Cadou de la Iepuras?

26.4.13

Imi plac chestiile care imi pun mintea la treaba ... si-mi plac oamenii care stiu sa ofere si sa primeasca cadouri. Si mai ales imi plac oamenii pe care ii simti alaturi indiferent de timpul in care nu apuci sa te vezi sau sa vorbesti cu ei.

Recent am vorbit cu o fosta colega de facultate cu care apuc sa ma vad foarte rar si am decis ca anul asta de Paste sa facem schimb de cadouri (mai faceam noi d-asta pe la 20 ani, cadouri cu tema si buget). Asa ca am avut la dispozitie 25 ron si 2 indicii: iepure si verde. 

Nu a fost nevoie sa ma gandesc mult de unde sa le iau - alegerea a fost simpla: 1 banut. Eram ferm convinsa ca am sa gasesc acolo tot ce-mi trebuie: cutia de mai jos a fost pana in 6 ron (puteti s-o vedeti cel mai bine in ultima poza, aparatul meu n-a vrut deloc sa ma ajute)


Intrucat nu am vrut sa pun pur si simplu cadoul in cutie am cumparat niste iarba (a fost 3 ron punga si mai era disponibila si pe portocaliu, daca tin eu minte bine) - e perfecta pentru o pata de culoare si pentru a proteja lucrurile fragile).


Partea cu iepurasul n-a fost grea pentru ca m-am gandit ca sigur gasesc un suport frumos si vesel si asa s-a si intamplat. Mai greu a fost sa ma decid la unul pentru ca erau multe variante, noroc cu cutia care mi-a limitat optiunile datorita dimensiunii. Si pentru ca stiu ca prietenei mele ii plac elefantii am gasit un colier cu un elefant dragut care s-a potrivit la mare fix in suport.


Cost total - sub 25 ron si arata asa cum vedeti mai jos. Mie imi place mult cum a iesit si cred ca si ea va fi incantata de cadou, mai ales ca a fost ales cu inima. Astept sa vad ce primesc si eu, insa sunt sigura ca o sa-mi placa.


Va place ce am ales? (voi faceti schimburi d-astea de cadouri?)

10 comentarii

  1. e super ideea asta. n-am incercat-o pana acum. si mi se pare si mai tare faptul ca totul a costat pana in 25 de ron.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos cadouasul tau.
    Am fost si eu la 1Banut si am plecat cu mana goala, mi s-au parut urate, cu defecte, lucrate foarte urat. Poate nu am nimerit magazinul care trebuia :(. Si plecasem cu atata elan :)inspirata de tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Irina, nu mereu sunt lucruri frumoase - in trecut am vazut obiecte de ceramica foarte frumoase la ei, in ultimele luni insa nimic ... probabil ca sunt perioade si perioade.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte dragut, ieftin si de efect. I like it :)(Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasa ideea.Din pacate eu nu am cu cine insa vreau sa trimit vreo 2 felicitari anul acesta :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Ahh! ce frumos! Imi plac oamenii care stiu sa pastreze relatiile vii peste ani. Si cadoul este foarte dragalas!

    La mine in familie profitam de orice ocazie cat de mica pentru a ne face mici (sau mari) cadouri. Sotul meu se conformeaza mai greu desi ii place sa primeasca cadouri:)

    Locuind departe, mama mea imi trimite pachete cu cadouri consolidate si imi pune pe fiecare obiect etichete: cadou de 1 martie, de 8 Martie sau alte cele...dupa cum spuneam orice ocazie e buna:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna draga mea!
    Te asteapta un premiu "dulce" la mine pe blog!
    Te pup, sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat de draguttttt, e foarte buna ideea, pana la urma cadourile facute cu drag rezista in timp :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Super ideea! Si eu m-am gandit la iarba aia, c-o pot folosi pe post de protectie ...

    RăspundețiȘtergere