Bleumarin & carouri

3.2.16

Astazi vreau sa va povestesc despre doua din "obsesiile" mele din ultima perioada, culoarea bleumarin si carourile. Si nu o sa va arat nici o esarfa, stiu ca la asta v-ati gandit cand ati citit carouri. Albastru mi-a placut intotdeauna, insa in ultimii ani am purtat rar de tot ceva in vreo nuanta de albastru, insa in ultimele luni am inceput sa adun multe lucruri in nuante inchise de albastru.

Cand am primit pulovarul de mai jos (l-am luat de aici) vi l-am aratat si v-am zis ca-mi place mult, acum dupa ce l-am si purtat pot sa va spun ca-mi place si mai mult decat initial. Pe site parea bleumarin simplu, insa are un fir argintiu in el care in mod normal nu prea m-ar atrage. Insa ii da un aer mult mai interesant, dar il face si greu de surprins in poza. E lung, are gluga, are buzunare (v-am mai spus ca-mi plac hainele cu buzunare) si e extrem de calduros. Luni l-am luat cu o bluza subtire si n-am avut nici o problema afara, dar trebuie sa spun ca nici nu sunt friguroasa. Am tot pus in cos si varianta pe negru, dar pana la urma m-am autoconvins ca nu am nevoie, dar tot imi sta mintea la el.

Ceasul cu bicicleta e o achizitie veche si ma binedispune de cate ori il port, bratarile le am si pe ele de ceva vreme, vi le-am aratat cand le-am luat, le port des si mi-am luat cateva cadre goale sa-mi fac eu cateva bratari (pandantive am in casa). Colierul are cativa ani buni, e luat de pe ebay cu 2-3 dolari si arata la fel de bine ca in prima zi. Paleta de la W7 Celebrity Secrets (varianta Sultry - am luat-o acum ceva vreme de la Hello Free Z One Discount), insa nu prea am folosit-o. Nu sunt cele mai bune farduri pe care le-am incercat, insa se poate lucra cu ele si cu niste pensule bune si o baza nu sunt mari probleme. Paleta este foarte ieftina, asa ca nu am avut cine stie ce asteptari de la ea. E ok, nimic special.


Cea de-a doua obsesie e una veche si se reintoarce in viata mea periodic - carourile. Camasa am luat-o in decembrie de aici, nu cred ca v-am aratat-o, si-mi place la nebunie. Este dintr-un material extrem de fin si care se simte foarte misto pe piele (pe site scrie bumbac, insa este din vascoza, dar una de calitate buna, as zice). Am mai vazut pe site o varianta cu nuante de albastru (aici) si ma bate gandul sa mi-o iau si pe aia, daca aveti bustul mai mare chiar va recomand sa va uitati la camasile astea pe site.

Camasa este destul de versatila, se poate purta cu manecile suflecate sau clasic, deschisa/ inchisa, imi place mult si chiar ma bucur ca am luat-o. Zilele trecute am purtat-o deschisa cu un tricou si cu un colier lung. Cel de mai jos e luat de aici cu 2 dolari, sunt o gramada de modele asemanatoare pe site, v-am aratat recent altul tot in genul asta (cel de aici), imi plac ca sunt de efect si sunt reglabile, le poti purta exact cum vrei.

Am scos din cutie ceasul de lemn de la Jord (modelul pe care il am eu este cel de aici - Ely Natural Green, insa imi place mult si acesta) si l-am tot purtat, mi-am pus "la treaba" si cele 6 gauri din urechi si am tot purtat cercei de toate felurile. Alte doua produse pe care le-am tot folosit sunt blushul Incandescent Electra de la Hourglass si glossul Cherub de la Laura Mercier.


Voua va place bleumarin (eu cred ca o sa-mi iau o geanta culoarea asta ca sa nu-mi mai sta mintea la ea)? Dar carourile? Sau aveti alte obsesii in ultima perioada?

