Cele mai inspirate cumparaturi din 2014

23.12.14


Mi-a fost greu sa ma limitez doar la 5, insa asta am urmarit de la inceput - sa aleg cele mai cele dintre cele mai cele cumparaturi. Anul asta a fost unul bogat din puncte de vedere al cumparaturilor si am descoperit o gramada de produse interesante, dar cateva dintre ele au ajuns direct in topul preferintelor mele si am zis ca trebuie neaparat sa le mentionez acum pe sfarsit de an. Cele 5 sunt:

Dior Diorskin Nude Tan Light Healthy Glow Enhancing Powder (002 Sunlight) imi place la nebunie - este cel mai bun produs de acest gen incercat de mine pana acum. De cand il am n-am mai intins mana dupa altceva. Il folosesc pe post de bronzer, imi sculpteaza fata si ii da caldura. Nu am cum sa-l descriu altfel, dar ma felicit singura ca l-am cumparat.

Sue Devitt Microquatic Oxygen Infusion Masque este singurul produs pe care nu-l mai am din seria asta si dupa care sufar sincer. Am luat masca la o oferta de pe StrawberryNET si m-am ingrozit cand s-a terminat. Nu este o masca obisnuita, este un gel turcoaz care se aplica pe ten, se maseaza usor, se transforma in spuma, se lasa sa actioneze 1-2 minute dupa care se clateste. Rezultatul? Ten curat, luminos si hidratat. Chiar imi e dor ...

Elizabeth Arden Sheer Light Illuminating Pen este perfect pentru zona de sub ochi si este produsul dupa care intind mana aproape zilnic. Nu ma asteptam sa ma tina atat, sper sa-l mai gasesc la vreo oferta pe StrawberryNET ca sa-mi fac stoc.

Lotiunea micelara de la Garnier mi-a placut la nebunie cand am incercat-o (prima lotiune micelara care mi-a creat un sentiment de genul asta) la inceputul anului si-mi place in continuare la fel de mult. Anul asta am incercat multe lotiuni micelare si singura care imi place la fel de mult este Dermatoclean de la Eucerin, insa Garnier e mai avantajoasa ca pret si d-asta e castigatoare.

Geanta grena (de care v-am povestit aici) inca o port si-mi place la fel de mult. Anul asta mi-am luat o gramada de genti si am cateva preferate, dar este ceva la geanta asta care ma atrage intr-un mod inexplicabil. Imi plac aproape la fel de mult geanta albastra si cea mov, luate in ultimele saptamani, dar o declar pe asta castigatoare. Posibil sa fie un factor emotional la mijloc ca-mi aduce aminte de tata si iubirea lui pentru grena (si Rapid).

Care sunt cele mai inspirate cumparaturi ale voastre de anul asta?

15 comentarii

  1. N-aș putea să mă limitez la doar 5 produse preferate, am avut prea multe descoperiri anul acesta! :D Dar cu siguranță loțiunea micelară Garnier este și pe lista mea.
    Geanta îmi place foarte mult, chiar nu am nimic în culoarea asta. Ar trebui să iau măsuri anul viitor. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine urmeaza o postare cu descoperiri si acolo nu ma limitez. Ar trebui sa rezolvi cu culoarea, mai ales ca Marsala e culoarea lui 2015. :)

      Ștergere
  2. O geanta din piele Nucelle , ( a devenit favorita mea din primul moment in care am vazut-o) http://www.fashionbag-store.com/images/1170504-10_06.jpg este lucrata atat de bine .
    Al doilea produs este Wella Professionals SP Luxeoil, iubesc uleiul asta de par, miroase super dar si hidrateaza .Urmatorul este iluminatorul Mary Lou Manizer de la The Balm, de cand l-am cumparat l-am folosit zilnic .Mai sunt ..dar ma limitez la atat :) Foarte interesante si cumparaturile tale, iar geanta e superba .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac alegerile tale, geanta arata tare bine. Sa le folosesti cu placere si shopping inspirat si in 2015. :)

      Ștergere
  3. De fiecare data cand an cautat Lotiunea Micelara nu am gasit-o nicaieri si deabea astept sa o incerc. Momentan preferatea mea e Bioderma. Inca sunt frustrata pentru Garnier..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu o vad mereu in Auchan si Carrefour, tu unde ai cautat de n-ai gasit?

      Ștergere
  4. Camelia, nu-mi pot lua ochii de la pudra Dior. Este superba!!! O trec direct pe wishlist!!!
    Este cumva cea despre care ai scris intr-o postare anterioara sau este un produs mai nou? ai luat-o cumva de pe Feelunique? sau unde se poate gasi (online) ?
    Sa te bucuri de ea in continuare! Nuantele sunt suuuperbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, aia e, e luata de pe feelunique, n-am cautat sa vad unde se mai gaseste. Multumesc :)

      Ștergere
  5. Eu nu pot spune că am descoperit anul ăsta vreun produs cosmetic sau de machiaj care să mă dea pe spate, când mă gândesc la lucrurile care mi-au plăcut nu-mi vin în minte decât haine, încălțăminte sau accesorii.

    1. O capă vintage gri, superbă;
    2. O rochie neagră, cu mâneci lungi și motive tradiționale indiene;
    3. O pereche de botine burgundy, din piele;
    4. Un colier chunky, cu ținte și cu un cap de tigru, de la Pull&Bear;
    5. O pereche de cut-out boots din piele lăcuită, marca Asos.

    Și aș mai putea adăuga aici destule chestii asemănătoare, dar am încercat să mă rezum la cinci.

    ioanaberariu.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-as fi putut sa ma limitez la 5 de genul asta, asa ca am preferat sa amintesc doar geanta. Sa porti cu placere ce ti-ai luat. :)

      Ștergere
  6. Neata, Camelia :)

    Stiai ca seara de 24 e magica ? Cica se intampla nemaintalnite si nemaivazute, desigur, toate bune, fix ca-n povesti :)
    Sa-ti fie senin Craciunul, sa ai parte de oameni frumosi alaturi :)

    P.S. Si ca sa raspund la intrebarea ta, micelara de la Garnier chiar e faina, iar bonusul e un ser cu acid ferulic facut de o fata buna cu maini fermecate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Daca-ti spun ce-am patit eu in ajun numai de bine n-a fost, bine ca s-a terminat insa fara urmari nasoale. :)

      Ștergere
    2. Uf, atunci bine ca s-a terminat rezonabil. Poate daca vei simti intr-o zi nevoia sa vorbesti despre asta, eu, noi - cititoarele tale vom fi prin zona :) Daca nu, nu-i niciun bai, cum ti-e tie bine.

      Ștergere
    3. Nu stiu inca motivul pentru care s-a intamplat, ala cu explicatie psihologica ma refer, am o banuiala doar ...

      Ștergere
  7. De cand imi doresc sa incerc micelara Garnier ! Cred ca ii dau o sansa acum, ca mai am doar cateva picaturi din 3in1 Nivea :D

    loredanavlaescu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere