Mici cumparaturi

23.5.15


Weekendul trecut am vazut o oferta pe Feelunique si am intrat sa ma uit - la cumparaturi de minim 80 lire pe site primesti o geanta cu 9 produse in valoare de peste 65 lire (deluxe minis de la Elemis, Laura Geller, Vichy, Matis, Benefit, Bourjois, REN, John Frieda si Caudalie). N-aveam eu atatia bani de cheltuit, insa am vazut kitul Glow and Go! de la REN si am inceput sa suspin. Oricum pe site sunt o gramada de kituri Try Me de la REN la preturi foarte bune si la cumparaturi de 50 lire (produse REN) se primeste cadou Discovery Kit in valoare de 33 lire. Cu ceva bani si un pic de magie puteti sa faceti niste super cumparaturi pentru ca-s multe alte oferte pe site si puteti sa le combinati cum va e mai bine.

Dar sa revin la ce am cumparat eu - kitul il gasiti AICI, costa 12 lire, eu am folosit un cod de reducere de 15% si am platit 10,20 lire - codul este STYLE2015 (il puteti folosi si voi pentru orice comanda, nu stiu insa pana cand e valabil) si contine Glycolactic Radiance Renewal Mask 20 ml si Flash Rinse 1 Minute Facial 20 ml. Masca am mai avut-o si mi-a placut, pretul pentru 50 ml este 32 lire (acum pe site se gaseste si Beauty Booster Kit care contine masca full size si inca 2 produse de 10, respectiv 20 ml - toate 3 la pretul mastii), asa ca mi s-a parut o afacere buna. Insa ceea ce imi mi-am dorit sa incerc este Flash Rinse 1 Minute Facial, un tratament cu vitamina C (cred ca v-ati dat deja seama ca imi plac produsele cu vitamina C la nebunie).

Ieri am ridicat de la vama si comanda data pe StrawberryNET la inceputul lunii, nu am platit nici un fel de taxe si nici TVA, dar nici n-a avut o valoare foarte mare (56 ron). Apa de toaleta Charlie Red de la Revlon a fost o achizitie incarcata de melancolie (pe site sunt toate variante Charlie, inclusiv cele Fraiche la 40,50 ron pentru 100 ml - le puteti vedea AICI) si sunt curioasa ce starea o sa-mi dea cand o sa-l port din nou. Celalalt produs este motivul pentru care am dat comanda - glossul Elixir Color Sensational de la Maybelline, nuanta Signature Red, care este de vis (il gasiti AICI). Pana la sfarsitul lunii transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, asa ca daca va doriti ceva profitati acum.

Ultima comanda de care vreau sa va povestesc este de pe Aliexpress si-mi place ce am luat, insa tranzactia in sine a fost un cosmar. Am gasit un vanzator care avea o oferta la charmurile pentru bratarile Soufeel/ Pandora si am luat unul pentru mine (cel de mai sus - cu stele albastre si putin auriu) si unul pentru cadou. Nu stiu daca sunt din argint desi asa scria pe site, al meu nu e marcat (dar nici nu este loc pentru asta), cel care l-am dat cadou era marcat, deci as inclina sa cred ca sunt. Am dat comanda, am platit, dupa 40 zile ii scriu vanzatorului ca n-am primit coletul. La momentul asta deja eram iritata si m-am gandit ca ceva nu e in regula.

Mi-a raspuns dupa cateva zile si mi-a dat un tracking number pentru un colet expediat in urma cu 2 zile si mi-a zis sec ca nu a fost unul din ele in stoc si sa am rabdare ca-s pe drum. I-am trimis un mesaj nu tocmai placut in care i-am spus ca e o nesimtire totala sa nu ma anunti 40 zile ca n-ai produsul si ca nu ma mai intereseaza si am facut reclamatie pe site ca-mi vreau banii inapoi si sa se spele pe cap cu produsele. Dar cum exista o dovada ca a trimis coletul si ca e pe drum si marise garantia de acoperire a trimiterii (daca cumparati de pe site stiti despre ce e vorba) mi-au zis sa astept sa ajunga coletul. Pana la urma a ajuns cat am fost eu plecata in vacanta, la vreo 80 zile de cand le-am comandat si le-am platit. Am lasat un calificativ de toata jena pentru vanzator si de atunci primesc aproape in fiecare zi un mesaj in care ma roaga sa-l scuz (acum se pare ca a invatat si cuvantul asta pe care ar fi trebuit sa-l foloseasca din prima) si sa gasim o solutie. Mi-a propus de la a-mi da banii inapoi pe unul din charmuri pana la a-mi trimite ceva gratuit, insa asa lehamite mi s-a facut ca nu ma intereseaza nimic. Dar charmurile sunt misto si-mi plac, link nu va las - e lesne de inteles de ce.

Cat am putut sa ma lungesc pentru cinci produse ... dar stiu ca va place sa cititi ce scriu, asa ca nu e problema. Voi cu ce v-ati tratat in ultima perioada?

12 comentarii

  1. Eu luam Ren de pe Strawberry, insa acum ma tenteaza sa iau de pe Feelunique, sa vad daca mai e oferta. Eu iti urmaresc aceste articole, sunt tare tentante si aducatoare de paguba la buget, dar tare placute ochiului :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie produsele REN pe StrawberryNET mi se par scumpe, pe feelunique am tot vazut oferte, iar in perioada asta chiar stau bine de tot la capitolul asta.

      Ștergere
  2. Cumparaturi frumoase ai facut, kitul Glow and Go chiar te face sa suspini. Imi pare rau ca ai avut asa experienta cu charmurile. In ultima vreme m-am tratat cu ...balerini (nu stiu daca se pune Ș))), crema de protectie solara si ser anticelulitic. Chestii de sezon, sa spunem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pune, se pune, mi-ar trebui si mie unii acum ca mi-am amintit. :)

      Ștergere
  3. super cumparaturile,nu am auzit nici de aceste produse :)))..Doamne sunt inapoiata rau :(((..sa le folosesti sanatoasa in ultima perioada mai nimic...caut serici si nimic...:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Am intrat numai sa văd charm-ul. E super mișto.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am facut ieri comanda pe strawberrynet. Mi-am luat Eternity de la Calvin Klein ca era la oferta zilei si un fard de ochi de la Pupa (ca sa nu mai platesc taxa de 35 de lei pentru lichide). Impreuna au fost 106 lei ca deja am intrat la pragul de reducere de 7.5% :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere. M-am uitat si eu la oferta la Eternity, misto pretul. Eu am o varianta de 30 ml si-mi place. :)

      Ștergere
  6. E frumos charm-ul, eu zic sa-l ierti, greseala recunoscuta e pe jumatate iertata! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-a recunoscut nimic, mie nu-mi plac oamenii care nu-si asuma ce fac si nu-s in stare sa rezolve ce provoaca. Asa ca eu raman cu charmul si el cu calificativul pe care il merita. :)

      Ștergere