Rasfat in miez de zi cu Montagne Jeunesse

16.5.15


La inceputul saptamanii mi s-a parut ca fata mea este extrem de incarcata si ca are nevoie de putin ajutor, asa ca m-am gandit ca o sedinta de rasfat in mijlocul zilei e exact ce trebuie, ceea ce (recunosc ca uneori sunt multe avantaje cand lucrezi de acasa) am si facut. Am ales trei produse de la Montagne Jeunesse (le gasiti pe Rolplant, alaturi de multe alte produse interesante) si mi-am rezervat o ora numai pentru mine. 

Am inceput cu plasturii De-Clog Pores de care v-am povestit aici si am ramas surprinsa de ceea ce a "iesit" de pe nasul meu (am pus si o poza pe Facebook daca sunteti curioase), de-abia astept sa apara din nou pe site pentru ca imi plac mult de tot si din tot ce am incercat in ultimii doi ani astia sunt cei mai eficienti. Daca aveti ocazia sa ii incercati faceti-o.

Pasul urmator a fost Skin Polisher, o masca exfolianta cu miere, ulei de jojoba si extract de unt de shea si cacao. Am masat-o pe fata si pe gat, pe pielea umeda timp de doua minute, dupa care am lasat-o sa actioneze circa 10 minute (sau poate si mai mult) si am clatit la final cu apa calduta pana am inlaturat-o complet. Mi-am simtit pielea extrem de curata si catifelata.

Si am trecut la ultimul pas - masca Aromatherapy, care contine ulei de iasomie si are un miros placut de lavanda menit sa te relaxeze si binedispuna. Am fost un pic sceptica in privinta mastii si de-aia am tot ezitat s-o folosesc, dar mi-a placut la nebunie. Am lasat-o pe ten 15 minute, dupa care am indepartat-o cu apa calduta. Tenul meu a ramas curat si luminos, dar si extrem de catifelat si hidratat, efect care n-a disparut a doua zi.

De obicei folosesc o singura masca (daca am timp), insa mi-a placut la nebunie combinatia asta si cum mi-am simtit tenul dupa, asa ca intentionez sa repet experienta cat de curand si, de ce nu, sa incerc pe viitor sa fac mai des combinatii d-astea care sa-mi relaxeze si ajute tenul. Ati incercat vreuna dintre masti? Obisnuiti sa folositi mai multe masti intr-o zi?

11 comentarii

  1. Sunt bestiale mastile astea am folosit si eu cele castigate la concursul tau la anivesarea blogului, in sfarsit am avut si eu aceasta sansa de a folosi unul din sutele de produse pe care le vad la tine, chiar le a ador si iti multumesc inca odata te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    Am tot citit despre ele la tine si mi-am comandat pe feelunique. Am de gand sa le incerc weekend-ul asta. Si mi-am luat si samponul de la OGX. Imi place mult, multumesc de recomandari.
    Liliana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere. Ce varianta ti-ai luat de la OGX? :)

      Ștergere
  3. Noroc cu tine, așa-mi mai amintesc și eu să folosesc măștile de față. Nu știu de ce, dar e singurul gen de răsfăț de care nu mă bucur prea des... de lene (iar eu sunt aia căreia nu-i e niciodată lene să aplice loțiune de corp seara, nici măcar când sunt frântă de obosită). Deci da, mă duc să-mi aplic o mască pe față. :))
    M-ai făcut curioasă și cu plasturii pentru eliminarea punctelor negre, pe mine nu m-au convins până acum, din ce am încercat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu perioade (lungi, din pacate) cand nu aplic masti si cand incep iar sa folosesc ma intreb ce-o fi fost in mintea mea. :)

      Ștergere
  4. mastile de fata ajuta mult tenul , le folosesc din cand in cand, dar cred ca nu suficient

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sper sa revina in stoc cea pt puncte negre, dar mai ales sper sa funcioneze ca sa scap si eu de obsesie

    RăspundețiȘtergere
  6. cand ti-am vazut postare m-a luat "pofta " de o masca de fata :)))

    RăspundețiȘtergere