Skincode Essentials - 24h Cell Energizer Cream

7.5.15


Sunt sigura ca v-am mai spus ca de Skincode ma leaga aminitiri frumoase si produsele lor imi trezesc niste senzatii misto. Am folosit multe produse de la ei acum multi ani si inca simt ceva de cate ori trec prin fata unei anume farmacii HelpNet de pe Bd.Chisinau (in Pantelimon) unde ma opream seara cand ma intorceam de la munca si ma rasfatam cu cate un produs nou. Au fost primele produse scumpe pe care le-am folosit pentru ingrijirea tenului si nu-mi amintesc sa ma fi dezamagit vreunul. Perioada aia a fost una foarte misto pentru mine din toate punctele de vedere si ma mai loveste nostalgia uneori.

Anii au trecut, eu mi-am largit orizonturile insa din cand in cand mai apare cate un produs din gama Essentials in viata mea. Anul trecut a fost Daily Defense & Recovery Cream (SPF30), anul asta este 24h Cell Energizer Cream, pe care am primit-o acum cateva saptamani si am inceput s-o folosesc recent. Un lucru care imi place la produsele Skincode este ca ambalajele au ramas aceleasi (cu mici imbunatatiri - gen spatula la crema), prefer totusi ambalajul tub cu pompa, nu borcanul, atunci cand vine vorba de creme.

Nu stiu daca voi stiti detalii despre gama Essentials sau despre Skincode ca firma, insa sunt produse elvetiene care se adreseaza tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor sensibile deoarece nu contin ingrediente cu risc alergenic, nu au parfum, coloranti, conservanti si nici derivati de origine animala. Gama Essentials are un ingredient multiactiv prezent in toate produsele - CM Glucan, care protejeaza si stimuleaza mecanismul de aparare a pielii si activeaza procesul de reinnoire celulara. Dar are si efect calmant si reparator asupra tesuturilor deteriorate.

Crema 24H Cell Energizer contine si ea CM Glucan intr-o concentratie ridicata, dar si alte ingrediente nutritive si energizante (vitamina C, vitamina E si proteina de orez) si promite ca repara si regenereaza pielea deteriorata, dar si ca va calma iritatiile si roseata, asta fiind si motivul pentru care eu am ales s-o folosesc in perioada asta (v-am povestit zilele trecute ca m-am intors cu tenul destul de suparat dupa vacanta). Pe termen lung promite un puternic efect antirid si de regenerare celulara.

Tenul meu se intelege bine cu crema asta si a reusit sa calmeze zonele iritante cu care m-am intors dupa zilele de vacanta, asa ca voi continua sa o folosesc si in saptamanile urmatoare si sunt curioasa cum mi se va parea dupa o perioada de folosire. Voi stiti produsele Skincode sau aveti amintiri legate de vreo alta firma si produsele sale de genul celor povestite de mine mai sus?

8 comentarii

  1. Cred ca genul asta de relatie il am eu cu cremele de la Avene care au reusit sa imi trateze iritatiile atunci cand parca nimic nu mai functiona..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine e mai mult melancolie si o stare de bine cand ma gandesc la perioada aia, nu neaparat ca mi-au rezolvat produsele Skincode vreo problema. Cu Avene nu prea am multe amintiri. :)

      Ștergere
  2. Am folosit si eu crema pe care ai descris-o si mi-a placut.Imi place si ideea lor cu spatula/lopatica care ti-o dau in cutiuta,foarte practica atat la aplicarea cremei cat si a fondului de ten sau CC cream-ului de ce nu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ambalajul de tip borcan nu e cel mai indicat pentru o astfel de crema, dar asta e. Ai mai incercat si alte produse din gama sau doar crema?

      Ștergere
  3. Arata super crema,dar nu am auzit de ea...si nici nu am folosit-o :))) pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Vitamina C la borcan,zau,cat crezi ca rezista...eu nu mai pot cumpara nicio crema la borcan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum am scris si in postare nici eu nu sunt incantata de cremele in borcan si aleg altceva, insa aceasta crema am primit-o.

      Ștergere