Weekend ...

7.4.13

Ziua de ieri mi-a placut, a fost soare si frumos, chiar daca a batut vantul, asa ca am profitat putin de ea si am iesit la plimbare (dupa ce-am fost la cumparaturi ... si ma refer la cumparaturi d-alea de detergent, mancare si altele necesare la casa omului). Insa daca tot am fost la piata, n-am putut sa nu intru si la 1banut mai ales ca aveam nevoie de niste betisoare parfumate.

Asa ca am facut cateva cumparaturi parfumate ... mi-am luat betisoare - nu am mai incercat "aromele" astea pana acum: Feng Shui - apa (as fi fost interesata de foc, dar n-am vazut in magazin) si tamaie (stiu deja uleiul esential, asa ca n-am putut sa nu iau si betisoarele). Oricum o sa ma mai duc zilele astea ca exact cand ieseam am vazut unele cu vanilie pe care le vreau.


Am descoperit si un spray de camera cu vanilie care imi place la nebunie (mai aveau cateva interesante, am ezitat intre asta si unul cu lemn de santal) si un sapun lichid cu pepene si castravete. Nu sunt fana castravete si nici pepene rosu, dar combinatia este de vis in acest sapun.


Am venit acasa cu chef de lucruri marete si intentionam sa ies undeva, dar am pierdut o ora si ceva vorbind la telefon cu o prietena cu care nu m-am vazut de ceva vreme (cel mai mult eu am vorbit la telefon cu o persoana peste 9 ore - da, recunosc, era un barbat - va provoc si pe voi: cat ati reusit sa vorbiti cel mai mult la telefon cu o persoana intr-o zi/ noapte?), dupa care am inceput sa ma joc cu Bella, care parea foarte obosita, dar avea chef de maimutareli. Dovada smecheriei o aveti mai jos.


M-am decis sa ma vopsesc intrucat in ultimele 2 saptamani mi s-a accentuat rau (da, rau de tot) smocul de par alb de la tampla stanga. Am folosit din nou Syoss pentru ca pe asta o aveam in casa (primita tot cadou, ca si ultima cu care m-am vopsit), a acoperit firele albe, sa vedem cat tine ...


Cat am stat cu vopseaua in cap am facut niste pancakes si un desert (cum v-am aratat acum cateva saptamani aici) si pentru ca imi ramasese niste budinca, am decis sa fac un turn de pancakes cu budinca si banane, iar deasupra am turnat niste inghetata de vanilie si niste bucati de ananas. Rezultatul e cel de mai jos, a fost gustos.


Astazi ... povestea sta altfel. Vremea nu-mi place, am lenevit in pat o gramada (Bella are partea ei de "vina", a venit si s-a lipit de mine, am mangaiat-o putin si am adormit la loc), am facut ceva de mancare si acum vreau sa fac o baie si sa .... Youtube!

Cat am scris randurile astea mi-am facut o ciocolata calda (alba ca asta imi place) si ma bate gandul sa mesteresc o bratara, dar nu sunt convinsa ...


Ce-ati facut weekendul asta?

20 de comentarii

  1. Numai bunatati am vazut la tine!:) Ba cioco calda, ba pancakes;)) Ce weekend frumos;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt curioasa ce ciocolata bei . Mie cea din comert nu-mi prea place, e lichida si fara gust.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca cel mai mult la telefon am vb 3 ore, ceva de genul, dar daca tu ai vorbit peste 9 ore, asta inseamna ca acea persoana a fost foarte interesanta pt tine, ba chiar importanta :) , altfel nu mi-as explica :) . Desertul acela arata atat de bine, cred ca gustul a fost pe masura . Sapunul lichid cred ca miroase super bine, imi place mult combinatia. Bella e dulce ca de obicei, o pupic . (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. I-am aratat-o pe Bella fiicei mele; a spus, impresionata, cu multa dragalasenie in glas: "Oooooooo!!!"...:)

    Ieri, cum spui si tu, am fost ceva mai animata, ziua frumoasa, insorita mi-a dat aripi; am iesit in gradina si am facut poze pentru tag-ul completat pe blog...Azi, stare mai putin buna (am simtit ca vremea mohorata si ploioasa ma influenteaza) - procrastinare, ceva joaca, blogging, ceva de mancare...

    Vreau si eu sa ma vopsesc, astept sa treaca zilele "cu pricina"!

    Poti sa crezi ca n-am baut niciodata ciocolata calda alba??? Trebuie sa remediez asta!