19 comentarii

  1. Tocmai am scos de la naftalina o esarfa in carouri bleumarin si portacalii, de care nu ma mai satur. Imi plac si mie foarte mult carorile, asa ca de vreo 4 ani tot colectionez camasi in carouri, orice croi si orice culoare, si garantat nu ma voi opri prea curand, desi acum greu gasesc o combinatie de culori care sa nu regaseasca deja in garderoba mea.
    O noua obsesie pentru mine sunt bratarile braziliene (confectionate de mine) si in aproape fiecare model pe care il fac (sau incerc sa il fac) folosesc putin albastru. Acum "proiectez" un degradee albastru ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum sunt bratarile astea de care zici, poate imi arati si o poza. :)

      Ștergere
    2. Bratari cu noduri/bratara prieteniei. Sunt bratari confectionate din ata de goblen. Iti trimit poze pe Facebook ;)

      Ștergere
  2. De ce nu ai curaj sa te arati si tu in poze? Ce rost sa are sa vorbesti de atitea rujuri si farduri si sa ne arati cum vin pe buze? Daca esti atit de multumita de tine asa cum spui trebuie sa iti asumi imaginea ta reala!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiesc ca nu intri foarte des pe blogul meu (sau daca o faci nu citesti ce scriu), astfel ai fi avut habar ca n-am spus niciodata ca sunt "atit de multumita" sau ca sunt in vreun fel multumita de mine. Ce fac, ce-mi cumpar, ce expun si ce nu expun e alegerea si problema mea. Daca nu gasesti ce cauti pe blogul meu ai optiunea sa nu mai intri, dar asa cum eu nu vin la tine in casa sa trag concluzii (fara sa am habar despre ce vorbesc) si nici nu ma apuc sa-ti dau sfaturi pe care nu mi le-ai cerut, ar fi bine sa faci si tu acelasi lucru. Se cheama respect si cred ca ai lucruri mai importante in viata de facut decat sa te preocupe ce aleg eu sa expun sau nu. O zi frumoasa!

      Ștergere
  3. Cred ca noi, cele care iti citim blog-ul, intuim motivele reticentei tale de a te expune, le intelegem si respectam. Ceea ce ii lipseste poate persoanei care a comentat mai sus ar fi o anumita sensibilitate care sa o faca sa fie mai rezervata in ceea ce comenteaza.

    Pe de alta parte (si voi juca rolul avocatului diavolului) este de inteles de ce persoana si-a exprimat aceasta opinie: in general, blog-urile de fashion/ beauty si chiar cele de lifestyle sunt axate in mare parte pe imagine, foarte mare accent pe componenta vizuala: de la modul in care anumite culori, texturi sunt asociate pana la detalii legate de alegerea decorului potrivit: lumina, culoare, tehnici speciale. Este un fapt. Desigur, nu trebuie neaparat sa fie asa, fiecare persoana comunica asa cum doreste, iar cei care nu rezoneaza cu asta pot alege sa urmareasca alte blog-uri.

    Ceea ce mi se pare totusi neplacut este modul in care se desfasoara discutiile pe Facebook. Intotdeauna am apreciat la tine faptul ca esti o persoana educata, cu foarte mult bun simt si principii solide. Ca cineva sa spuna ca unii oameni ar trebui "inchisi in lagare" (inacceptabil din multe puncte de vedere), ca persoana care a comentat (Maria) e nesimtita pentru ca si-a exprimat si asumat un punct de vedere si sa fie dezumanizata ("maimuta") nu e deloc in regula, iar discutia se transforma dintr-una ce ar putea fi civilizata si constructiva in ceva la care nu as vrea sa iau parte (motiv pentru care comentez aici, nu acolo).

    Sper ca din tot ce spun sa reiasa ca intentiile mele sunt bune si ca apreciez munca pe care o depui pentru ca acest blog sa fie o sursa de informare si chiar relaxare pentru noi, cititoarele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum am spus nu cred ca persoana in cauza este o cititoare a mea pentru ca n-am afirmat niciodata pe blog ca sunt multumita de mine, ba chiar contrariul si am fost destul de sincera in privinta motivelor. Nu m-as expune oricare ar fi situatia pentru ca asta e alegerea mea, am deschis blogul asta sa scriu, nu sa ma arat pe mine si am mai spus asta, asa cum am spus ca asta e un blog personal, chiar daca scriu mult despre partea de frumusete pentru ca asta ma pasioneaza. Curiozitatea e una si depasirea unor limite e cu totul altceva. Asumarea comentariul e si nu e ... dar nici macar n-are importanta asta. Eu nu sunt datoare sa ma explic in fata nimanui, iar in ultima vreme se tot poarta comentariile interogatoriu si mesajele obraznice pe paginile de socializare.

      Iti inteleg punctul de vedere referitor la modul in care s-au formulat anumite lucruri in comentarii, insa asta se intampla de fiecare data pentru ca fiecare judeca dupa ce-a trait si cum e educat. Insa gandeste-te ca ce vezi tu e un comentariu si asta a fost unul cu limbaj decent, d-asta l-am si publicat, insa sunt bloggerite care nu jignesc pe nimeni cu nimic si au parte zilnic de zeci de comentarii pline de rautate si nu numai.

      Eu in comentariul cu pricina am simtit doar rautate si am explicat de ce am ridicat problema asta, comentariul asta si persoana sunt doar o parte infima intr-un puzzle care e din ce in ce mai urat si pe care eu nu am de gand sa-l tolerez.

      As vrea ca o simpla cititoare sa fie o saptamana in locul unui blogger care scrie constant si sa mai si traiasca in timpul asta (familie, munca si ce mai apare pe langa), poate asa s-ar intelege ca daca nu se spun anumite lucruri nu inseamna ca ele nu exista. Nu vreau sa continui discutia pentru ca n-are sens ... unii sunt mai educati, unii mai putin educati, insa omul se mai si autoeduca daca are minte. Sau invata sa exprime frumos ceea ce nu ii place.

      As fi putut foarte bine sa nu public comentariul, insa nu pentru asta am creat blogul.

      Ștergere
  4. Si mie imi place la nebunie camasa in carouri, care deja e in drum spre mine. Ma bucur ca se ridica la nivelul asteptarilor, acum o astept si mai nerabdatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma gandesc serios sa-mi iau si varianta pe albastru, chiar mai devreme ma uitam la ea.

      Ștergere
  5. Bleumarin imi place, mi-a picat pe geaca bleumarin si jeans bleumarin si mi-am cumparat, vroiam si eu o geanta, vazusem la reduceri una din material textil destul de ieftina si nu am apucat sa o cumpar.

    Carourile nu prea imi plac.

    Obsesia mea ar fi rujurile in nuante puternice si mate. Dupa ani (aproape 2 decenii)in care ma machiam doar la ochi (imi place enorm de mult smokey eyes) si foloseam glossuri transparente, de vara trecuta am folosit doar iluminator/bronzers si rujuri mate in nunate puternice.
    Acum am obsesia cu rujurile inchise la culoare. E primul sezon rece cand le port si deja din noiembrie am achizitioant 6-7 rujuri.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu inca mai am de lucru la partea cu nuante puternice pe buze, nu ma simt ok cand le port, desi am tot incercat. Geanta bleumarin caut si eu. :)

      Ștergere
    2. Asa am zis si eu, dar sprancene frumos conturate, rimel, bronzer/blush/conturare+iluminator si rujul puternic se pare ca imi place mai mult decat asteptam.
      Vroiam rosu (si ceva care sa imi schimbe infatisarea, cred)si mi-er frica sa-l port(cu toate cala 20 de ani il purtam, hihi).Am inceput cu Nyx Indie Flick (pe piele bronzata da foarte bine)si l-am purtat si ziua.
      Acum sunt o colectionara. Nu imi ajunge ce am, culori de vara, culori de iarna.

      Mihaela I.

