MUA Cover & Conceal

4.4.13

Am cumparat acest concealer de la MUA (gasiti detalii despre el aici) cand a fost reducerea de 50% si am inceput sa-l folosesc recent. Am ales nuanta cea mai deschisa (Fair) si l-am folosit atat pentru cearcane, cat si pentru a acoperi diverse semne de pe fata.


Dupa esecul total cu celalalt concealer de la ei (v-am povestit aici, dupa acea postare l-am mai folosit o singura data si mecanismul a cedat de tot, nu am mai putut sa scot produsul din tub sub nici o forma si a ajuns direct la cos) ma asteptam ca si asta sa fie la fel, dar spre surprinderea mea nu a fost asa.

Este cremos, acoperirea este medie si rezista rezonabil pe ten (fixat cu pudra), asa ca nu consider ca am aruncat banii aiurea (ca in cazul dinainte). Nu exceleaza la nici un capitol, dar nici nu este un produs prost, pentru cineva care cauta ceva usor si ieftin e o alegere buna.

L-ati incercat? Cum vi s-a parut?

6 comentarii

  1. Eu am nuanta Natural, dupa ce mi-am achizitionat unul l-am mai comandat si pe al doilea, mi se pare foarte ok si sunt multumita de el. Il folosesc doar in zona ochilor (cearcane) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu l-am folosit,momentan folosesc Rimmel wake me up, imi place foarte mult si mai mult ca sigur am sa-l folosesc si in continuare . (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Oana, deci si tie iti place :)

    Anamaria, am mai auzit pe cineva recent cu Wake Me Up, acum zici si tu ... sunt curioasa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am concealer-ul de la Farmasi si mie imi place, de fapt il folosesc pe post de anticearcan dar imi place mult:D

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am apucat sa incerc nici un produs MUA insa sunt cateva produse de la ei pe care mi le doresc. Concealer-ul de care sunt multumita in prezent este l'oreal true match. L-ai incercat?

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmmm, am mai multe produse MUA, de toate sunt mulţumită, însă pe ăsta nu l-am încercat. Gonna give it a try, la următoarea comandă. Mulţumesc pentru info şi un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere