai dezamagita de Lidl din punctul asta de vedere, dar tot intru. Am folosit pensula de vreo 2 ori si imi place ... mult. :)

      Ștergere
  4. Parfumul Rose Oud ma tenteaza :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Uleiul acela multifunctional si multipromitator ma tenteaza foarte tare si, evident, parfumul Rose Oud. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere