Ganduri la inceput de decembrie

1.12.14


Aseara am decis ca luna decembrie de anul asta va fi una fabuloasa ... Universul sa faca bine si sa invarta ce trebuie (si ce nu trebuie), iar eu (si voi pe langa mine) sa am o luna de vis. Anul asta a fost unul greu, cu multe schimbari, cu multe rasturnari de situatie, cu pierderi importante, cu complicatii, cu emotii, cu ... de toate si vreau ca in decembrie sa-mi iau revansa. Vreau sa ma bucur de fiecare clipa, vreau sa zambesc si sa rad, vreau sa vibrez in fiecare secunda si o sa fac tot ce-mi sta in putere pentru asta.

Cateva ajutoare pentru mine: cana inalta cu Mos Craciun (si "tone" de ceai si ciocolata calda), radioul lui Mos Craciun de la Magic FM, o gramada de retete care de care mai delicioase (se anunta folosirea intensa a cuptorului), sosete calduroase si o patura moale, lumanari si tarte parfumate, lotiuni si unturi de corp care miros demential si "turma" mea de catei. Mai am cateva idei, dar nu dezvalui nimic ... inca.

Mi-ar fi placut sa existe si la noi My Little Box (nu cred ca v-am spus de ei pana acum, imi place la nebunie conceptul si prezentarea grafica - gasiti AICI mai multe detalii) si sa-mi incep luna cu o cutie cu tema Cozy. In viziunea mea cutia perfecta ar contine o cana cu un mesaj care sa ma faca sa zambesc, o cutie cu cateva sortimente de ceai aromat pentru iarna, cativa biscuiti deliciosi cu migdale si fulgi de ciocolata, o pereche de sosete pufoase (neaparat cu dungi albe si rosii), o carte usoara si frumoasa, o tarta/ lumanare care sa miroasa a sarbatori de iarna si un mini set de produse cosmetice (unt/lotiune de corp si balsam de buze cu o aroma delicioasa si o masca). Voi ati mai adauga ceva in cutie?


Nu ma mai intind, desi am multe de zis ... va doresc o zi minunata si o luna care sa depaseasca in frumusete orice v-ati imaginat vreodata!

28 de comentarii

  1. Draga mea.. iti doresc din inima ca Dumnezeu sa-ti ofere o luna minunata si anul ce vine sa-ti aduca numai bucurii!

    Imi doresc sa fii fericita si cat se poate de implinita!
    Te imbratisez cu mult drag!
    Un decembrie de poveste sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu la fel, sa intalnesti oameni frumosi care sa-ti bucure sufletul.

      Ștergere
  2. Ghizdavu iuliana simona ;ce mare placere imi face sa citesc toate articolele tale, eu imi propun la fel ca si tine ca in aceasta luna deosebita sa fac ca tine ,, Vreau sa ma bucur de fiecare clipa, vreau sa zambesc si sa rad, vreau sa vibrez in fiecare secunda si o sa fac tot ce-mi sta in putere pentru asta.'' sper sa imi si iasa ,dar imi iese sigur doar de la tine am invatat sa fiu optimista ,te pup si asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa ni se implineasca tot ce ne dorim

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos ai scris scumpa ♥♥♥,deja am inceput sa fiu si eu la zi cu postarile tale, imi plac atat de mult, si o sa te urmaresc de acum incolo :*:* sincera sa fiu nu as mai adauga nimic in cutuita cu surprize, le-ai enumerat tu pe toate ♥♥♥, Te pup si iti doresc ca de sarbatori sa ai parte doar de sanatate care este pe 1 loc, si tot ce iti doresti , :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti doresc ca luna Decembrie sa iti depaseasca asteptarile si sa ai parte numai de zambete!

    RăspundețiȘtergere
  5. In primul rand vreau sa-ti zic La multi ani....si La multi ani tuturor romanilor . Foarte frumoasa postarea, iti doresc o luna perfecta, plina de cadouri si oameni dragi sufletului tau . Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti si cu siguranta asa va fi pentru ca asa ti-ai propus . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am uitat sa zic, nici nu stiu daca am uitat, pur si simplu n-am scris. La multi ani! Sa ai un sfarsit de an fenomenal. :)

      Ștergere
  6. Eu as mai pune in cutie si niste cercei micuti, bobite aurii sau niste perle argintii. Si as mai vrea ca toata lumea sa fie fericita in luna decembrie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ar fi sa putem sa punem fericirea in cutie si sa le o oferim tuturor. :)

      Ștergere
  7. as adauga in cutie ..prieteni adevarati..ptr ca bucuriile astea sunt mai frumoase si mai intense alaturi de cei dragi! Iti doresc sa fie o luna calda si frumoasa ptr tine ! pupici :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ar fi sa incapa in cutie. :) Un sfarsit de an minunat sa ai. :)

      Ștergere
  8. Un decembrie de vis iti doresc!!! As mai fi adaugat o paturica moale, pup!
    www.bysunshine.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit la o patura, dar m-am gandit ca e mare si n-ar incapea in cutie. Sa ai si tu o luna minunata! :)

      Ștergere
  9. Draga mea Camelia,
    Te citesc de foarte mult timp, chiar de înainte să îmi deschid propriul blog, însă te-am urmărit din umbră, neavând curajul să îmi exprim gândurile până acum. Astăzi vreau să îți doresc o iarnă magică și să nu uiți că ești una dintre cele mai frumoase femei pe care le-am întâlnit, deoarece ai o personalitate și o sensibilitate aparte.
    Mulțumesc pentru că mă inspiri!

    Cu dragoste,
    Gabriela

    http://gabriela-popescu,blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriela, multumesc, nu stiu de ce n-ai spus nimic pana acum, iti doresc mult succes cu blogul (imi place ce-ai facut pana acum, chiar daca nici eu nu ti-am zis ca te citesc). :)

      Ștergere
  10. In cutiuta as mai fi adaugat macarons o sticla de Cola Cherry (2 placeri vinovate care nu se gasesc la mine in oras) Sa ai un Decembrie minunat! Eu sper sa ma surprinda placu

    RăspundețiȘtergere
  11. Gând la gând am fost aseară, la fel mi-am propus şi eu pentru luna asta! Îţi doresc ce îmi doresc şi mie: să fie o lună fabuloasă, perfectă, exact aşa cum ţi-o doreşti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fie un final de an frumos, iar la anu' sa fie si mai bine. :)

      Ștergere
  12. check, check, check...cam asa am fost la postarea asta...total de acord cu metodele tale de a face aceasta luna perfecta! :**

    RăspundețiȘtergere
  13. imi doresc sa fie o luna magica pentru totii dar mai ales cei ce au uitat sa zambeasca ,celor saracii si lipsiti de un adapost si celor bolnavii ,pentru ei imi doresc ca aceasta luna sa fie una de neuitat ,mie mila de batrani si copii si cred ca tarie ca ajutandui pe ei noi vom fii fericitii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putem sa incercam sa dam si sa ne rugam, minuni nu cred ca putem face, insa uneori un gand bun si un zambet fac mai mult decat lucruri materiale.

      Ștergere