Despre ... de toate

25.4.13

Am avut o saptamana nebuna la munca, zile in care te lupti cu timpul si simti ca orice ai face n-apuci sa termini. Am plecat numai tarziu si am ajuns acasa franta si programul a fost cam la fel in fiecare seara: dus, ceva de mancare si in pat cu tableta - m-am uitat la filme, pe Youtube si atat ... de vreo doua saptamani am niste dureri crunte de cap (n-am suferit in viata mea de migrene), sa fie de vina astenia de primavara? Daca aveti remedii sau vi se intampla si voua, astept comentarii si solutii daca exista.

Am vazut ca cei de le iHerb au pana pe 1 mai reducere de 20% la pensulele Real Techniques (le gasiti aici) asa cum v-am anuntat si dimineata pe Facebook. Ma "mananca" sa-mi comand 3 pensule, dar nu-s decisa. Voi aveti de gand sa va luati ceva?

Tot astazi am intrat in posesia primelor mele oje Essie (va arat diseara pe Facebook ce nuante am ales) si pentru asta le multumesc celor de la Beauty In The Bottle care s-au miscat foarte repede si mi le-au adus la munca. De abia astept sa le incerc. (marturisesc ca nu mi-am facut unghiile de mai bine de 3 saptamani - si pentru ca nu am avut timp, dar si pentru ca am vrut sa le dau o pauza)

Aveam asa multe sa va spun cand am inceput postarea asta, dar m-am pierdut printre randuri. Am avut mai devreme un episod destul de neplacut cu un client la telefon (inclusiv niste injuraturi din partea lui - nu pot sa inteleg proasta crestere si nici n-o s-o accept vreodata) si, desi de obicei nu las lucrurile astea sa ma enerveze, am avut cateva momente cand efectiv am tremurat de nervi. Am simtit ca am ajuns la limita ...eu vorbesc frumos si incerc sa dau cat mai multe informatii si primesc replici de tot rahatul (exprimari gen "fatuca" / "fetita") si in final m-a si injurat ca era el prost (nu pot sa folosesc alt cuvant desi prost e prea bland) si nu era capabil sa trimita un mail. Astea sunt momentele alea urate ale muncii mele ... care din pacate sunt tot mai dese pentru ca oamenii si caracterul lor lasa mult de dorit ...

Dar sa las lucrurile urate (nu merita nici sa pomenesc de ele) ... de abia astept zilele libere, am nevoie sa ma relaxez si poate sa ajung la masaj ... si am niste vizite de facut (maine sper sa am timp sa postez o idee ce cadou pentru Paste).

Ce bine ca maine e vineri! (sper ca saptamana voastra a fost mai linistita decat a mea)




12 comentarii

  1. Fii tare; nu lasa lucrurile urate sa te supere. :*
    PS: Imi place mesajul pe care il transmite poza :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da , sa stii ca astenia de primavara este de vina, eu am patit la fel. La mine functioneaza fervexul , il incalzesc putin la cuptor sa fie caldut, iar dupa ce l-am baut ,isi face imediat efectul. Asa ca am tot timpul in casa cateva pliculete de fervex. Sper sa functioneze si la tine :) . Iar apropo de oja, chiar vroiam sa -ti multumesc pentru codul de 15% reducere la cel putin doua oje cumparate de pe BeautySpell. Eu l-am folosit ca imi doream foarte mult noul portocaliu neon de la Orly din colectia mash up , iar pe langa el mi-am ales si un roz neon. Perioada asta simt nevoia de culori vibrante .
    Sper sa ai un weekend placut, dupa saptamana nebuna pe care ai avut-o . Te pup (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună ! Te-am nominalizat aici http://larisa-duta.blogspot.ro/2013/04/super-sweet-bloggin-award.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Acei oameni nu merita; imi place ca esti o fire mai stapanita, caci eu nu sunt asa, dar lucrez la partea asta. Iti doresc o seara linistita.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi-dimineata cand m-am trezit aveam senzatia ca e sambata..atat de plina a fost si saptamana mea. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu lasa clienti de genul acesta sa-ti strice ziua...
    Si eu lucrez cu oameni si te inteleg perfect pentru si eu mai patesc la fel. Dar apoi imi dau seama ca nu merita, nu sunt eu de vina pentru nimic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut si eu dureri de cap in ultimul timp. De fapt, am in fiecare primavara si vara, cand e foarte cald. Uneori sunt atat de puternice si deranjante ... Am mers la medic de mai multe ori si mi s-a spus ca sunt migrene si atat, ca trebuie sa iau un calmant. De vreo doi ani la mine functioneaza de minune Ibalgin Rapid. Iau jumatate de pastila si in 5-10 minute sunt fresh. Apelez la Ibalgin doar cand simt ca nu se potolesc nici cum. In rest, daca sunt acasa, stau in pat o jumatate de ora si durerea se calmeaza de la sine. Medicul de familie imi zicea ca apar si de la oboseala, stres, prea mult timp petrecut in fata calculatorului (adevarul e ca eu stau cam toata ziua cu nasul in calculator) si mi-a recomandat ca in fiecare seara sa ies putin la aer, sa ma plimb. Incearca si tu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa cum ti-am mai spus, admir oamenii care lucreaza cu clientii si reusesc sa mai fie oameni. Eu as ceda nervos (bine, si eu lucrez cu clienti, dar comunicam adesea prin mail si mai putin prin telefon, asa ca am timp sa inspir si sa expir de 3 ori, chiar sa mai stau si 10 min sa ma calmez, pana sa-i raspund in scris).

    Iti doresc un weekend cat mai placut si mai linistit!

    RăspundețiȘtergere
  9. adevarul e ca saptamana asta a fost ingrozitoare, A trecut reu si eu am simtit oboseala ca niciodata. cred ca e ceva in aer. dar mergem mai departe...toate trec.

    RăspundețiȘtergere
  10. Jolie, si mie mi-a placut mult mesajul :)

    Anamaria, ma bucur ca ai profitat de el, sa porti ojele cu placere. Weekend frumos sa ai!

    Larisa, multumesc

    blogulpandorei, nu sunt asa stapanita, eu sunt colerica de fel, dar in atatia ani m-am calit ... insa uneori nesimtirea unora depaseste orice limita si atunci ma controlez greu.

    TheMay Day, eu de luni tot sper sa fie sambata cand ma trezesc :))

    Camy, stiu ca nu merita si de cele mai multe ori imi impun sa trec peste fara sa ma afecteze, dar uneori e prea mult.

    Deea, eu am tot evitat sa iau pastile, dar e clar ca nu mai merge asa ... si eu stau la fel cu nasul in monitor, posibil sa fie si asta.

    clarra, si eu prefer mailul, insa sunt anumiti oameni care tin neaparat sa vorbeasca la telefon - cel de ieri vroia sa dicteze la telefon o lista cu 60 nume pentru ca nu avea chef s-o scrie. Eu cand stiu ca sunt un client dificil trag aer adanc in piept inainte de a raspunde ... weekend frumos si tie :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Din pacate e plina lumea de oameni de genu. Cred ca daca ne-am lasa influentata starea de oamenii de genu, am ajunge la nebuni gramada...

    RăspundețiȘtergere