    Pupici, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh, spray de camera cu vanilie! :D Deja am 3 motive serioase sa ajung la 1banut, mereu ma tentezi cu cate ceva. Am fost pe drumuri tot weekendul si vremea de azi m-a facut sa stau mai mult in casa, dar weekendul viitor sigur ajung acolo.
    Eu am fost la expozitia de pisici, in parc, la un targ cu haine de vanzare (pentru animalute, toti banii colectati se donau unor asociatii). Si astazi m-am vopsit si eu, cu sampon colorant.

    Sa ai o saptamana frumoasa, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat e de draguta cana ta...

    RăspundețiȘtergere
  7. Claudia, sper ca si al tau a fost ok :)

    dragonfly, am avut ceva adus de o prietena din State, dar s-a terminat - trebuie sa caut ceva, ma gandeam la Whittard, ai incercat?

    Anamaria, sunt oameni cu care poti vorbi orice, oricand si oricat, sa ai o seara frumoasa :)

    ilda, am vazut pozele tale de ieri. Exista un inceput pentru orice, o seara linistita sa ai :)

    Georgiana, sunt sigura ca o sa gasesti ceva sa-ti placa (a fost in jur de 6 ron). Ai facut ceva drumuri, dar sunt sigura ca ti-a facut placere. Si a ta sa fie la fel. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cristina, tot de la 1banut e luata (deja le fac reclama), acum ceva vreme ... am cateva cani foarte reusite de la ei :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ufff, cine m-a pus, cine m-a pus??? Cine m-a pus sa intru pe 1banut si sa ma uit la cani? Tu m-ai pus si acum le vreau, le vreau pe toate, fara exceptie... ufff :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesante produsele achizitionate de la 1banut! Desertul parca iti lasa gura apa, numai bunatati, delicii, ce mai!:) Cred ca cel mai mult am stat de vorba cu cineva la tel.2 ore jum., nu rezist mai mult, sau pe bucati, per total vreo 3 ore si ceva, si atunci cu un pahar de apa alaturi! Astazi am avut o zi oarecum plictisitoare, m-am odihnit mult, si nici vremea nu m-a inspirat!:) Astept zile mai insorite, chiar si in viata de zi cu zi! O seara frumoasa!:))

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca si tine ieri m-am plimbat, am colindat magazinele, am citit o revista intr-o cafenea sorbind cu draga bauturi calde si bune. Astazi insa a fost asa urat ca mi s-a taiat cheful. Am stat in casa, am facut ordine si m-am rasfatat. Una peste alta a fost un weekend multumitor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am si eu cateva ore de vorbit la telefon sau pe Skype, Doamne ce vremuri! Acum practic 'sportul' asta cu o prietena care e momentan in Rep. Md. Ce desert ai facut, yummy! Saptamana usoara si relax iti doresc :*

    RăspundețiȘtergere
  13. ce bine ar merge acum o ciocolata calda 8->

    RăspundețiȘtergere
  14. Weekendul meu a fost plin de cumparaturi: hainute si accesorii pentru bucatarie si mi-am mai vizitat bunicii, dar mai multe nu prea am facut. Tu ai avut asa un weekend mai parfumat:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Off, cat de bine arata desertul...

    RăspundețiȘtergere
  16. Am gura apa acuma, si din cauza desertului si din cauza ciocolatii :D.. iti recomand betisoare cu levantica, daca le aprinzi inainte de sa te pui la somn si o sa ai un somn linistit :D ( Maria Silvia ) pup

    RăspundețiȘtergere
  17. Si mie imi place ciocolata calda (alba) si desertul e minunat
    Eu am fost invitata la taierea motului la niste prieteni de familie ,am venit foarte tarziu :D si acum ma simt obosita

    RăspundețiȘtergere
  18. Vai, iar mi-a lasat gura apa la clatitele acelea...si de fapt la tot ! super:)

    RăspundețiȘtergere
  19. Azi fac pancakes cu budinca si banane, de cand am vazut poza pe facebook ma gandesc numai la ea, nu se mai poate :)).
    De cate ori intru la tine mi se deschide o fereastra instant: http://www.esky.ro/

    RăspundețiȘtergere
  20. Cristina P., se pare ca mai avem de asteptat zilele alea cu soare. :)

    Gabriela, da, vremea de duminica a fost d-aia de-ti taia cheful de orice.

    Alice, mai am o comit si eu cu prietenele la telefon, dar rar de tot. :)

    iri, cum eu nu beau cafea, ciocolata calda e frecventa in programul meu.

    Macy, m-am straduit, dar si al tau pare sa fi fost frumos.

    Andreea, si nu faci si tu unul?

    Maria Silvia, am si d-alea, dar la mine nu prea au efect. :)

    Lucica, te-ai odihnit?

    Incognito Fashion, acum am poftit si eu la ele. :)

    Federova, cum au iesit? (stiu, dar nu gasesc rezolvarea)

    RăspundețiȘtergere