      Ștergere
    3. Trebuie sa ma mai joc si eu cu culorile si sa stau sa ma uit in oglinda ca sa ma obisnuiesc cu imaginea. :)

      Ștergere
  6. Dar de ce mereu pozele cu diferite outfit-uri sunt taiate sau pozate de foarte aproape! Ok , se vede ca esti o femeie plinuta , dar mai bine sa fii mandra de tine si sa arati outfit-uri pentru femei grasute decat sa incerci sa maschezi la pozat!Nu cred ca toate cititoarele sunt modele de revista , insa tind sa dau dreptate cititoarei de mai sus (Maria Scutariu).De fapt au fost poze cu tine pe alte bloguri , de la intalnirile bloggeritelor , deci stim cum arati , dar uite ca pe nimeni nu intereseaza kilogramele ci atitudinea! Si cu siguranta tie ti se potriveste o atitudine mult mai indrazneata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat niciodata sa maschez nimic, sunt poze cu mine si pe blogul meu, eu nu prezint outfituri, v-am aratat in cateva ocazii (destul de rare) niste detalii sau o chestie care am considerat ca merita. Nu stiu de unde se ajunge la concluzii de genul iti lipseste curajul, iti trebuie o atitudine mai indrazneata sau de ce se face atata caz pe tema asta. Habar n-am sa stau la poze si nu-mi place sa pun pe blog ceva ce nu-mi place cum arata si mie nu mi-ar face placere sa vad, chiar nu pricep de ce atata tevatura. Cred ca e mai simplu sa evitati postarile de genul asta daca va deranjeaza.

      Ștergere
  7. Ai inteles total gresit comentariul meu!Cu siguranta sunt multe cititoare interesate de outfituri pentru femei cu forme deci cred ca vor fi apreciate outfiturile prezentate mai detaliat. Plus ca ai trasaturi foarte frumoase , deci un ruj pe buzele tale , sau un rimel pe gene este de apreciat , in primul rand ca se vede mult mai bine produsul aplicat si in al doilea rand esti mai aproape de noi , cititoarele tale , cand ne arati cum sta de fapt produsul acela , oricare ar fi el!
    Daca vrei arunca o privire aici : http://dianasecara.ro/ , fashionul , moda , machiajul nu tin cont de greutatea pe cantar si de atitudinea celui ce le promoveaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am inteles gresit, cred ca tu nu ai inteles ce-am vrut sa spun (si am mai spus si in alte postari pe blog) - eu nu stiu sa stau in poze (si ma refer strict la pozitie), prin urmare pozele arata aiurea si se vede ca eu nu ma simt ok, nu are sens sa pun o poza care este departe de a arata cum trebuie si care mie nu-mi place. Si am incercat de nenumarate ori sa fac poze pana am ajuns la concluzia asta. De ce ar trebui sa ma fortez sau sa fac ceva impotriva a ceea ce este ok pentru mine?

      O stiu pe Diana si stiu multe alte bloggerite cu kilograme in plus care au poze ca lumea, nu are nici o legatura cu numarul de kilograme, bravo lor. Eu nu sunt asa si cred ca e cazul ca cititoarele mele sa inteleaga ca nu toata lumea isi doreste sa se expuna sau ca nu toate suntem facute sa dam bine pe camera, n-are treaba nici cu curajul si nici cu atitudinea, iar in multe cazuri e legat de timp si spatiu. Eu chiar nu dispun de 3-4 ore sa ma duc intr-o locatie ca lumea si sa fac 200 poze din care sa aleg 2-3, nu am un aparat ca lumea si un fotograf care sa stea dupa mine si multe alte detalii care nu se vad in cateva poze publicate pe un blog. Am mai spus asta pe blog si o spun si acum. Le admir pe fetele care au timp si talent pentru asa ceva, eu nu sunt una dintre ele.

      Ștergere
  8. Cica bleumarinul e culoarea care ma prinde cel mai bine...Daca ei zic :D Carourile nu ma atrag in mod desebit

    RăspundețiȘtergere