Cumparaturi de pe Choies

19.12.14


Am dat cam multe comenzi pe Choies in ultima perioada, dar au ajuns pana la urma - unele greu, altele foarte repede, asa ca nu stiu ce sa mai cred. O comanda a trebuit s-o ridic de la un oficiul postal din partea cealalta a Bucurestiului (dupa ce-a stat coletul mai bine de 3 saptamani blocat in BSI), doua au venit la oficiul de cartier (destul de greu, dupa mai bine de o luna), iar a patra a ajuns nesperat de repede, m-a luat prin surprindere total.


Ce mi-am luat? O sa incep cu ghetele (le gasiti aici) si-mi vine sa rad cand ma gandesc la asta. Va spuneam cand am scris despre Choies ca nu as cumpara incaltaminte de la ei si uite ca am facut-o si nu-mi pare rau deloc. Ghetele imi plac mult, nu sunt chiar negre (cum scrie pe site), ci mai degraba un gri inchis, insa ceea ce-mi place la nebunie este aspectul uzat. N-am nimic in genul asta si parca ma tenteaza si varianta pe maro (m-am gandit initial sa le iau pe cele bleumarin). Pana si mama a zis ca ii plac si i-am comandat si ei o pereche. 

Capa bej v-am aratat-o in postarea cu geanta grena (o gasiti aici), e mai groasa decat ma asteptam eu sa fie. E chiar misto si se poate purta cu o gramada de lucruri, dar o gasiti la pret mult mai mic pe alte siteuri in caz ca va intereseaza. Tare mi-ar fi placut sa fie disponibila si pe negru sau gri, dar in mod sigur o sa port si varianta asta cu placere.

Mi-am luat 2 pulovere acelasi model, culori diferite (pe cel gri il gasiti aici, iar pe cel maro aici) pentru ca genul asta de pulover/ jacheta e foarte practic - lung (pana la genunchi), cu buzunare si calduros. Eu obisnuiesc sa le iau pe mine cand ies cu cainii afara peste un tricou/ bluza (nu pe frigul care e acum), dar se pot purta si la o tinuta mai casual decat iesitul la plimbare cu cateii. Nu are nasturi, dar pe mine nu ma deranjeaza asta, chiar imi place.

Si nu in ultimul rand mi-am luat in tricou cu leoparzi care poarta ochelari de soare (il gasiti aici), m-am gandit ca merge la fix cu o jacheta calduroasa, dar si cu un sacou. Nu m-am inselat. Nu l-as purta singur pentru ca este foarte decupat la maneci si nu cred ca avantajeaza in vreun fel, dar purtat sub ceva e chiar misto. Materialul e foarte moale si chiar imi place.

In afara de cateva ate care au trebuit taiate la pulovere (le-am lasat asa in poze sa vedeti si voi) n-am ce sa le reprosez de data asta, ghetele sunt mult mai misto decat ma asteptam sa fie, dar si restul imi plac si m-au surprins placut. De data asta alegerile au fost inspirate.

8 comentarii

  1. Imi plac enorm ghetele, dar si tricoul e genial !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac noile tale achizitii, in special tricoul , sa le folosesti cu placere . Eu m-am lecuit cu site-urile chinezesti, nu mai comand nimic la ei, ultima comanda care am dat-o pe Romwe ma asteapta la vama (data trecuta mi-a adus-o postasul acasa) . Deci nu stii niciodata la ce sa te astepti . M-am saturat de lungile asteptari...1 luna + taxele vamale la fiecare pachet .Eu spun pas :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi-a placut comentariul tau. :)) Am si eu un colet de la Romwe pe drum, sper sa nu-mi de batai de cap, te inteleg perfect cu asteptatul si suspansul daca e sau nu e cum trebuie. :)

      Ștergere
  3. Ghetuţele îmi plac cel mai mult dar toate sunt foarte drăguţe! Să le porţi sănătoasă :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le porti cu placere! Foarte dragute! :)

    RăspundețiȘtergere