7 intr-o saptamana #25

24.5.15


Au trecut cateva saptamani bune de cand n-am mai postat la seria asta, asa ca am zis ca e cazul sa revin si sa va arat cateva poze de saptamana asta. Daca tot a venit caldura asta am trecut la sandale si am pus iar la treaba pila Velvet Smooth de la Scholl, mi-am exfoliat picioarele cu peelingul de la Garnier de care v-am povestit zilele trecute, am folosit pila pe talpile uscate, am aplicat untul cu cacao de la Palmer's si gata. Parca imi place mai mult pila acum decat cand v-am povestit despre ea pe blog.

Una din combinatiile mele preferate in ultima vreme cand vine vorba de mancare - piept de pui la gratar cu condimente Mrs.Dash, putin orez rosu si morcovi facuti tot pe gratar. Simplu, usor de facut, sanatos si gustos. Am primit de la Apiland laptisor de matca pur si l-am incercat in cateva masti pentru ten, o sa va povestesc curand cum vi s-a parut. Cand am fost in vacanta i-am dus nepoatei mele un semn de carte cu numele ei (facut de mine) si un alt copil i l-a facut disparut, asa ca a trebuit sa ii fac altul. Nu stiam ca am si talente d-astea, dar n-arata rau deloc. Am incercat una din coafurile propuse de Nivea aici, dar nu m-am descurcat stralucit. Mai incerc ...

Vineri a fost ziua Bellei, a facut 12 ani si toata ziua i-am dedicat-o ei. M-am bucurat de fiecare clipa impreuna, i-am zis de cel putin 100 de ori cat ma bucur ca e in viata mea si sper sa mai avem multi ani de petrecut impreuna de acum inainte. Mama mi-a zis ca trebuie sa ii fac cinste de ziua Bellei, asa ca am ales o inghetata de la Nirvana - Pralines & Cream, buna rau ... da' nu mai buna ca preferata mea Cookies & Cream (pe care n-am gasit-o la Billa).

Saptamana voastra cum a fost?

14 comentarii

  1. Nici nu-ți imaginezi ce poftă de mâncare mi-ai făcut. :))
    Semnul de carte am crezut inițial că e o brățară. Mi se pare superb!
    La mulți ani Bellei, să-ți trăiască pentru încă atâția ani de acum în colo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult. Se face usor, asa ca saptamana viitoare poti sa incerci. :)

      Ștergere
  2. La multi ani Bellei, stiu ca inseamna mult pentru tine acest sufletel si de aceea ii doresc multa sanatate si sa iti aduca numai fericire!
    De fiecare data cand vad fotografia cu ceea ce ai mai incercat in bucatarie, mi se face pofta instantaneu, arata de mi se face foame desi e tarziu si azi am tot poftit la una si alta si nu mai zic de inghetate.
    Despre pila am auzit numai pareri bune si chiar cred ca face treaba buna si ca merita banii, ma tenteaza insa nu am pielea ingrosata sau bataturi si nu as vrea sa o tin fara sa o folosesc.
    Imi era dor de o postare ca aceasta.
    Iti doresc o saptamana frumoasa si insorita!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Nici eu n-am bataturi si nici piele ingrosata pe talpi, dar tot gaseste pila ceva piele moarta de indepartat. Sa ai o saptamana minunata! :)

      Ștergere
  3. La multi ani Bellei ! :-D Semnul de carte este foarte frumos, desi, initial am crezut ca e o bratara. Cat despre inghetata, cu siguranta imi voi petrece ziua de astazi gandidu-ma la ea :-))
    http://daliac.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Multi inainte Bellei si tie cu ea.
    Cum este orezul rosu la gust?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, e mai tare decat orezul brun (ca eu d-ala mai mananc) si la gust e mai fad, insa eu il fac cu multe condimente si e ok.

      Ștergere
  5. La multi multi muuuuulti ani Bella !! :)
    Semnul de carte e tare dragalas , imi place . Mi-ai facut pofta cu inghetata, inca nu am mancat sezonul acesta. Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, o sa ai timp de acum inainte sa tot mananci. :)

      Ștergere
  6. Super La multi ani Bellei este o scumpa iubesc cainii♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce poftă de îngheţată mi-ai făcut!!
    Semnul de carte e foarte reuşit şi potrivit unei tinere domnişoare.

    RăspundețiȘtergere