Eu & viata & pisicile

15.4.13

Am inceput saptamana in forta, dupa ce nici ziua de ieri nu a fost foarte linistita, asa ca nu stiu cat de prezenta o sa fiu pe blog pentru ca am o saptamana plina la munca si pe langa asta mai am si niste probleme personale de rezolvat zilele astea.

Ieri am fost la o prietena care a gasit 6 pui de pisoi in podul unei casei - banuim ca mama lor a murit. Am facut niste poze ieri si zilele astea o sa fac un album pe pagina de Facebook, poate reusim sa le gasim stapani. Asa ca daca stiti pe cineva care isi doreste pui de pisica dati-ne o mana de ajutor - sunt intr-o curte cu caini si deja au inceput sa misune si e destul de periculos. Sunt 2 tigrati (absolut superbi si foarte jucausi), 2 metis de birmaneza (din ce-am observat noi) si 2 alb cu negru.


Am multe produse de care trebuie sa va povestesc, dar nu apuc sa fac poze si sa scriu, sper sa am mai mult spor zilele urmatoare - as vrea sa pot pleca 2-3 zile undeva unde e liniste, dar e imposibil in perioada asta. Pana atunci caut diverse metode de relaxare, unele functioneaza, altele nu.

Sa aveti o saptamana frumoasa!

12 comentarii

  1. uff ce draguti sunt ,ce mi-as dori si eu un sufletel mic, dar nu pot :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce draguti sunt, sper foarte mult sa isi gaseasca stapani. (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai ce mititei, sa faci album ca ajut si eu macar cu un share. Cat mi-as mai dori si eu un pisoias, dar inca nu e momentul, uf!

    RăspundețiȘtergere
  4. Uoff mititeii, ce mila imi este de ei, sunt superbiii. Sper sa ai noroc :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Offf mititeii. Incearca sa ii pui pe anumite pagini care se ocupa cu adoptii, cum ar fi astea http://www.facebook.com/Robis.Cats?ref=ts&fref=ts
    http://www.facebook.com/thecatroom?ref=ts&fref=tshttp://www.facebook.com/pisicipentru.adoptie?ref=ts&fref=ts. Iti tin pumnii si tie si micutilor .

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am adoptat acum vreo 2 luni si jumatate un baietel pufos si frumos si nu e zi sa nu ma bucur ca am adus minunatia in viata mea , asa ca sfatul meu e sa adoptati,adoptati!

    RăspundețiȘtergere
  7. ai primit o nominalizare de la mine :)
    http://blogbyflora.blogspot.ro/2013/04/tag-versatile-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere
  8. da, da...2-3 zile departe de agitatie...nu suna rau deloc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce dragalasi si nevinovati sunt pisoii! Si noi avem unul mare deja, tigrut, l-am "adoptat"de micut, si e f. atasat de noi, il iubim mult! Sa isi gaseasca si aceste sufletele un locsor al lor, sa le ocroteasca cineva, si sa se bucure! Cred ca fiecare avem nevoie de liniste, sa ne regasim pe noi insine intr-un fel, sa calatorim cateva zile, ne face bine "sa evadam" cateva clipe!

    RăspundețiȘtergere
  10. As vrea sa adopt unul, primul din dreapta cu urechiusi mai negre dar si cel gri e superb, mai e valabil anuntul?

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim, 3 dintre ei si-au gasit deja stapani - mai sunt cei 2 tigrati (in mijloc) si cel alb cu negru.

    RăspundețiȘtergere