British Rose de la The Body Shop

22.2.16

Va spuneam saptamana trecuta ca am fost la lansarea noii colectii de la The Body Shop - British Rose, colectia ce va ramane permanenta si pe care cei de la The Body Shop au ales sa o lanseze cand aniverseaza 40 de ani. Ce moment mai potrivit pentru a reinterpreta esenta fara varsta a feminitatii? Trandafirii din care sunt realizate produsele din aceasta gama sunt organici si sunt special cultivati pentru The Body Shop la o ferma din Herefordshire.

In gama sunt opt produse: gel de dus, spuma de baie, crema de maini (in variantele de 30 si 100 ml), apa de toaleta (100 ml), sapun exfoliant (100 grame), un exfoliant, lotiune de corp si unt de corp (ambele noutati - Instant Glow ofera pielii o stralucire sanatoasa si o parfumeaza discret). Culorile alese pentru aceasta colectie imi plac mult, combinatia negru - roz puternic mi se pare de efect si are si o nota de eleganta. 

Daca va plac trandafirii si va plac produsele cu aroma de trandafiri sigur o sa gasiti in colectia asta produse care sa va placa. Seturile cadouri mi-au placut foarte mult, cutiile arata intr-un mare fel si sunt sigura ca ar bucura orice iubitoare de frumos si de trandafiri, asa ca luati-le in calcul pentru perioada urmatoare cand sarbatorim femeia si frumusetea.



British Rose vine si cu cateva noutati in sfera produselor de machiaj: Lip & Cheek Stain (formula imbogatita cu un mix de miere si aloe vera 100% organica), Eye & Cheek Palette (cu nuante delicate de roz, dar si cu nuante mai inchise) si, nu in ultimul rand, o oja intr-o nuanta delicata de roz, perfecta pentru un aspect rafinat si elegant.


M-am gandit sa va arat putin si ce inseamna o astfel de lansare si am surprins in poze cateva imagini cu bufetul dulce pe care l-am gasit acolo. N-am gustat dulciurile (stiti ca ma lasa rece in cele mai multe cazuri), dar mi-a placut mult aranjamentul si detaliile. In schimb am baut un pahar de sampanie si am socializat putin, dar mi-am "bagat" degetele si prin alte produse din magazin.


Am primit si doua produse din gama British Rose - Exfolianting Gel Body Scrub (un exfoliant cu textura de gel si petale adevarate de trandafir, ce promite ca se topeste in contact cu pielea si o catifeleaza) si Instant Glow Body Essence (are o textura ultra-usoara si intra imediat in piele, cred ca va fi perfecta pentru serile de primavara si vara). Daca vreti sa va povestesc cum mi se par dupa ce le folosesc spuneti-mi si o sa scriu despre ele intr-o postare.


Va tenteaza gama asta? Va place aroma de trandafir? Gama este disponibila in magazine de vineri si de astazi va fi disponibila si in magazinul on-line.

8 comentarii

  1. Cum ar putea sa nu te tenteze?...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador mirosul de trandafir, trebuie să ajung într-un magazin ca să le miros! Dar aștept și impresiile tale despre produse!
    Cu dulciurile alea m-ai zăpăcit de tot.. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place tare mult mirosul de trandafir. chiar am avut o perioada in care imi indreptam atentia doar spre astfel de parfumuri. cred ca si aceasta gama mi-ar fi pe plac. :D
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ajungi in magazin sa le incerci, s-ar putea sa-ti placa. :)

      Ștergere
  4. Noooo, sa nu gusti aleaaa? Nu se poate!!

    Gama este pt mine, eu am avut o AdT de trandafiri de la ei si miroasea divin asa ca si gama aceasta cred ca este f reusita.
    Ma tenteaza, dar parca mai mult ma tenteaza Smoky Rose.
    Ca sa nu mai zic ca am mirosit la Sabon un parfum cu iasomie care a rezistat toata ziua pe piele si tare as vrea sa-l cumpar. Trandafiri am tot avut deci s-ar putea sa zic nu de data asta, poate asa printr-o intamplare sa-l cumpar.

    Bineinteles ca asteptam pareri despre gama. Cand e vorba de transdafiri nu sunt greu de convins...

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu si dulciurile nu prea avem treaba, mai ales ca mie nu-mi plac chestiile cu ciocolata. Daca ajungi prin magazin sa-l incerci, lotiunea asta noua mi se pare misto.

      Ștergere