Benefica Propoforte

17.2.16

Cand Solaris porneste un proiect nou nu pot decat sa devin curioasa. De-a lungul timpului v-am aratat pe blog mai multe produse de la ei care imi plac si pe care le folosesc cu placere. Noul lor proiect se numeste Benefica si primul produs lansat este unul pentru imunitate - Benefica Propoforte, comprimate cu o concentratie ridicata de propolis purificat (pana la 850 mg propolis in fiecare), imbogatite cu vitamina C provenita din fructe de acerola si maces.

Produsele sunt indulcite cu stevia si au suc natural de lamaie si zmeura pentru un gust bun si au fost create pentru a stimula imunitatea in mod natural si pentru a usura durerile in gat (cu ajutorul extractului de agrimonia). Sunt 3 variante: Family, 850 mg si Junior (care n-a mai ajuns in poze deoarece a "furat-o" nepotul meu), nu au zahar adaugat, alcool, conservanti, colorati sau arome sintetice. Pe siteul Benefica (ii puteti urmari si pe Facebook pentru a fi la curent cu noutatile) gasiti toate informatiile.


Campania de lansare a produselor a fost una care mie mi-a placut la nebunie si care mi-a starnit interesul in privinta produselor. Curierul a venit cu o cutie care imediat mi-a atras atentia (v-am aratat-o aici), cutie in care am gasit noile produse, cateva ingrediente pentru a seara vindecatoare si o scrisoare cu o provocare. #vreausastiu a deschis cutia Pandorei in cazul meu pentru ca am niste amintiri destul de neplacute din perioada copilariei cand faceam des puroi in gat, urmat de febra foarte mare si vizite ale salvarii. 

Pe Facebook v-am povestit mai multe despre asta (aici gasiti detalii daca sunteti curioase), n-am apucat sa le incerc, dar o s-o fac de maine. Insa m-am gandit ca e bine sa va povestesc de ele mai repede, sa stiti ca exista, sunt sigura ca ai mei ar fi fost incantati sa fi existat ceva de genul asta cand eram eu mica. Vine primavara si sigur ne asteapta niste raceli, eu ma bazez pe Benefica Propoporte sa aiba grija de mine.

Le-ati incercat? Cum vi se par? Cum vi se parea ideea acestui nou proiect Benefica?

2 comentarii

  1. Pare tare tentant ceaiul acela. Literalmente, imi ploua in gura cand ma uit la poza :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am apucat sa-l incerc, asa ca nu stiu sa-ti spun cum e, dar suna bine. :)

      Ștergere